Poradna duly
Jana Čurdová
@devilla Pak ještě v Krajinský Think Yoga, o tý vím, že jí hodně holek taky chválí…u tý jógy je dobrý, že si to nemusíš platit jako celý kurz, ale můžeš chodit jednorázově, když se ti to zrovna hodí, což vyhovuje mně, hlavně kvůli práci, a pak je snad ještě nějaký cvičení co dělá červený kříž, ale o tom víc nevím
@samanta2208 píše:
@Fialová7 podle mě nic je to tvoje věc… každopádně ale nemaj doktoři rádi když jim na porodním sále ještě rvou lidí kuli zubůmjinak co se týká injekce se ti nedivim já teda uprime teď si Nenechám dát injekci a kdyby se mi teď zubařka chtela vrtat v puse tak odejdu a řeknu ať si to razítko klidně strčí do prdele..manželovy máme takhle zabili miminko 14 dní před porodem kuli posraný umrtvovaci injekci takže já si prostě do pusy Nenechám sáhnout a pokud vy to gynekologovi vadilo tak od něj klidně odejdu je to moje rozhodnuti a já vím nejlíp co je pro mě a mimco dobré a co ne..
Nehnevaj sa na mňa, ale to máš potvrdené, že to bolo z umrtvovačky? Mne to prijde ako pekné šírenie paniky. Je to síce hrôza, ale asi to bola zhoda okolností. Čo som čítala názory dr., tak je lepšie dať umrtvovačku - je to lokálna anestézia než ten stres a adrenalín zo strachu a bolesti. Ja som mala vo 8.mesiaci umrtvovačku kvôli trhaniu osmičky (nedalo sa inak) a o iminko som neprišla. Ale som o neho skoro prišla v 40tt, ale zhodou okolností sme prišli na to, že jej zlyháva srdiečko a aj napriek neprofesionalite a neskutočnému prodlení to dcéra prežila bez následkov. O dieťa môžeš prijsť aj keď je zdravé a nežereš žiadne lieky. Tým, ale nechcem nikoho strašiť. ![]()
Ahoj holky, mužu za vámi? Jsem zrovna 19tt a napadlo me, že by nemuselo byt spatne si tady s někým popovídat. V rychlosti jsem proletěla par posledních stran, tak vím, že nektere z vás uz cítí první pohyby, ja zatím ne, tedy alespoň jsem zatím nic nezaznamenala. Příští týden jdu na ultrazvuk, tak jsem z toho trochu nervózní, tak jako před každou kontrolou… ![]()
Vítej vítej:) také bývám nervozní před kontrolou, víš co čekáte?
@devilla Děkuji za přivítání
Mela by to byt holčička, manžel sice ještě tajne doufá, že se to změni
ale ja to tusim už nějakou dobu… nikdy jsem si nepřipadala tak skareda, jako poslední 2 měsíce
a ty už vis? Asi už jsi to tady někde psala, tak se omlouvám, že se ptám znovu.
Vubec jsem to nepsala
zacala jsem sem psat od vcerejska, my nevime
Naposledy mi delali UZV v 13tt a ted az ve 20tt a to dr v 13tt rikal ze to nebude tipovat, manza si tez preje klucika, mne je to jedno jen at sme zdravy…nemizu si svyho dr vynachvalit jen UZV dela pokud je to nezbytne nutny. takze jeste ze mam angel sounds ze srdiko bije a je mi fajn, to budes mut podobny termin co ja ze? ja mam 29.4. V prosinci du na velky uzv a po vanocich zacnu ve slevach nakupovat ![]()
Proc skareda? neblbni..tehu je krasny manzovi se pupek neskutecne libi…sice nechapu kde se mi bere pac sem zatim nepribrala ani kg a extra hubenour nejsem
Ahojte, tak mam dnes po UZ v 21tt. Vse okay, zadna hruba VVV. Srdicko je v poradku, z toho jsem mela obavu, protoze v 1. trimestru jsme meli zvyseny venosni ductus, uf… Ukazoval se nestyda, neslo prehlednout, ze je to kluk.
