Termín porodu srpen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.12.21 12:04

Ahoj holky, taky bych se ráda přidala k vám, ackoli jsem si myslela, že tyhle skupinky nejsou nic pro mě, tak na druhou stranu mít o tom s kým „mluvit“ je moc fajn. :)
Je mi 35, po miminku toužím dlouho, ale okolnosti tomu chtěli tak, že jsme se do toho navazno opřeli až ted v září po dovce. Vyšlo to(ťuk ťuk) na třetí pokus, což jsem vůbec necekala a pořád tomu moc nevěřím, manžel už vůbec, když jsem mu to oznámila tak se mě asi 6× zeptala jestli si dělám srandu…no jasně Apríl :pankac: :D..jsem ale hroznej praktik a plánovač
takže jsme nejdřív šli oba na vysetreni abychom měli jistotu že jsme ok, a nesnazili se zbytečně, přeci jen nejsme úplně mládež (manzel 45)..podle poslední ms jsem teď asi 5+4, v pondělí jdu k doktorovi, tak jsem zvedava. Asi jdu ještě brzo ale jsem z toho tak vykolejena že dyl čekat nemůžu. Snad bude vše v pořádku a srpen bude opravdu plodný měsíc. Byl by to můj malej vymodlenej Lvicek, sama jsem srpnova a strašně jsem si přála by mi vyšel tenhle dokonalej narozeninovej darek. Preju nám vsem ať mrnouskove ve zdraví rostou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.12.21 16:22

Ahojte. Tak ja mam jeste mokry test, udelala jsem si ho pred asi pul hodinou. Nevim, zda z toho neco bude, je mi cerstve 42 a v mem veku to je loterie. Manzel to jeste ani nevi, sedi tady vedle mne na home oficu a busi do pocitace.

Premyslim, co s tim. Zda zavolat na gyndu a objednat se. Dat mu test do krabicky pod stromecek? Co kdyz to bude zamkle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.12.21 17:32

Ahoj, doufám ze se již můžu přidat k vám do skupinky. Dle MS bych měla být 5+4 ale vzhledem k tomu, ze mám delší cykly než je obvyklé, tak kdo ví jak to je. Na kontrolu jdu až po Vánocích, což bych měla být v týdnu, kdy by něco mělo být už vidět. Ale to čekání je teda trosku peklicko :) asi to znáte všechny že? Přeju všem ať jsou vaše prďolátka v pořádku a hezky rostou a abychom se v srpnu mohly všechny pochlubit novým přírůstkem :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
16.12.21 20:53

@warita já to manželovi řekla až po první kontrole, ale taky byla vidět jen dutinka.. takže žádná jistota. Je mi 38 a jemu 45. Manžel teda úplně nadšený není, já doufám, že se to ještě zlomí..🙈. Prý se na to už necítí. Jak myslíš, že to vezme tvůj manžel? Plánovali jste to? Pokud ano, tak bych mu to pod stromeček dala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.12.21 21:02
@Fairy666 píše:
@warita já to manželovi řekla až po první kontrole, ale taky byla vidět jen dutinka.. takže žádná jistota. Je mi 38 a jemu 45. Manžel teda úplně nadšený není, já doufám, že se to ještě zlomí..🙈. Prý se na to už necítí. Jak myslíš, že to vezme tvůj manžel? Plánovali jste to? Pokud ano, tak bych mu to pod stromeček dala..

Ahoj, muj manzel je o 11 let mladsi, takze jemu para jeste nechybi. Dite jsme neplanovali, uz doma mame 2 deticky, dcera 5 a syn budu mit po novem roce 2. Ale manzel si dite hodne pral, on ma deti moc rad. Ja mu na to vzdy odpovidala, ze 2 mi staci, ze uz se na dalsi necitim. No a BUM! ho.

