Poradna duly
Jana Čurdová
@nanička
chudák manžel, už po tom mem vyvařování začíná taky vypadat jak otesanek ![]()
@1Marci jo to můj už má pomalu větší břicho jak já
ale prej přibírá abych si nepřipadala tak tlustá ![]()
@nanička Můj pritel pribira semnou taky tak vypada ma břicho jak těhotný ![]()
@Leonel17 Přesne
ted to omlouvá tim, že jsme tehotni a pak bude říkat, že je po porodu ![]()
@1Marci jojo přesně tak ale on ma chutě jak ja.Ji jidla které v životě nejedl.Tak to se potom papá
Vždy cvičil a teď semnou odpočívá ![]()
@Katirsko to mne mrzí, že je vyjímka. Jinak video super nápad. ![]()
@Leonel17 @1Marci asi je to všude stejné můj si ted libuje jelikož po mých narozeninách má všechny čokolády a bonboniéry co sem dostala mě to nějak nechutná a jemu zase mooc chutná ![]()
@nanička to je u nás stejný, ne že bych nejedla sladke vůbec, ale čokolády taky moc nemusím, aspoň si to přede mnou nemusí schovávat ![]()
@nanička @1Marci Tak to ja taky sladké moc nemusím. Radši si dam neco kyselosladkeho nebo slaného. Čokoládu jím ken občas ![]()
@Leonel17 @nanička ted si tak říkam, z ceho vlastně pribiram?
v utery na kontrole jsem mela od minula o 4 kg vic, ale přisuzuji to tomu, že měli novou váhu a ta stara mi ubírala, ![]()
Ahooj holky, omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla…ted už budu více přispívat a reagovat i tady..:-) tak co u vás nového? My jsme po druhém screeningu a ten dopadl v pořádku. Miminko je zdravé a odpovídá termínu a zadna vyvojova vada nenalezena.
Jen potvůrka na doktora porad chtělo ukazovat záda, takže jsme ultrazvuk museli dělat na 2×, aby mohl zkontrolovat srdíčko a doktor si myslí, ze to je holčička (ma gyndarka mi 2× řekla, že to je spíš kluk), ale vzhledem ze bylo mimco zadama (asi to bude pekne kvitko), tak bych zatím toho kluka nevylucovala.
Tak snad se pohlaví konečně dozvíme příští čtvrtek v poradně u me gyndarky, pokud teda bude ultrazvuk delat..
Je tu ještě někdo, kdo neví pohlaví ve 22tt jako my?
Jinak ja mám zatim 3kg nahoře..až nna kazdodennni pálení žáhy se cítím dobře..
@1Marci No ja mam nahoře17kg a taky nevím s čeho přibírám. Jim normalne jako před tím akorát víc rybicek ty me nějak chutnají a pijí mléko, které jsem dřív moc nepila.Ale asi to takhle bude pokračovat dál tak se nehnu ![]()
@Beverlyn My jsme se taky dozvěděli pohlaví minulý týden na 2. screeningu na začátku 22 týdne, podle doktorky holčička, ale ještě si to nechám radši na poradně potvrdit, abych měla aspoň dva názory
Hlavně, že se mají k světu