Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky toto tema je zalozene pro maminky a budouci maminky ktere planuji miminka na 2015 ![]()
Taky myslím, že je to moc pěkný termín… asi se taky přidáme ![]()
Krasne jak jsou nejake zeny optimisticke. To uz tady bylo. Priprav se nejen na pochcalne komentare
ja planuju druhe dite na cerven 2014.
Tady je https://www.emimino.cz/…2016-174267/
Preju at se mimiska dockas pres na cas ktery si zvolis. Krasnoucky den ![]()
@mavida
Taky bych chtěla léto 2015, ale víš jak to je, když chceš a víš to takhle dopředu tak to just nejde… ![]()
Taky to máme v plánu na rok 2015, ale jde o to, jestli to vyjde, třeba porodím až 2016 ![]()
Já bych chtěla porodit 8.unora 2015, ale to mám smůlu vypadá to na srpen 2014
![]()
Moje rada zní, snažte se o mimi, ale neplánuj konkrétní období. Myšleno v dobrém. ![]()
Moje kamarádka začala plánovat před rokem v lednu, jak budou na Vánoce ve třech, a doposud není ještě těhotná, a je z toho pěkně hotová. ![]()
Taky bychom chtěli aby se nám miminko narodilo v roce 2015. Ideálně někdy na jaře 2015, kéž by to šlo takhle jednoduše naplánovat. Mám Leidenskou mutaci, tak se toho trošku obávám, ale snad to nebude problém.
No já bych už chtěla hned
vcera pritel prisel z hospody s tim, ze do nej kamaradi valili (vsichni uz maji deti) at si uvedomi, ze uz taky neni nejmladsi (30)… a on z toho byl chudak celej spatnej
ze pry by prcka moc chtel, ale chce, abych dodelala skolu (v lete snad) a aspon chvilku pracovala…
takze rok 2015 zda se byti idealnim ![]()
@anairda no my tak obrazne od leta si nebudeme davat pozor a uvidime kdy nam bude dano
jinak prvni chlapecek byl od leta a dve carky sem objevila v listopadu a narozen je cervenec
tak doufam ze by se nam to mohlo povest ![]()
@Cosmos vsak to je jasne, my ohledne mimi neplanujeme jelikoz mam jiste zdravotni problemy, prislo mi ale hezke se tu seznamit s maminkami ktere chteji pristi rok miminko
kdy se nakonec povede je jedno hlavne ze budou zdrave <3