Miry kosti se odlisuji o cca 12 dnu, ale to je v toleranci. Odjadovana vaha 420g, nejvetsi ma brisko. Asi to bude tloustik
Doktor se mne znovu ptal, jestli nechci na plodovku, kdyz mi je 41. To jsme odmitla, nechci ohrozovat sve prvni a posledni dite. Krevni test negativni, tak snad zadne trisomie nehrozi, coz potvrzuje i dnesni UZ. Vsem drzim pesti, aby UZ byl v poradku! ![]()
@devilla ja mam termín 18.4, mně tedy dela doktor ultrazvuk vždycky, ale ta doba mezi kontrolami mi připadá nekonečna, vždycky se pak bojim te další. Tu holčičku jsem tušila, protoze se mi zhoršila pleť, neustále mam něco na bradě a rika se, že holka bere krásu. co se tyka přibírání, to ja mam nahoře už asi 8 kilo
Ale ja byla předtím dost hubena, tak je to u me asi rychlejší.
zatím jsem se dostala pouze k tomu, že jsem si pořídila nejake těhotenske oblečení, ale pro miminko nemam zatím nic… říkam si, že vzdy počkám, jak dopadne další kontrola… počkat s nákupem na výprodeje je dobrý nápad, jen nevím, jestli zrovna tento sortiment bývá ve slevách, nikdy jsem to nijak nevnímala, ale když to tak bude, tak jedině dobře
momentálne jsem doma a lecim se s nachlazením, ani jsem nebyla u doktora, teplotu nemam a stejne by mi na to asi nic moc nedal, dnes jsem si poprvé koupila sirup na kašel, tak snad budu brzy fit a bude vse v pořádku.
@Octopus46 Gratuluju! Doufám, že to naše bude zítra taky nestyda a konečně se ukáže, jsem neskutečně zvědavá, i když asi tušíme, ale poslední ultrazvuk byl dost nejasný co do pohlaví tak nevíme nic jistě.
@1Marci Taky mi ty rozestupy mezi kontrolami přijdou hrozně dlouhý a na každou kontrolu se strašně těším a zároveň i bojím, abych se nedozvěděla něco špatnýho.
Já se teda přiznám, že oblečení na mimi mam nějaký nakoupený, když nám doktor v 16tt řekl, že to vypadá na kluka, něco málo jsem nakoupila, ale spíš neutrálního. Včera povídal, že pindíka nevidí, ale malé mělo pupeční šňůru mezi nohama, takže dodával, že to neznamená, že když ho nevidí, že tam není. Docela by nás pobavilo, kdyby to nakonec byla holka. Už jsme s klukem tak nějak sžitý, celá rodina to bere jako samozřejmost, že to bude kluk, i když pořád říkáme, že to není stopro, tak mamka už pro jistotu taky nakoupila nějaké klučičí věci…
No byla by to sranda ![]()
Tak na mě zítra ráno myslete, ať se nám v těch čb ukáže ![]()
@anit09 budu držet palce. Já nemám nakoupeno ne proto, že bych se bála, že se pohlaví změni, ale spis ze strachu, jestli je vse v pořádku a abych tim něco nezakrikla. Jsem jsem hrozna, ja vím
ale ted me @devilla navnadila s tim Angel sounds, takže hned ve středu po kontrole objednávám a budu pořad poslouchat
a ty máš termín kdy?
@1Marci Termín mám 12.4. AngelSounds je super, sama nemám, ale měla jsem půjčeno a nepořizovala jsem protože jsem si říkala, že za chvíli stejně už ucítím pohyby a že to nemá cenu… Takže teď se zase nervuju když se prcek delší dobu nehýbe, resp. když ho delší dobu necítím ![]()
@anit09 ja zatím necítím nic, už aby to bylo, nebo budu nervózní ještě z toho. Sice vím, že výbavička atd nebude zrovna levna záležitost, není angel sound zase tak drahý, jak jsem si myslela a když ho neprodám, tak si ho schovám pro druhe mimco.
@1Marci ja ho kupovala z druhy ruky za 500kc a je jak novej, myslim ze i dokonce i tady na bazaru.ale je fakt ze si uz hodne daleko a mela bys citit do tydne pohyby tak abys pak nevyhodila zbytecne penizky.ja poslouchala uz od 11tt ted uz bych si ho asi neporizovala tesne pred pohybama…ale samozrejme ted to srdicko je slyset maximalne na zacatku sem musela hodne lovit a hledat.ale taky se nedoporucuje poslouchat casto a dlouhou dobu neni to zdravi jako UZV takze ja si poslechnu fakt tak za 3/4dny na pul min a konec