Termín porodu leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5091
20.6.15 20:19

Ahoj maminky, mužu se přidat?
TP mam 26.1.
Jedno 4 a pul lete dítko už mám.
Na druhé jsme čekali rok.
A když jsme se konečně dočkali tak to byl jedinej měsíc kdy se to nehodilo. Nevedela jsem že se konečně zadařilo tak jsem brala antibiotika které se v tehu nesmí. Potom jsem byla na MRI mozku, to se také nesmí a brala jsem leky na migrénu které se opet nedoporucuji.
Tehu jsem zjistila ve 2 týdnu, ve 3 jsem sla na potvrzujci ultrazvuk a konzultaci s dr. jestli mimi ma šanci byt vůbec v poradku.Dr.tvrdí že v poradku bude, min. tyden jsem byla na 2 ultrazvuku, podivat se jestli bije srdícko a mimi roste. Zatim vypada vše ok, ale jista si budu až po vyšetření z gennetu.To si ještě nějaký týden počkám :?
Jako s prvním, to mě také vyplašili s tripple testu že bude mit mimi roštěp. Taky jsem si počkala až do 16tt na screnning.Na plodovku jsem jít nechtěla. Vše dopadlo ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5091
20.6.15 20:34

Jinak se tedy přidávám k maminam kterým je zle…
v prvním tehu to byla spis výjimka, ted mi je špatně od začatku a nic mi nepomaha, jedine co mi ještě schazi vyzkoušet je homeo..takže ty dny s dřinou přežívám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.6.15 20:35

Ahojte holky,

zítra mě čeká 1.screening, tak mám docela nervy. Snad to bude OK. Nervy pracujou na plný obrátky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5091
23.6.15 21:22

MYSLI JEN POZITIVNĚ, NEPŘIVOLÁVEJ SI NIC ŠPATNÉHO, NENÍ DUVOD..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.7.15 15:48

Ahoj taky se pridavam termin mame 29.1 moje druhe tehotenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.7.15 11:00

@llenas Ahoj, tak to máme termín stejně, ale já čekám první :) Kdy jdeš na screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.7.15 13:02

Ahoj holky, tak my máme termín 16.1. Bude to naše první mimčo, tak jsem ze všeho taková vyjukaná, ale stráááááášně se těšíme :) screening v 1. trimestru byl úplně v pořádku, akorát tedy ještě nevíme pohlaví, tak si musíme počkat do září :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
29.7.15 22:13

Vidíte, s měsíčním zpožděním píšu, že 1.screening vyšel nááááádherně :mrgreen: Za měsíc mě čeká 2.screening a doufám, že vyjde taky tak dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.8.15 07:40

Ahojky holky tak ja se k vam pridavam. Mam termin 20. Ledna. Momentalne jsem 17tyden a zacinam trochu panikarit protoze mi nic neni. Krome vetsiho bricha a obcasnych bolesti zad nic:-D ale momentalne je nedele a v utery jdu na UT tak uz se tesim az to malickate uvidim, ale i trochu bojim aby bylo vse v poradku. Jinak od zacatku tehotenstvi sem si pekne uzila, zvraceni od cca 8.tydne az do 15.tydne. Vysoka hladina NT, jeli jsme na vysetreni do prahy, odebirali mi choriove klky, ale nastesti vse v poradku. Ted si uzivam klidu a rostouciho briska…a jak jste na tom vy? co tyhle vedra jak snasite? ja hrozne…uz se vyhybam i tomu abych ridila, dela se ki spstne, mota hlava, spatne se mi dycha:-/kdybych nemusela kvuli nasim dvoum hafankum vylizat z baraku tak vylejzam az vecer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.8.15 21:47

Ahoj, taky se pridavam, mam termin 23.1. a bude to nase druhe…
Minuly tyden uz jsme odhalili, ze to bude nejspise holcicka :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Vedra moc dobre nedavam :zed:, snazim se byt co nejdvice u vody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.8.15 16:37

Ahoj holky, mně vychází termín na 13.1. a za dva dny mám kontrolu na gyndě, už minule mi doktor řekl, že by jsme už mohli zjistit, zda to bude holka nebo kluk. :) Tak jsem zvědavá a jen doufám, že se to za dva dny dozvím, ať můžu konečně nakupovat růžovou nebo modrou. :D Je to naše první mimčo (a podle přítele poslední), tak jsem na všechno strašně nedočkavá. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.8.15 16:49

Nám to řekli dnes, máme holčičku ;-) tak pak Dogina napiste co vam rekli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.8.15 18:54
@Werca.t píše:
Nám to řekli dnes, máme holčičku ;-) tak pak Dogina napiste co vam rekli:-)

Zatím tu píšete samý holčičky, asi to bude měsíc pro holky. My si též myslíme, že to bude holčička. :) Potom dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.8.15 20:35

Tak u nás pravděpodobně kluk. Ale já mám od začátku pocit, že to bude spíš kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.8.15 20:38

Jinak vedra jsou děsná, ale i přes vedro mám furt hlad a taky jsem vykrmená jako vepřík :-( Pořád si dávám předsevzetí, že budu jíst méně, ale za chvíli mě zas dožene vlčí hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí