Termín porodu Únor 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1861
24.1.14 16:28

Holky fakt Vám moc děkuji zapodporu, docela se stydím, to takhle psát veřejně…nějak mi ani nedochází, že jsme skoro socky…fuj, ošklivé slovo!! už mám na oku dva hypotéční poradce, nějaké jedničky tady v Ostravě, takže se? arek bude muset s nima sejít a nějak to vyyslet…tam šlo hlavně o to, že kdby navýšili tu hypotéku, tak se zvýší jen o 1000,– kč měsíčně, takhle pokud by vyšlo někde něco boke, jsou to další prachy k splácení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
24.1.14 16:28

Kurňa holky, človek si na hodku ľahne a už dočitáva 5 stránok

A ešte sex, už ani neviem čo to je, ale zajtra na ňho asi vletím, dnes v noci ešte ide do práce.

@Terescha Teri domeček je krásny!!! Počuj môj otec lieta v takých „sračkách“ už asi 15 rokov, mi už to voláme adrenalinový šport a exekútori len čakajú kedy splatí jedno aby mu dali sťahovať z dôchodku druhé. Jeho problém, ja už to neriešim. Ale viem, že raz si zobral úver z tých provident a tak a potom tam nejakú dobu posielali len tak 500 korún mesačne a oni na nich nemohli dať exekuci ani nič, lebo mali snahu to splácať. Neporadili by ste sa s nejakým právnikom či to nie je možné aj vo vašom prípade? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
24.1.14 16:29

@Editushka kuchynksá linka, baterie, spotřebiče, záchody, umyvadla, schody a zábradlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
24.1.14 16:29

@Terescha tak tak kdybych mohla, fakt bych Ti pomohla, ale sami teď jedem na doraz :think: moc na Vás oba ale myslím a fakt si moc přeju, aby se to „nějakým zázrakem“ vyřešilo a ono to určitě půjde :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.1.14 16:32

A nějaký úvěr třeba ze stavebka??? problém je, že pokud není barák zkolaudovaný tak v něm správně nemůžeš bydlet, a stavební úřad ti to zase nezkolauduje pokud tam něco chybí nebo není dodělané… dnešní doba je hrozná, mladí lidi nemají z čeho našetřit a když chtějí bydlet tak holt musí vzít půjčku, a to banky ještě neberou mateřskou nebo rodičák jako příjem že

@Terescha a ten byt kde teď jste není váš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.1.14 16:33

@Terescha taky bych ráda pomohla, ale taky žijeme od vejplaty k výplatě a já už se děsím toho až budu brát rodičák těch 7000 :/ ale určo vám to dobře dopadne, skuste se fakt s někým poradit aby vám stou finanční situaci pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.1.14 16:35

@Pepin87 moje řeč, taky bych nejraději pomohla, jen být z čeho - sakra, fakt ty bláho, zlatý komunisti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
24.1.14 16:38

@Pepin87 já už na zázraky nevěřím!!! prostě ne!! chtěla bych se z toho už fakt probudit, bojím se ráno vstát a otevřít oči…doma nálada na hov. o,ještě aby jsme tak šli od sebe…to je už prostě k nevíře, jak nám se se. e :zed: @DaisyDaison já mám přes stavebko právě překlenovací úvěr na pozemek, takže my nemáme prostě z čeho už čerpat…ten byt není nás, celý blok Polyfunkčního domu odkoupil jeden idiot, byt je psaný na matku jako nájemníka
holky musíme se poradit s těma prvotřídníma jedničkama, jak ani Ti nic nezmůžou, tak jsme fakt v p…
a to nemluvím o tom, že pokud ten barák nebude zkoludovaný do určité doby, tak banka napaří pokutu a to zkolaudování kdyby klaplo, tak dalších 20 000,– no není to fááááááááááááááájn :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
24.1.14 16:46

@Terescha to právě věřit musíš, protože ono ti v takové situaci už nic jinýho nezbývá a věřit je zadarmo! Jinak zlato s tou kolaudací, to ale nemusí být třeba do dvou měsíců ne? Švagrová neměla zkolaudováno myslím skoro dva roky, protože jim stavební firma nedodala podklady. A rozcházet se nebudete prosimtě! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.1.14 16:47

@Terescha tak doufám, že aspon nějaký ten poradce najde cestičku, je to opravdu situace na houno, ale člověk musí věřit… určitě se řešení najde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
24.1.14 16:47

@Terescha je to fakt debilita, to všetko. Pevné nervy :hug: :hug: :hug: teraz porodíš, udobríte sa a keď prídeš z porodky, tak to nejak vyriešite. a tá bývalka mu nemôže požičať, keď už majú také dobre vzťahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.1.14 16:49

@Terescha a co třeba požádat banku o posunutí termínu kolaudace? ze stavebního úřadu je ten termín třeba delší, banky si rády dávají podmínky-nejlépe hraniční, nesplnitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
24.1.14 16:49

@Pepin87 banka má nějakou určitou dobu, do kdy, to ale nevím, musím se zeptat Marka… :nevim: dneska večer jde na pivo s mojím tatkou…takže budu zase sama :roll: ale pustím si harryho…hlavu si nechám asi na zejtra, nemám chut se ani mýt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
24.1.14 16:51

@tuttina no na to doufám ani nepřistoupí myšlenkou..to bych byla kort nasraná!!jde tady sice o hodně, ale by mu to pak časem vracela, že můžeme jí poděkovat apod. néé to néééé @DaisyDaison tak dalece nevím, jak to mají, každá banka má určité podmínky, které ty prostě při uzavření smlouvy podepíšeš a toho se hold musíš pak držet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1861
24.1.14 16:52

@DaisyDaison tady nejde ale o kolaudaci mojinka, jde jen o ty prachy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí