Poradna duly
Jana Čurdová
@1Marci ja jsem si teda myslela, že to bude holcicka, ale doktor mě vyvedl z omylu…
jsem samej pupinek, tak jsem myslela, ze mi bere krasu, jak se říká, ale asi to u mě neplatí
![]()
@Kachna246 Já právě podle te pleti vytusila holku a zrovna mi to vyšlo. Ale musím říct, že to není nic hrozného, jen mirne zhoršení, naštěstí
ale už jsem tady psala, že jsem si najednou připadala hrozne skareda ![]()
@1Marci @Kachna246 tak to já jaksi na sobě nepozoruji nic nebo mi ty změny nepřipadají tak velké jediný co tak je jídlo ale podle toho co sem tu četla tak sem asi fakt divná sladké mi totiž vůbec nechutná
@nanička tak jestli chceš, řeknu ji a usije i tobě, má i vyšívací stroj, můžeš to mit i se jménem
a vybrala by sis látku, jakou chceš, myslím, že už takhle někomu sila kapsář. Ty polštářky budou asi premiéra
když tak napiš soukromou zprávu a nějak to vymyslíme ![]()
@1Marci ja teda naštěstí na obličeji taky ne, ale na krku a na dekoltu to je docela děs… ![]()
@nanička taky nemusím mit sladke každý den. Momentálne ulitavam skoro každý den na nachos s jemne palivym dipem. To jsem zboznovala vždycky, ale ted potrebuju čim dál větší dávky ![]()
@1Marci děkuji proberem s manželem a dyštak se ozvu pokud o víkendu nenarazíme na nějaký co se nám bude líbit
@Octopus46 Takže v Brně na ko trole dopadlo vše v pořádku. Mame zdraveho trošku vetsiho chlapečka bude to kus chlapa. Úplně ze me spadla nervozita a začínám si užívat těhotenství. Snad bude dobre až do konce ![]()
Ten sem jedla nedávno v hodoníně a je fakt že je super já bych mohla mít každý den hranolky nebo langoše a takový samý zdravý jídla ![]()
@Kachna246 Předběžný výsledek mi volali hned druhý den, zbytek slibovali do týdne. Týden to bude zítra, dneska už jsem jim tam nedočkavě volala a prý ještě nic. Teda tři týdny čekat, to mě asi odvezou…
@1Marci @nanička Polštářkový mantinel budu taky šít
Zatím jsem teda ve fázi vybírání látky, furt nevím, jestli ladit do tyrkysově modré nebo do „mint“… Prostě životní dilema, znáte to
Doma už mám ušitou zavinovačku, deku a hnízdečko. Hlavně to hnízdečko je taková blbost, kterou bych si nekoupila, protože je drahé a celkem k ničemu, ale tím že jsem ho šila vyšlo ani ne na polovinu, tak jsem do toho šla.
@Kachna246 Já jen trochu na bradě. Ale už mám za cele těhotenství asi potřetí opar na rtu, trpěla jsem na to vždycky, ale ted jsem asi vic oslabena, tak se objevují častěji.
@nanička no vidíš, zrovna jsem přemýšlela, co budu zítra dělat k večeři, tak udělám domácí langose
díky za tip
![]()
@anit09 to jsi šikovna, že to zvládneš sama, já jsem na tohle uplne marna, ještěze mam na to lidi
hnízdečko budeme taky vyrábět. Pošleš nějakou fotku svých výtvorů?