Poradna duly
Jana Čurdová
@Leonel17 taky jsem ted začala vic konzumovat mléko, samotne ho teda nevypiju, ale kazde ráno snidam müssli s mlékem. Já jsem teda zatím na 8 kilech a i to mi přijde docela dost. Teď jsem četla, že v tomto obdobi bude přibírání mnohem rychlejší, prý cca půl kila za týden, to se mam na co těšit
začínala jsem na 50-ti a už se blížím k sedesatce ![]()
@Beverlyn Ja jsem v 23tt a taky vše v pořádku 2 screening za sebou. Pohlaví vime už od 13tt ale nemáme pořádnou fotecku protože náš mladej si dává vždy ručičky přes obličejik ale je to srandovní i doktorka říkala že je zajímaví. Přirození ukáže ale obličejik ne :
![]()
@1Marci Jo tak ja jsem začala na 62 nebo 64 kg a teď na poslední kontrole sem měla 78.9kg.Ale ja jsem prestala kouřit a nebylo me špatně a doktorka říkala ze muze být i tím. Teď si dám místo cigarety pořádný zdraví jidlo. A.leko si dávám k snídani mebo k večeři. Buď jako kakao nebo samotný
![]()
Já se snad dovim zítra co to bude. Netrpělivě čekám až zítra ráno vyrazime… ![]()
Pak dám vědět. Teď pozoruji ty naše malé psi miminka ![]()
Jinak já začínala na 72 a teď mám 79. Po porodu bych se chtěla vrátit na svou původní vahu, kdyz sem s přítelem začala chodit (na těch skadkych 55kg) ![]()
Tak snad se mi to podari ![]()
@Leonel17 ja mam taky jen dve fotecky ze začátku.. Mimco totiž vždy ukazuje doktorum pořád záda
asi to bude pekne kvitko.
Já měla 76 a teď mám 82…je to děs, váhu hodně řeším, protože jsem vždy velmi sportovala abych vypada aspoň jakžtakt, jsem hodně vysoká tak se těch 76 ks dalo, a teď se trápím u každého kila
jediné co cvičím je těhotenská joga, poctově každý druhá den, ale to je spíš takové leháro…
Než napíšete, že to hodně řeším, tak já v dubnu porodím a v srpnu mám svatbu..takže to budou na hubnutí pěkné fofry ![]()
@samanta2208 však neboj, urcite nás taky doženes
![]()
@Erinye myslím, že budeš mít tolik starosti a nebudeš vědět, co dřív, že to hubnutí půjde samo.
Já jsem teda nikdy nijak zvlášť nesportovala, díky sve váze jsem to ani nepotřebovala, ale taky už přemýšlím, že bych s nějakým tim pohybem mela začít… zvlášť, kdyz vidim, jak se mi strasne rozjela celulitida, dávala bych si ted aspoň delší procházky, ale kdyz mne se v te zimě taaak strasne nechce ![]()
@Lidulu tak ať vše dobře dopadne
a co by sis vic přála, kromě toho, aby to bylo samozrejme zdrave?
@Beverlyn Tak nám taky doktorka říkala ze smíchem ze si Leonek s nás dělá dobrý den
![]()
@Erinye @1Marci @Lidulu. O ja cvičila taky a docela hodně. Alpuning fitbox.Pak sem s tim prestala kvůli rozvodu6a hodne ksem nervama s hubla a zacala jsem dost kouřit. Teď jsem v klidecku nic neřeším. Tek tloustnu. Jinak ja mám mít svatbu v červenci a chci6ty kg taky shodit do šatů snad se nám to povede. @Lidulu a zitra držím pastičky at ste zdraví a spokojený. A co si přeješ holčičku nebo chlapečka? ale důležité je aby vše o v pořádku a zdravé
![]()
Tak já mám taky zatim 4kg nahoře ale po dnešku to bude asi i víc nějak mě dneska chytá žravá a nevím co bych snědla ![]()
@samanta2208 asi je všechno tak jak má neres kg. Buď ráda aspoň nebudeš. muset tolik shazovat
A nebo se to jak říkají holky rozjede. A doženeš nas.Ale mám znamou ta nabrala 4kg sla rodit a málem ji poslali domů ze ze se spletla ze na ní nic není porodila 3.5kg holčičku
![]()
@Leonel17 přítel by chtěl holčičku, ale říká, ze to bude kluk(prý umí jen kluka) ![]()
Já nevím nějak mi v hlavě blyka, ze to bude holka. Ale hlavně aby to bylo zdrave a mělo vše co má mit ![]()