Termín porodu říjen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
2.2.17 16:25

Mužem :-). Já na tu skupinku narazila zrovna, když jsem založila tuhle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
2.2.17 22:04

Ahoj, přidám se k vám. Dnes jsem objevila dvě čárky na testu a i digitální to potvrdil. Jsem 12DPO, takže vlastně u mě je to jen 3+5 :dance: (blbě počítám, zítra je to vlastně 4+0)

Příspěvek upraven 02.02.17 v 23:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
2.2.17 23:20
@Roseforever píše:
Ahoj, přidám se k vám. Dnes jsem objevila dvě čárky na testu a i digitální to potvrdil. Jsem 12DPO, takže vlastně u mě je to jen 3+5 :dance:

Blahopřeji k pozitivnímu testiku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
6.2.17 07:02

Ahoj holky :) tak i my jsme se včera dověděli, že jsem těhotná. Včera jsem testovala a vykoukly dvě // jednu princeznu doma už máme v září bude mít 3 ročky. Mimčo plánujeme. Ani nevím jak se počítá ve kterém týdnu jsme od ovu asi ve 2. poslední MS byla 5.1

A holky, jste tady, nebo utíkáte do té uzamčené diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
6.2.17 07:34

Ahoj holky, já se můžu taky přidat :-). U doktora jsem ještě nebyla. Bude něco vidět v cca 6+2? Už asi týden je mi špatně a předpokládám, že se to bude ještě zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
6.2.17 07:39

@Chiquinquirá podle poslední MS jsi asi teda 4+4. Našemu druhýmu budou taky na podzim 3 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
6.2.17 08:16

@JohanaK dekuji :kytka: nevedela jsem, jestli se to bere od ovu nebo od ms. Tak to mame podobne :-) snad bude vse v poradku u vsech.
Jinak zatim me spatne neni, ale cekam, ze bude. U prvniho to byla muka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
6.2.17 08:50

@Chiquinquirá Od poslední MS…
Taky doufám, že to bude u všech ok. Třeba ještě pár lidí přibyde, když nám to vychází na začátek října. Já teda čekám třetí a u předchozích dvou mi bývalo blbě docela dost :( To je taky jeden z důvodů, proč jsem chtěla trošku větší věkový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
6.2.17 09:15

Ahoj holky :) ja jsem podle ovu 6+0 :) minuly tyden v utery byla u doktora a ten videl zatim jen dutinku :) jdu na utz zase v utery za tyden tak doufam ze uz bude videt vsechno i slyset srdicko :) ja jsem ted teda nemocna:( a dobre mi teda neni :( ale nevim jestli to je nemoci nebo mimcem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
6.2.17 09:20

Taky doufam, ze se rozmnozime tady :) jinak dr volam ve stredu a tipuju to na pristi stredu toho doktora u nas ordinuje jen jednou tydne.
Taky bych si chtela toto tehu uzit, protoze to bude nejspis posledni tehotenstvi. Do tretiho uz moc nechceme. Ale kdo vi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
6.2.17 09:44

@ChZuzka Tak ten příští týden už by tam srdíčko snad mělo být slyšet. Já právě moc nevím. Někde píšou, že jo, jinde zas, že pozdějc… Já jdu cca v těch 6+2 a ráda bych, aby tam už něco bylo, pak zase nemám moc čas jít k dr. další dva týdny… @Chiquinquirá užít :-). To si taky říkám, když vidím těhotou maminku, jak je to hezký, ale jak se to týká mě, nějak mi to nejde. Skrz únavu a nevolnosti atd. Ale to uvědomění, že je to třeba už poslední tomu pomáhá. Je třeba se občas zastavit a po chvilkách užívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.2.17 20:34

Ahojky, tak já jsem teď podle poslední MS 6+5. A v 6+0 jsem byla na prvním utz. Gestacni vacek tam byl, ale nic v něm. Doktorka nic neříkala, jen že to vypadá, že jsem fakt těhotná a objednala mě na den, až budu 8+0. Jsem blbka :zed:, že jsem se nezeptala, jestli je to v pořádku, tak mám teď strašný nervy :,(. Co myslíte, je to v pohodě, že tam nic nebylo?
A ještě jeden dotaz - kdy jste se objednávaly na prvotrimestralni screening? A kam v Praze? Když mi doktorka nenapíše žádanku na odběr, kolik to celý včetně utz stojí? Půjdete na tejhle screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
6.2.17 21:47

@Voskovky neboj je to v pohode :) ja byla v 5+2 a bxl jen vacek jdu zase v 7+2 vl tak taky doufam ze to bude v pohode :) jinak to vysetreni stoji cca 1000-1500kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
7.2.17 23:06
@Chiquinquirá píše:
Ahoj holky :) tak i my jsme se včera dověděli, že jsem těhotná. Včera jsem testovala a vykoukly dvě // jednu princeznu doma už máme v září bude mít 3 ročky. Mimčo plánujeme. Ani nevím jak se počítá ve kterém týdnu jsme od ovu asi ve 2. poslední MS byla 5.1A holky, jste tady, nebo utíkáte do té uzamčené diskuze?

Jsem tady :-) Blahopřeji ke //. Já byla včera u doktora. Počítala jsem od poslední menstruace 5tt+4. Už bylo vidět srdíčko a doktor říkal, že těhotenství odpovídá 6tt. Poslední ms byla 28.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
7.2.17 23:13
@Voskovky píše:
Ahojky, tak já jsem teď podle poslední MS 6+5. A v 6+0 jsem byla na prvním utz. Gestacni vacek tam byl, ale nic v něm. Doktorka nic neříkala, jen že to vypadá, že jsem fakt těhotná a objednala mě na den, až budu 8+0. Jsem blbka :zed:, že jsem se nezeptala, jestli je to v pořádku, tak mám teď strašný nervy :,(. Co myslíte, je to v pohodě, že tam nic nebylo?
A ještě jeden dotaz - kdy jste se objednávaly na prvotrimestralni screening? A kam v Praze? Když mi doktorka nenapíše žádanku na odběr, kolik to celý včetně utz stojí? Půjdete na tejhle screening?

U nás odběr na ten screening dělá 10tt sestricka u mého gynekologa a pak to posílají do laboratoře. Stojí to 550,– mezi tím se objednáš na specializované pracoviště ( jdu do ústí ) na 12tt na ten ultrazvuk a tam se platí 1000,– plus 100,– pohlaví pokud chceš. 1000,– ti pak připlatí pojišťovna (vzp).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí