Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
29.8.08 14:04

Na oběd jsme si dojeli na pizzu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
29.8.08 14:13

Holky už mám také uplně všechno nakoupené :dance: .Takže už mi chybí jen pár věcí vyprat a mám vše hotové :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.8.08 14:23

Jaru,neřek vůbec nic z čeho to může být ač mi projel i močák a ledviny,jestli nemám zánět močáku.Malýmu skontroloval každý orgán,i dokonce jak mu produdí krev,takovou důkladnou prohlídku jsem ještě neměla,ale prostě všechno v pořádku a fertich :roll: Bolí to pořád,ale jsem nějak klidnější … a potvrdil tam pinďu :lol:

Já kuchtila těstoviny s omáčkou co dům dal … a zrovna přemýšlím,že bych si skákla pro nanučka :-) Jsem za poslední měsíc a půl nic nepřibrala tak mi zase doktorka v úterý dá na :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
29.8.08 14:26

Ahoj holky já se teda přiznávám,ale ráda šmíruju,když se někde rodí!!!Každopádně pokud jsou tady holky někým šmírované,tak je chápu mě by to vadilo,kdyby mě tu někdo šmíroval,ale na druhou stránku myslím,že by se heslo některým ukecaným babam z emimina dát mohlo,ne?Tím vás nechci pobouřit,ale myslím,že na to až se tady v téhle diskuzi začne rodit nečekáme jenom my!Holky jdu se koukat na horor,jen doufám že z toho nebudu mít debilní dítě.
Jarko už jsi vložila postýlku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
29.8.08 14:29

No nevložila,už to vidím!
saxáno ty máš teda pivas! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.08 14:54
vera píše:
Sluní tchýni jsem měla 500 metrů a ta mě pak už tak vytáčela že jsme se ze dne na den sebrali a odstěhovali se do Tábora,byl to pro všechny šok,ale já byla psichycky už na dně.Takže těď tam jedem jednou za čtrnáct dní a je pohoda.Je fakt,že třeba teď budeme složitě řešit hlídání Ondry při porodu,ale to se také nějak zvládne a co se týče domácých prací,tak Láďa je šikovnej,s ledasčím si dokáže poradit,klidně i vyžehlí :wink: .

veru chápu .. ale je to asi tím, že to jsou moje rodiče a né Jirky. S mamkou jsme měly vždycky dobrej vztah celkově s našima a dokonce Jirka sám tvrdí že jsou skvělý a má tchýni rád :) máma nám do ničeho nekecá nekomanduje neradí jen když chci poradit. A Jirka je taky šikovnej což o to krom aut teda to se stará náš taťka my jsme spíš přes ty kompy :) a on by mi ty dveře třeba nadzvedl, ale když je na tom školení a vrátí se až v neděli a já bych to chtěla mít hned tak jdu a řeknu taťkovi a on to udělá hned :) takže asi tak.

Jinak jsem děsný prasátko.. vložila jsem Vám do galerky fotku mého právě oběda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
29.8.08 15:05

Sluní, dobrou chuť! To si teda dáváš. My dnes máme azu po tatarsku, vařil Viktor a je to moc dobrý. To mám ale doma šikulu:-)

Saxi, to je břicho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.08 15:13
eviska22 píše:
Sluní, dobrou chuť! To si teda dáváš. My dnes máme azu po tatarsku, vařil Viktor a je to moc dobrý. To mám ale doma šikulu:-)Saxi, to je břicho:-)

jsem to celý zbodla… a ještě bych si dala :) ale nedám protože valim na jednu návštěvu .. prej jestli nechci věci na mimi .. a já no to jste si vzpomněli brzo :)) tak jdu okouknout aspoň větší věci… má sice holčičku, ale třeba bude mít něco univerzálního :) a v 6 mě čeká další návštěva pro změnu doma tak to mám dneska nabitý :)
Tak zatim papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.8.08 15:40

Dasko,co měli pěkného v Ikee,byla jsi na čerňáku?Já tam jedu příští pátek,chtěla jsem si tam pro radost koupit na mimčo ty osušky s kapuckou,mají je za 149,– a 199,– ale včera jsem je u nás u čongů objevila po 70,– a pěkný veliký v různých barvách.Tak tam pořídím inčí věci,tam nejde nic nekoupit :twisted:
Doufám,že už příští týden dorazí kočárek,nemůžu se dočkat a paní slíbila,že snad začátkem září bude.
Jinak v úterý až půjdu z KO tak jdeme na matriku nahlásit jména a otce..Už to máte za sebou kromě Jarči?Ta už byla co si pamatuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
29.8.08 16:29

Oli já tam koupila švagrové hrnky sobě zástěru a dozičky co jsem měla vybrané byly hrozně malé,takže ty jsem nebrala,jinak tam měli spoustu krásných věcí já bych tam mohla být pořád :lol: :lol: oli je dobře že tě pořádně prohlídl,aspon máš jistotu,ani neřekl čím by to mohlo být v uterý jdu taky na KO tak jsem zvědavá,jak na tom bude muj čípek kolik ho máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.8.08 17:24

Daska: já jsem taky pro dávání hesla, když si někdo řekne :) mě je to jedno, počítám tady s odhalením :D

Břicho mám úplně mega, děti na táboře se mě ptali, jestli tam náhodou nemám koně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.8.08 17:26

Holky měřili jste se přes to břicho? Nebo tady mám opravdu nejvíc se svýma 117? a to jsem přibrala „jenom“ 10kg… což je prý tak akorát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.8.08 17:32

Holky neviděly jste odpoledne na dvojce ten dokument o miminkách? Bylo tam o porodu, o předčasněnarozených dětech a vůbec o všem… se mi chtělo až brečet, když jsem viděla ty malinkatý půl kilový miminka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
29.8.08 18:08

Saxi to jsi me pobavila…:D :D kone…:)

Ja bohuzel chodim do prace, takze ne, ale dojima me kazdej pohled na miminko…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.8.08 18:10

Teruška: to já ne, to děcka na táboře, jsou to ale neřádi :) Ale byli zlatý… mi dokonce psaly velký holky, že se na nás pak chtějí přijet podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí