Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
29.11.16 20:24

@Fialová7 Neměla jsi problémy s bederní páteří? Plotýnky, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.11.16 20:42

@Octopus46 po umělém oplodnění je vzdy rizikové.
@Fialová7 zrovna včera jsem si byla vyřizovat příspěvek VZP pro těhotne a dostala jsem takovou brožuru pro těhotne, ktera vypadá jako mega nástěnný kalendář, je tam popsany každý měsíc. Zrovna u 5. tam zmiňují, že se mohou objevit krecove zily, protoze zvětšující se děloha utlacuje zily v pánvi a zamezuje tim cirkulaci krve z nohou. A v 7. měsíci upozorňují na otoky a pokud oteka pouze jedna noha, muže byt problém s zilnim systémem. To druhe jsem se pokusila vyfotit, kvalita sice mizerna, ale snad se to da přečíst…
Doufám, že jsem te nijak nevyděsila, myslím, že obojí se dá v pohodě resit, pokud to vůbec bude ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.11.16 22:15

@Octopus46 Neměla, nikdy.
@1Marci Jsem se právě divila, že s ohledem na IVF máš rizikové až teď. Tím se to vysvětluje. Děkuju!!! Snad to s těhotenství přejde, spíš mě překvapuje, že mám problém jen s jednou nohou - stehnem. Tak se na to radši zeptám ještě doktora. Navíc díky za info, taky zajdu na VZP :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
29.11.16 22:41

Holky, tak dnes začínam 22tt. Včera sme boli na veľkom UTZ. Všetko vyzerá v poho, mimi má všetko ako má. Má 364 g. Na 95% je to druhé dievčatko. Možno terezka :-) Len ja mám nejaké zrusty na močáku, tak sa začínam prikláňať k plánovanému Sc, že by mi to vyčistili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.11.16 22:56

@Fialová7 pokud chceš ještě letos čerpat příspěvek od VZP, tak nejpozději zítra. Musíš se nejdřív registrovat do klubu pevného zdraví, je to otázka pár minut a hned pak můžeš běžet na pojišťovnu, ja si nechala proplatit první ultrazvuk, pošlou mi 1000, urcite se to bude hodit. Pokud máš doklad o zaplacení, urcite to hned využij, nevím, jestli to ještě příští rok půjde… jinak přispívaji spis na takove drobnosti (podle me ). Já to zjistila az v neděli a ještě jsem to stihla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.11.16 22:59

@Basha3 tak gratuluju, u nás to bude taky holčička a dnes jsem 19+6 a váhu mame stejnou… jestli my nejsme trosku tlustoucci :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.11.16 23:49

@1Marci Aha. No, v pevném zdraví jsem od té doby, kdy mi přispěli 500 na dovču :D Za 1. utz jsem neplatila nic, to se i divim. Zítra to nestíhám, tak to nechám na příští rok. Ale díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.11.16 05:40

Tak už konečně porodila ty své psi miminka. Jsou to 4kluci (3cerni a 1hnede)
Ty poslední dve dali nejvíc zabrat to jedno rodila hodinu. To poslední porodila ve23:30.
Teď už jen odpočívá a nabírá sily :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.16 07:28

Nováček

Ahoj holky :) jsem moc rada, ze jsem nasla tuhle diskusi. Bydlime s partnerem v Irsku a cekame prvni miminko. Termin porodu mam 28.4.17 Rodit odjizdim do Ceska protoze partner je momentalne na 6mesicu pracovne pryc a ja tady na to nechci byt sama - i kdyz jsme neustale v kontaktu. Jedine minus ktere na tom je, ze si budeme hradit porod a peci sami, protoze nemuzu byt pojistena ve 2 zemich. V Irsku bych to mela zadarmo, ale pro ten klid a rodinny kruh to za to stoji :srdce: pohlavi miminka nevime, ale tusim ze by to mohl byt chlapecek :) Mejte se zatim krasne a at rostou briska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
30.11.16 08:07

@Katirsko Ahoj, vitam te tady :mavam: pohlaví nevíte, protoze ještě nešlo vidět, nebo protoze chcete překvapení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.16 08:12

@1Marci Ahoj :D chceme mit prekvapeni takze jsme si to zamerne nenechali rict. Ve 12tt jsem si tady nechala delat DNA geneticke testy a byla moznost uz od 12tt vedet pohlavi miminka. No odolali jsme :lol: vy vite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.11.16 08:26

@Katirsko ahoj vítám tě mezi námi :mavam: a obdivuju já to první taky vědět nechtěla ale nakonec vyhrála zvědavost jak moje tak manželova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.11.16 08:55

Holky máte některá vojenskou zdrav. pojištovnu nevíte jak to mají s příspěvkama oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
30.11.16 09:20

@Katirsko my budeme mit holčičku, ráda bych mela potom překvapení u druhého, ale nevím, jestli to vydržím… ale to je ještě daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.16 11:03

@nanička Dekuji :andel: tady neni ve zvyku, že by se maminek ptali jestli chce vedet pohlavi miminka, takze pokud se nezepta sama ani nenabidnou :) ulehceni pro me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí