Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala k vám, ackoli jsem si myslela, že tyhle skupinky nejsou nic pro mě, tak na druhou stranu mít o tom s kým „mluvit“ je moc fajn. ![]()
Je mi 35, po miminku toužím dlouho, ale okolnosti tomu chtěli tak, že jsme se do toho navazno opřeli až ted v září po dovce. Vyšlo to(ťuk ťuk) na třetí pokus, což jsem vůbec necekala a pořád tomu moc nevěřím, manžel už vůbec, když jsem mu to oznámila tak se mě asi 6× zeptala jestli si dělám srandu…no jasně Apríl
..jsem ale hroznej praktik a plánovač
takže jsme nejdřív šli oba na vysetreni abychom měli jistotu že jsme ok, a nesnazili se zbytečně, přeci jen nejsme úplně mládež (manzel 45)..podle poslední ms jsem teď asi 5+4, v pondělí jdu k doktorovi, tak jsem zvedava. Asi jdu ještě brzo ale jsem z toho tak vykolejena že dyl čekat nemůžu. Snad bude vše v pořádku a srpen bude opravdu plodný měsíc. Byl by to můj malej vymodlenej Lvicek, sama jsem srpnova a strašně jsem si přála by mi vyšel tenhle dokonalej narozeninovej darek. Preju nám vsem ať mrnouskove ve zdraví rostou ![]()
Ahojte. Tak ja mam jeste mokry test, udelala jsem si ho pred asi pul hodinou. Nevim, zda z toho neco bude, je mi cerstve 42 a v mem veku to je loterie. Manzel to jeste ani nevi, sedi tady vedle mne na home oficu a busi do pocitace.
Premyslim, co s tim. Zda zavolat na gyndu a objednat se. Dat mu test do krabicky pod stromecek? Co kdyz to bude zamkle?
Ahoj, doufám ze se již můžu přidat k vám do skupinky. Dle MS bych měla být 5+4 ale vzhledem k tomu, ze mám delší cykly než je obvyklé, tak kdo ví jak to je. Na kontrolu jdu až po Vánocích, což bych měla být v týdnu, kdy by něco mělo být už vidět. Ale to čekání je teda trosku peklicko
asi to znáte všechny že? Přeju všem ať jsou vaše prďolátka v pořádku a hezky rostou a abychom se v srpnu mohly všechny pochlubit novým přírůstkem
![]()
@warita já to manželovi řekla až po první kontrole, ale taky byla vidět jen dutinka.. takže žádná jistota. Je mi 38 a jemu 45. Manžel teda úplně nadšený není, já doufám, že se to ještě zlomí..🙈. Prý se na to už necítí. Jak myslíš, že to vezme tvůj manžel? Plánovali jste to? Pokud ano, tak bych mu to pod stromeček dala..
@Fairy666 píše:
@warita já to manželovi řekla až po první kontrole, ale taky byla vidět jen dutinka.. takže žádná jistota. Je mi 38 a jemu 45. Manžel teda úplně nadšený není, já doufám, že se to ještě zlomí..🙈. Prý se na to už necítí. Jak myslíš, že to vezme tvůj manžel? Plánovali jste to? Pokud ano, tak bych mu to pod stromeček dala..
Ahoj, muj manzel je o 11 let mladsi, takze jemu para jeste nechybi. Dite jsme neplanovali, uz doma mame 2 deticky, dcera 5 a syn budu mit po novem roce 2. Ale manzel si dite hodne pral, on ma deti moc rad. Ja mu na to vzdy odpovidala, ze 2 mi staci, ze uz se na dalsi necitim. No a BUM! ho.
Po pravde, mne se to tehotenstvi vubec nehodi, ceka mne ted extremne narocny rok, mame se stehovat do domecku za cca 9-10 mesicu, takze pokud to dopadne, budu balit veci a stehovat domacnost s novorozencem. Ah jo.
@warita Hmm, tak to chapu…zas na druhou stranu, ja si porad rikam, ze snadno otehotnet a donosit zdrave detatko, neni v dnesni dobe uplne samozrejmost. A i kdyz to bude asi narocne, tak to za to stoji..🙂 Tvuj chlap bude stastny, muj to nakonec rozdycha… jako taky se ho snazim pochopit, ale on ma vzdycky tendenci vsechno videt v tech nejhorsich barvach, tak se to snazim ted bez reci prejit a moc si ho nevsimat… ![]()
@Fairy666 píše:
@warita Hmm, tak to chapu…zas na druhou stranu, ja si porad rikam, ze snadno otehotnet a donosit zdrave detatko, neni v dnesni dobe uplne samozrejmost. A i kdyz to bude asi narocne, tak to za to stoji..🙂 Tvuj chlap bude stastny, muj to nakonec rozdycha… jako taky se ho snazim pochopit, ale on ma vzdycky tendenci vsechno videt v tech nejhorsich barvach, tak se to snazim ted bez reci prejit a moc si ho nevsimat…
a mas uz starsi deti?
@warita jojo, 9 a 7 kluky a nevlastni dceri bude 18. Manzelovo tohle bude uz ctvrte..🤪
@Fairy666 píše:
@warita jojo, 9 a 7 kluky a nevlastni dceri bude 18. Manzelovo tohle bude uz ctvrte..🤪
To mame v hrubych obrysech podobne. Manzel to vsakne neboj.
@Reza97 píše:
Tak mam po kontrole a mam z toho taky divnej pocit. Dnes mam byt 5+5 a na utz bylo jen cerny kolečko malinký, který pry zatim ani nejde změřit, takze to vychazi tak na 3 tyden..vim, ze jsem mohla mit ovulaci dyl, ale tak velkej rozdíl?
Posledni sex byl 21.11 a ja pak 27.11 nasla dve čárky. To by pak tem 3 týdnům odpovídalo. Ale je to mozny? Na kontrolu mam prijit 31.12. Tak uvidim, jaky bude Novy rok..
zatim mi to tehotenstvi zacina jako předchozí.. fakt se bojim
To je úplně ok vážně, měla jsem to minulý týden stejně, jen černá šmouha
a dnes jsem 6+5 a mám potvrzeno ♥️️, do týdne tam bude uvidíš ![]()
@Ging ahojda, mně je 31, čekám druhé, doma mám holčičku 3,5 a na kontrolu jdu 30.12. Jsem 5+0 podle ms, ale těhotenství bude mladší, ovulaci mám déle. Držím palce ![]()
@A-m.e.l.i.e. ahojda, držím moc palce, ať je vše v pořádku
já jsem podle ms 5+0,na kontrolu jdu 30.12., tak jsem taky moc zvědavá. Doma už mám holčičku 3,5, tak se moc těším, že se rozrosteme
přeji pohodové těhotenství ![]()
@Aweis ahojda, vítej a držím palce
věřím, že nám to všem dobře dopadne, přeci jen je vánoční čas kouzelný ![]()
@Fairy666 Tak to jsem rada, ze tu nejsem jedina kapku vyssiho veku 😊 Ten muj mudr to celkem hroti. Ja jsem uz dnes byla na prvnich odberech a uz se i musela objednat na nt+. Mozna ze kvuli svatkum a dovolene, ale je to na me tentokrat trosku rychlovka 🙈
@malze píše:
@Fairy666 Tak to jsem rada, ze tu nejsem jedina kapku vyssiho veku 😊 Ten muj mudr to celkem hroti. Ja jsem uz dnes byla na prvnich odberech a uz se i musela objednat na nt+. Mozna ze kvuli svatkum a dovolene, ale je to na me tentokrat trosku rychlovka 🙈
a kolik je tobe?