Po pravde, mne se to tehotenstvi vubec nehodi, ceka mne ted extremne narocny rok, mame se stehovat do domecku za cca 9-10 mesicu, takze pokud to dopadne, budu balit veci a stehovat domacnost s novorozencem. Ah jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
16.12.21 21:40

@warita Hmm, tak to chapu…zas na druhou stranu, ja si porad rikam, ze snadno otehotnet a donosit zdrave detatko, neni v dnesni dobe uplne samozrejmost. A i kdyz to bude asi narocne, tak to za to stoji..🙂 Tvuj chlap bude stastny, muj to nakonec rozdycha… jako taky se ho snazim pochopit, ale on ma vzdycky tendenci vsechno videt v tech nejhorsich barvach, tak se to snazim ted bez reci prejit a moc si ho nevsimat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.12.21 21:54
@Fairy666 píše:
@warita Hmm, tak to chapu…zas na druhou stranu, ja si porad rikam, ze snadno otehotnet a donosit zdrave detatko, neni v dnesni dobe uplne samozrejmost. A i kdyz to bude asi narocne, tak to za to stoji..🙂 Tvuj chlap bude stastny, muj to nakonec rozdycha… jako taky se ho snazim pochopit, ale on ma vzdycky tendenci vsechno videt v tech nejhorsich barvach, tak se to snazim ted bez reci prejit a moc si ho nevsimat… :mrgreen:

a mas uz starsi deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
16.12.21 22:07

@warita jojo, 9 a 7 kluky a nevlastni dceri bude 18. Manzelovo tohle bude uz ctvrte..🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.12.21 23:18
@Fairy666 píše:
@warita jojo, 9 a 7 kluky a nevlastni dceri bude 18. Manzelovo tohle bude uz ctvrte..🤪

To mame v hrubych obrysech podobne. Manzel to vsakne neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.12.21 23:33
@Reza97 píše:
Tak mam po kontrole a mam z toho taky divnej pocit. Dnes mam byt 5+5 a na utz bylo jen cerny kolečko malinký, který pry zatim ani nejde změřit, takze to vychazi tak na 3 tyden..vim, ze jsem mohla mit ovulaci dyl, ale tak velkej rozdíl?
Posledni sex byl 21.11 a ja pak 27.11 nasla dve čárky. To by pak tem 3 týdnům odpovídalo. Ale je to mozny? Na kontrolu mam prijit 31.12. Tak uvidim, jaky bude Novy rok..
zatim mi to tehotenstvi zacina jako předchozí.. fakt se bojim :?

To je úplně ok vážně, měla jsem to minulý týden stejně, jen černá šmouha ;) a dnes jsem 6+5 a mám potvrzeno ♥️️, do týdne tam bude uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.12.21 08:37

@Ging ahojda, mně je 31, čekám druhé, doma mám holčičku 3,5 a na kontrolu jdu 30.12. Jsem 5+0 podle ms, ale těhotenství bude mladší, ovulaci mám déle. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.12.21 08:40

@A-m.e.l.i.e. ahojda, držím moc palce, ať je vše v pořádku :kytka: já jsem podle ms 5+0,na kontrolu jdu 30.12., tak jsem taky moc zvědavá. Doma už mám holčičku 3,5, tak se moc těším, že se rozrosteme :dance: přeji pohodové těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.12.21 08:42

@Aweis ahojda, vítej a držím palce :kytka:věřím, že nám to všem dobře dopadne, přeci jen je vánoční čas kouzelný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.12.21 10:09

@Fairy666 Tak to jsem rada, ze tu nejsem jedina kapku vyssiho veku 😊 Ten muj mudr to celkem hroti. Ja jsem uz dnes byla na prvnich odberech a uz se i musela objednat na nt+. Mozna ze kvuli svatkum a dovolene, ale je to na me tentokrat trosku rychlovka 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.12.21 11:08
@malze píše:
@Fairy666 Tak to jsem rada, ze tu nejsem jedina kapku vyssiho veku 😊 Ten muj mudr to celkem hroti. Ja jsem uz dnes byla na prvnich odberech a uz se i musela objednat na nt+. Mozna ze kvuli svatkum a dovolene, ale je to na me tentokrat trosku rychlovka 🙈

a kolik je tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky