Poradna duly
Jana Čurdová
Jéé, tak to jsem zvědavá
my jdeme s manželem v pátek - jde poprvé se mnou, tak to bude asi zážitek i pro něj. Tak snad tam na nás budou taky hodní.
@Nataaalka Přímo z ČB nejsem, ale vyskytuju se tam docela často.
Jsem z Prachatic. A termín mám 12. dubna.
@anit09
No, tě pic ![]()
@Aqualech Byla jsem tam taky už 2×, ale velký utz mě čeká až v prosinci. Těším se. Pokaždé u Davida Čutky a bylo to v pohodě. UTZ jsem si užívala, doktor milej, vše ukázal odpověděl na každou otázku. Fotku jsem dostala pokaždý. Bylo fajn tam mít manžela, to bych u svého dr. nemohla. Ale ke Karlu Čutkovi bych jít teda nechtěla… Nejen kvůli zdejším recenzím, ale už od pohledu. Nemůžu si pomoct.
Jinak já a zubař - nebyla jsem tam snad 3 roky, protože naposledy mi chtěla trhat stoličky a to já nechtěla. A jak vidím, tak na rozdíl od vás je pro mě největší peklo ta umrtvovací injekce. Všechno vrtání jsem vždycky snesla bez umrtvení a nijak extra mi to nevadilo. Vím, že tam mám kazy, u spodních stoliček mi teď v těhotenství prasklo kus zubu. Takže chci ještě narychlo přejít k někomu jinýmu, protože moje stávající zubařka by mě určitě seřvala.
Jinak, co by se stalo, kdybych to razítko v průkazce neměla?
@Fialová7 Já právě neznám ani jednoho z nich, ale vím, že o tom starším se vypráví všelicos ![]()
@Fialová7 já myslím že se asi nic nestane určitě by tě neposlali domů jen proto že nemáš razítko
@Fialová7 podle mě nic je to tvoje věc… každopádně ale nemaj doktoři rádi když jim na porodním sále ještě rvou lidí kuli zubům
jinak co se týká injekce se ti nedivim já teda uprime teď si Nenechám dát injekci a kdyby se mi teď zubařka chtela vrtat v puse tak odejdu a řeknu ať si to razítko klidně strčí do prdele..manželovy máme takhle zabili miminko 14 dní před porodem kuli posraný umrtvovaci injekci takže já si prostě do pusy Nenechám sáhnout a pokud vy to gynekologovi vadilo tak od něj klidně odejdu je to moje rozhodnuti a já vím nejlíp co je pro mě a mimco dobré a co ne..
@Aqualech Ještě je tam doktorka a je prej fajn, tak třeba se tomu staršímu vyhneš. Toho poznáš na první pohled, to mi věř.
S mladším jsem teda neměla jediný problém. Jinak poprvé jsem se musela registrovat na recepci, tam se mnou sepsala základní údaje. Potom si mě zavolala sestra, které jsem diktovala vztahy a nemoci v rodině, a až potom jsem šla na UTZ. Takže to bylo trošku zdlouhavější, ale celkově jsem dlouho nečekala.
Ahoj holky, taky jsem z ČB, to je švanda…teď jsem 18tt a velký UZV 7.12. a přímo u dr. měla jsem i ten první screening a nemůžu si to vynachválit. také jsem na starého Čutku slyšela možný nemožný, ale prý už je v důchodě a pouze vypomáhá:( kamarádka říkala, že si v tom centru ani vybrat dr nemůžeš, prý opravdu je tam vyhlášená nějaká doktorka, ale jméno bohužel nevím:( ![]()
Tak to doufám, že tam ve čtvrtek na toho staršího zrovna nenarazím… Chci nějakou pěknou fotečku, od svého mám jen telefonem vyfocený monitor ultrazvuku ve 12 tt, jinak nic, a starý Čutka to prý projíždí tak rychle, že tam on sice vidí vše důležité, ale laik z toho nic nemá…
Ja o nem slysela i ze je po nejaky mrtvici a ze vubec neni setrnej a ze ma seky, jak je po mrtvici, ze to neni plynula ukazka a ani empatickej…no drzim palecky ![]()
Holky tak mi jdeme zitra do CB jsem z Krumlova
ten prvni mi delala doktorka a byla moc fajn. Tak doufam ze k ni pujdu i zitra. Jinak Cutku jsem videla na chodbe a je to takovej podivin ale dozvedela jsem se ze je nejak nemocnej tak asi proto…
Holky zeptam se od kolikateho tydne citite pohyby a jestli jste prvo ci druhorodicka
a jak to vlastne vypada, mne ted v 18tt nezne probublava nad kalhotkama a ja si rikam zdali je to onco ci sou to prdiky
![]()
Ahojte jsem prvo…19tt+ 2.12. mě čeká utz v Brně. Pohyby ještě necítím nebo jsem je nepoznala. Chvílemi mě jemné píchá v podbřišku je to normalni ![]()