Poradna duly
Jana Čurdová
mladá maminko u mě je úplně jiný než první a to v tom že první bylo po IVF a teď přirozeně nečekaně.
Tak já mám termín podle PM 22.10.2010,bude to moje první mimi,je mi 26.
Takže velké překvapení, co?
Plánované??? Koukám, že prcek je ještě docelá miminko ![]()
To u nás je to po 6 letech, takže to mám jako poprvé…
Ahojky i já mám termín na říjen,přesněji 9.10.Čekáme první miminko a po předchozím potratu doufáme,že to dobře dopadne.Už se nemůžeme dočkat,až tu prďolka bude s náma ![]()
Ahoj holky, uz par dnu cekam, jestli mi povolite pristup do TP druhe pulky rijna, a nic
.. mam termin 22.10…
Holky tak se vyprdnem na uzavřenou skupinu, pokud nás tam nechcou
a pokecáme tady veřejně ![]()
Teda 6 let to už je přece jen rozdíl, no mi sme chtěli, nebo spíš hlavně já aby byli minimálně 2r od sebe což nevyjde budou 1a 7m no a v nejlepším sem je chtěla 3 no co už. Sme byli hoooodně překvapeni.
Končím 12tt a ještě jsem nezaznamenala ani jedinou nevolnost…Při prvním těhu mám nevolnosti ještě v živé paměti…
Tentokrát NIC…Až na ty prsa ![]()
Jinak, já chtěla jít z mateřské na mateřskou, al naskytla se mi práce, mateřství se odložilo, naplánovala se svatba, no a po roce v práci jsme zahájili přípravy na svatbu a nakonec to dopadlo tak, že se budu vdávat s pupíkem
Přítel mi o Vánocích slíbil Ježíška do bříška a dle doktora došlo 8.ledna 2010 k oplodnění…
No, tak mně se akorát dělá občas trochu šoufl, ale nejde to ze mě ven… a je to tak obden, prakticky v jakoukoliv dobu… jinak mám strašné chutě na slané a kořeněné jídla… napětí v prsou už ani moc necítím, to bylo hlavně kolem toho 5. týdne.. Jinak se moc těšíme s manžou ![]()
Jj, nevolnosti jsou stále.Začínám 12.týden a doufám,že už brzo přejdou
Není to už naštěstí takové jako na začátku,ale kufr se mi zvedá celý den.Chutě nejsou na nic, ba naopak dá se říc, že mi nechutná vůbec nic
Už se těším, až si na něčem pochutnám ![]()
Dnes nám pan primář na screeningu v 1.trimestru oznámil s naprostou jistotou v hlase:,,je to chlapec!"
Jsme nesmírně šťastní ![]()
Snad výsledky z krve dopadnou dobře a budeme se
moct radovat naplno
Moc gratuluju a přeji, aby vše dobře dopadlo.Už máte vybrané jméno? U nás pokud to bude kluk tak se bude jmenovat Tadeášek a holčička asi Nicol.
Výsledek:NEGATIVNÍ!
Riziko Downova syndroma: 1:18550 (norma prý 1:1400)
Radost veliká…
Jméno nemáme, zatím moře času… ![]()
VŠEM DRŽÍM PĚSTIČKY
… v čem je u Tebe druhé těhotenství jiné než to první????