Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5668
24.11.16 09:15

@1Marci jenže..v mojeneze jsou pasterizované vejce což znamená že prošla tepelnou úpravou doma si můžeš pasterizované vejce sama tím že ho dáš na půl minuty do vroucí vody..vejce se to neuvari ale přijde varem a tím zničíš případnou salmonelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.11.16 09:27

@samanta2208 ty jo asi bych to tolik neřešila kdyby mě skoro každý druhý jídlo neprohnalo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
24.11.16 09:30

@devilla to věřím no ja to spíš neresim protože člověk s dvouma detma a 3 na cestě k tomu dodělávají baráku co jsme před rokem koupili a komplet rekonstruovali toho má člověk fakt nad hlavu aby řešil ještě co jíst může a nesmí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.11.16 09:47

@samanta2208 aha, to jsem nevěděla…ale stejne si ji dopravam :) tak nediv se, jsem vydesena poprvé těhotna, podruhé už to budu brát urcite vic v klidu než teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
24.11.16 10:14

Já to řešila hodně první trimestr, teďka už méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.11.16 10:28

@Erinye první trimestr jsem byla uplne psycho :lol: ted už je to taky lepší, ale asi jsem pořád ještě vic opatrnější, než je zdrávo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.11.16 10:36

Majonézu, pomazánky ani častěji sýry teda v těhotenství nejím a varovali mě taky před tonicem. Ale majonézu nejim normálně. U ryb jsou protichůdné názory, koukám. Četla jsem, že alespoň jedna týdně je hodně prospěšná. :nevim: Pivo nepiju vůbec nikdy, to mi nechybí, víno jsem si občas dávala, ale v těhotenství jsem si ho odpustila úplně. Prostě tohle za mě do těhotenství nepatří, ale každý ať činí dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Ale u toho ovoce jste mi fakt nasadily brouka do hlavy. Tak jsem si prošla nějaké chytré řeči a na to teda kašlu. Pomelo, grep, mandarinky atd. budu jíst dál.

Příspěvek upraven 24.11.16 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.11.16 11:26

Nejlepší je to moc ne prehanet. Jinak bysme asi byli jen o vode :mrgreen: od každého trochu. Mě je nejlíp když jdu na procházku z našim rotvikem krásně se provetrame a mě není těžko, jelikoz mám občas problém se střevy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.11.16 11:40

Já mám třeba rybu tak jednou za měsíc, nekupuji je, tchán je rybář, tak vždycky něco přinese a neresim, jaky je to druh. Alkohol jsem si taky odpustila uplne, nechybí mi, ale ani nikoho neodsuzuji, že si dá občas decku vina nebo piva, kdybych mela na pivo chuť, koupila bych si birella a vypila třeba celou plechovku… hodně mi vadi, že nesmím bylinky, ať už v čaji nebo marinádě a nebaví me hledat, ktere jsou bezpečne a které ne, tak jsem je zrušila skoro uplne. Sice mám ted sirup proti kašli, který je bylinný a pisi, že je vhodný pro těhotne, tak to asi tak hrozny nebude, ale jak už jsem psala, jsem z toho spis otravena, tak jsem je vypustila. Stejne nejaka ta davka v kořenících směsích vždycky je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.11.16 11:46

Jj někdy sem si dala malé pivo, ale pak mi jak si přestalo chutnat. Hlavne, ze mi přestalo chutnat co se týče cigaret. Jsem kuřačka a jen jsem ráda, ze mi to přestalo chutnat, jelikoz když vidím nejakou maminu s cigarem vypadá to dost děsivě a chudák to Mimi uvnitr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.11.16 12:08

@Lidulu Předevčírem jsem viděla jednu opálenou spoluobčanku. Odhadem tak 16-17 let, přemalovaná jako z E55. Na jedné ruce asi roční holčička, druhou tahala jedno cígo za druhým. Přímo malé do obličeje. A nemůžeš nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.11.16 12:19

No jo, tady ty opalene spoluobčanky s otěhotněním problémy nemají a urcite vůbec neresi, co jíst nebo pit a co ne… :D a ja se tady nervuju před každou kontrolou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.11.16 12:40

@1Marci Ne, ty určitě ne… To asi každá prvorodička. I když teď je mám tak často + angelsounds, tak už ty nervy nejsou tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.11.16 12:45

@Fialová7 Angelsound mi tady holky sice rozmluvily, ale když jsem dnes jela v autě z obchodu, cítila jsem poprvé bublinky… samozrejme jsem si to mohla vsugerovat nebo to mohlo byt způsobeny necim jinym, ale i tak me to potěšilo a trochu uklidnilo :palec: hlavně, že jsem tady ještě ráno psala, že nic necítím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.11.16 13:31

@1Marci vidíš já ti to říkala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie