Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj, tak kolik se tu najde malých srpnatek?😍
Ahojky ![]()
Když vše dobre dopadne, tak to vypadá ze my
termín by měl být 14.8.
A co ty? Bude to první nebo?
Tak to je super! Drzim palce 😊 my čekáme prvni.. minuly rok ZT, tak to snad letos dopadne dobre😊 a termin mi vychazi 7.8. 😊
Ty taky prvni, nebo ne?😊
Ahoj holky, tak se pridavam. Snad bude vse ok a jedno srpnovy miminko prave nosim
15.12. jdu na krev a dalsi tyden asi prvni ultrazvuk. Co vy? Jak se citite? Snazim se myslet pozitivne, ale strach mam…kdyz bricho poboliva, pak najednou nepoboliva…kdyz byl test minuly tyden moc slabej, pak moc silnej…magor ![]()
Ahojky holky 🙂take se pridavam…pred dvema mesici jsem prodelala zt s naslednou revizi. Doma mame uz jednoho chlapecka (4 roky),pred kterym opet zt. Doufam a verim ze uz se nyni zadarilo a vse pujde jak ma 🍀 🙂termin porodu zatim 16.8.,k lekari se zatim nechystam az tak za 14 dni 🙂
Ahoj holky ![]()
To už jdete k MUDr? Ja jsem ještě nevolala, ale asi až po novém roce půjdu, mezi svátky stejne asi nebude.
@Reza97 Aha,tak moc držím palečky, u nás třetí ![]()
@Vera.cat Ahoj, tak drzim palce. Urcite bude vse v poradku. Ale znam to.😀 a kdy ti vychazi termin?🙂
Ja bych dneska mela byt 5+4 a obcas uz mívám nevolnosti. Na prsa si nemuzu pomalu ani sáhnout a casto se mi motá hlava. Taky dost krkam😀 jinak dobry😀 @Barbulinda Tobe taky drzim palce. Urcite uz jste si to spatne vybrali a ted uz bude vse tak jak ma
Jinak k dr. jdu uz zitra, protoze to je jediny den, kdy mi to časové vychazi
Takze se
jeste nepočítám. Alespoň budu vedet, jestli je mimis tam kde ma 😊
Ahoj
též se hlásím.. pokud vše klapne bude to naše třetí a taky poslední 😅 termín vychází na 14.8. ![]()
Ahoj holky, poslala jsem vám pozvánky do naší uzavřené skupiny, kdybyste se chtěly přidat.
Jinak já mám termín 6. srpna, k Dr. se chystám taky až po novém roce, takže už by snad mělo být všechno hezky vidět. Jinak příznaky každým dnem teda sílí, dneska je mi celý den celkem blbě, prsa a břicho bolí, pořád chodím čůrat, mám nálady. Ale jako nic hroznýho. Jsem 6. týden. ![]()
@Reza97 Jé, tak zítra držím moc palce na zítřejší kontrolu! Dej pak určitě vědět, jak to dopadlo. ![]()
Ahoj holky,
Muzu se k vam taky pridat?
Jsem 16DPO a termin mi vychazi na 19.8. Je to prvni miminko, tak s vami budu rada sdilet a ziskavat i zkusenosti ![]()
@Anett.taa dekuji to je dobry napad! jen mi to ukazuje v pozvance vykricnik a vubec to nejde otevrit 🙁nevi nekdo co s tim?
Ahoj děvčata
, také se hlasím. Snad vše bude v pořádku. Čekáme první, termin porodu 13.srpna
Na první UTZ jdu příští týden. Budu ráda, když si s někým budu moci vyměňovat zkušenosti a momentální radosti a starosti
Mějte se krásně a užívejte ![]()
Tak mam po kontrole a mam z toho taky divnej pocit. Dnes mam byt 5+5 a na utz bylo jen cerny kolečko malinký, který pry zatim ani nejde změřit, takze to vychazi tak na 3 tyden..vim, ze jsem mohla mit ovulaci dyl, ale tak velkej rozdíl?
Posledni sex byl 21.11 a ja pak 27.11 nasla dve čárky. To by pak tem 3 týdnům odpovídalo. Ale je to mozny? Na kontrolu mam prijit 31.12. Tak uvidim, jaky bude Novy rok..
zatim mi to tehotenstvi zacina jako předchozí.. fakt se bojim ![]()
@Reza97 takhle v začátku se to stává.. ale neboj bude to v pořádku ![]()
Bohužel je to buď a nebo..
Ale já ti dám tu dobrou variantu u první těhotenství jsem měla posunuté o 14 dní.. a běhá mi tu 3leta zdravá slečna. ![]()