Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
30.8.08 17:43

Ještě jsme se nedohodli na barvě pořát tápeme,ale mamka navrhla,že nám tam namaluje dalmatiny sem tam nějakého,tak to vezmeme bílou dáme psi a uvidíme co k tomu sedne nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
30.8.08 17:46
Jaruna píše:
No holky,člověk tady chvíli není a zase dvě stránky navíc :lol: .
Shodou okolností jdeme za chvíli na houby,tak až přijdeme,řeknu kolik máme hub.Já je teda nejím,ani bych je v životě nevzala do pusy :-( ,ale hrozně ráda je sbírám.

Vero,napiš pak Jíře,říkala,že má ty bolesti a že půjde k dr. a ještě se neozvala 8O .

Tak mě napsal admin SZ kvůli uzamčení diskuze,ale já tomu vůbec nerozumím-no debil :oops: .

Holky,můžu vám některé tu SZ přeposlat až přijdeme z hub,třeba se v tom vyznáte a zařídíte :wink: .?

Jaru tak to pošli Sluníčku ta to rozlouskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.8.08 18:16

Jíře jsem napsala,tak uvidíme co odpoví.
Veveruško tak to jo,samotnou by mě to také nebavilo.Alespoň že už budeš mít skoro všechno nakoupené :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.8.08 18:22

Tak Jíra napsala:
Zatím jsem jen jedna.Ale ležím v nemocnici jen kvuli tlaku,snad mě pustěj zítra,nebo v pondělí.Zatím to jde,ale už se těším pryč.Pozdravuj moc ode mne holky a určo se ozvu až dorazim.Papa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.8.08 18:33

Tak jsme zpátky,ale cestou jsme se zastavili u tchýně na svíčkovou :-) ,to jsem si zase dala.No nebudu vám lhát,snědla jsem 6 knedlíků a už jsem je ztrávila a mohla bych znovu :oops: .Je to moje jedno z nej jídel a já bych jí dokázala i pít.

Tak vidíte,Jíra je v nemocnici.Sice píše,že jen kvůli tlaku,ale ten taky dokáže potrápit a vím,že kvůli němu se taky rodí děti předčasně,nebo se porod musí vyvolat.

Vero,posílám ti SZ.

P.S.Byly jsme v lese asi hodinu a Marek bude mít smaženici a houbový guláš.Máme půl igelitky hub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.8.08 18:46

Jaru žádná SZ mi nepřišla :( ,zkus to znova poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.8.08 19:12

Vero,poslala jsem ti to znovu.Předchozí SZ ještě nemáš doručenou.Aby to nebyla nějaká chyba na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.8.08 19:18

Jaru také jsem ti zkusila poslad SZ,jestli to funguje,kdyžtak ti napíši mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.8.08 19:21

Také ti to nedošlo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.8.08 19:23

Vero,přišlo mi to.Tak je někde chyba asi u mě.Ale já jsem si včera psala SZ s Packou a bylo to v pohodě.No nevím.

Napíšu ti to na mail,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.8.08 19:23

Jaruno, promiň že vám do toho kecám, ale myslím si že vám admin založil tu novou uzamčenou diskusi pod tvojim jménem. My ze snažilek jsme si nechali udělat to samé. Najdeš to : když sjedeš myší dolu tak tam je : Přejdi na : Zvolte fórum a když na to klikneš tak tam až dole jsou : Skupiny a tam je ta vaše nová jako uzamčená pod tvým jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.08 19:25
jana.kol píše:
Jaruna píše:
No holky,člověk tady chvíli není a zase dvě stránky navíc :lol: .
Shodou okolností jdeme za chvíli na houby,tak až přijdeme,řeknu kolik máme hub.Já je teda nejím,ani bych je v životě nevzala do pusy :-( ,ale hrozně ráda je sbírám.

Vero,napiš pak Jíře,říkala,že má ty bolesti a že půjde k dr. a ještě se neozvala 8O .

Tak mě napsal admin SZ kvůli uzamčení diskuze,ale já tomu vůbec nerozumím-no debil :oops: .

Holky,můžu vám některé tu SZ přeposlat až přijdeme z hub,třeba se v tom vyznáte a zařídíte :wink: .?
Jaru tak to pošli Sluníčku ta to rozlouskne.

:-) díky za důvěru :)
Já celý den uklízím, vyprala jsem naše prádlo a zítra se chystám na ty nebesa. Pak návštěva a tak… malej se převaluje jak chobotnice tak jsem pozorovala břicho jak se přelejvá z jedný strany na druhou. Už aby byl Jiřik doma, je mi tu nějak smutno. .. Kočka naposledy blinkala ráno.. a od té doby nic.. tak snad bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.8.08 19:25

https://www.emimino.cz/modules.php?…

když sjedeš až dolu tak tam jí máte založenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.8.08 19:27

Pájo,já vím kde jí najít,ale nevím jak tam mám přidat ty členy…jsem na tohle fakt tupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.8.08 19:30

Aha tak to jo. Já myslela že jí nemůžeš najít. Tak sorry. To jsem zase tupá já že jsem to blbě přečetla.

Tak to ti asi neporadím nám to dělala jedna holka ze snažilek a přidala nás tam všechny co jsme v tabulce. Takže fakt nevím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí