Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1213
28.8.08 14:05

Olinko: urcite i prohmatem zjisti, ze je cipek otevrenej, me to taky tak zjistoval, teda asi pred mesicem a od te doby nic. Ale ja vzdycky prijdu a reknu, ze se citim dobre, tak se tim asi nezdrzuje. Kamoska mi doporucila, ze v tehotenstvi je dobre uzivat lactobacily, nejen kvuli traveni, ale i k predchazeni ruznym zanetum. Tak na to mrkni, jestli Te to taky nezaujme: http://www.lekarna.cz/…icky-povlak/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.8.08 14:19

Veveruska, Teruska: no tak já se budu snažit. Nemám to s mámou jednoduchý. Ani nerespektuje jméno Alex a prý, že mu stejně bude říkat Sašo, tak jsem jí řekla, že tam taky nemusí chodit… je to prostě boj.

Jinak teda nemám všechno, ještě nedorazil kočárek, ale na ten je čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.08 14:28

a já se k tomu praní prostě nedostanu :-) ale zase korunky jsou přednější :) (pro ty co neví, tak plodím stránky :-) ) zítra začnu fakt prát :) stejně je Jirka v čudu, tak co tady sama.

V těhu průkazce mám výšku fundu podruhé 31tt a jsem už 33tt+3 .. máte taky některá to výšku jinak ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.8.08 14:29

Sluníčko: mě do průkazky nic takového nepíšou, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.8.08 14:36

Saxi: to je strasny. Nevim proc, ale me se taky libi jmeno Alex nebo Alexandra, ale strasny mi prijde, kdyz nekdo rekne Sasa, Sasik - to zni hrozne.
Sluni: vubec se tim netrap, ja se na prani oblecku chystam az o vikendu, az je budu mit hezky vsechny pohromade:-) At Ti jde prace na strankach hezky od ruky:-)) Jinak me tam vysku fundu taky nepisou a je to tim, ze to nemerej. Vzdycky mi poslechnou ozvy, obcas prohmataji brisko z vrchu, pak mi jednou delali vyter a jednou vnitrnim prohmatem kontrolovali cipek a to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.08 14:39
Veveruska píše:
Saxi: to je strasny. Nevim proc, ale me se taky libi jmeno Alex nebo Alexandra, ale strasny mi prijde, kdyz nekdo rekne Sasa, Sasik - to zni hrozne.
Sluni: vubec se tim netrap, ja se na prani oblecku chystam az o vikendu, az je budu mit hezky vsechny pohromade:-) At Ti jde prace na strankach hezky od ruky:-)) Jinak me tam vysku fundu taky nepisou a je to tim, ze to nemerej. Vzdycky mi poslechnou ozvy, obcas prohmataji brisko z vrchu, pak mi jednou delali vyter a jednou vnitrnim prohmatem kontrolovali cipek a to je vse.

No mně se právě ozvali dva človíčkové co se jim starám o stránky, že by chtěli tak jedny jsem už zplodila kdyžtak kukni www.autoskolarapid.cz a ted plodim druhy ale ty jsou zatim v navrhu www.aliki.cz/hendy/ stary stránky má www.hendy.cz ale on je děsnej chce je 2× v roce nový :) prej aspoň bude mít Matyášek ode mě sponzorskej dar :) tak jsem ráda viď aspoň k něčemu to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.8.08 14:52

Sluni: jsi sikulka, zvlaste ty nove stranky toho autobarazu se mi moc libi:-)
Ja si jdu ted na chvilku zdrimnout, tak se opatrujte. zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.08 15:11
Veveruska píše:
Sluni: jsi sikulka, zvlaste ty nove stranky toho autobarazu se mi moc libi:-)
Ja si jdu ted na chvilku zdrimnout, tak se opatrujte. zatim papa

díky :-) ještě mi to musí odsouhlasit :)
brou a ať se ti něco pěknýho zdá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.8.08 15:44

Ahhoj,tak jsem vás dočetla :potlesk: .
Teď jsem dorazila domů od rána půl osmé hrůza,ale stihla jsem kožní :potlesk: příjemná dr.ne jako ta předchozí,dostala jsem mastičku a za týden zase na kontrolu.
Potom jsem oběhla dvě návštěvy,cestou domů potkala tři známé které jsem už hoooodně dlouho nevyděla a teď padnu za vlast.
Termín mám podle poslední menz.29.10. podle ultrazvuku ve 12tt 30.10.tak se snad do jednoho trefím :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.8.08 15:48

Saxano nic si z toho nedělej,já když jsem volala mamce,že jsem těhu.jediné co mi řekla bylo že TO MUSÍ ROZDÝCHAT. A to je první vnouče tak uvidíme jak to rozdýchá,ale začala plést bačkory a dupačky tak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
28.8.08 15:49

těhotenství říjen listopad

Teruško oxazepan by se taky neměl ale co se dá dělat jenže já před prckem musela brát poměrně silný hypnotyka tak že skusí tohle.
Veveruško k těm bolestem z toho důvodu se doktor bojí že začnu rodit dřív protože jsou pravidelný a začala jsem se otvírat takže momentálně muj denní ražim je ležet udělat jídlo a zase ležet protože magnésko nezabírá ani v té největší dávce. Strašně jsem se začala bát. A bojím.
Jinak jsem uplně vynervená a vyštavená s toho stěhování protože se pořád neví kde skončíme. Ale mamka slíbila že Karluv most pilíř číslo 3 to nebude :D
Joo taky moooc tiše doufám že ještě nejsem na řadě Veverka to má za pár :lol: . K termínu porodu u nás to bylo docela zajímavé protože jsme měli rozptil od 5 do 8.10 ale po posledním UTZ to hodily vše a nechali jen toho 5.10 ale stejne počítám do pulky zaří. No je to už fakt blízko co????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
28.8.08 15:52

těhotenství říjen listopad

Jo Saxi s těma mamkama je to těžký moje třeba až do nějakého 24tydne sabotovala moje těhu koukala jak táhnu dvě tašky s nákupem a nevzala je ani mi nepomohla mi a pak se to zlomilo naštěstí . Přeji ti aby se to zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
28.8.08 16:04

Zdravím.....jen v rychlosti nakukuju co nového a jak to vypadá s Filípkem od Helamy… 8O 8O 8O

HELAMO …ten je sladkoučkej,na té poslední fotečce jak má otevřená očíčka… :D :D :D pořád na vás myslím… :D :D

A jak to vypadá se zamčením diskuze… 8O 8O jsem si myslela že už se sem třeba dneska nedostanu..... :( :( a dostala… :D

DASKO myslím že ty jsi se ptala odkud jsem že.....já jsem z úplně druhého konce Prahy než vy holky.....jsem směrem na hory na Liberec ale do Prahy to mám jen 15 minut jízdy :wink: :wink: :wink:

Jinak my už finišujem s ložnicí …dneska manža nastěhoval komplet nábytek.....musím ale přebrat při té příležitosti vše co tam bylo a doufám že se mi povede aspon polovinu věcí rozdat.....nebo vyhodit :wink: :wink: :wink: musím na to vlítnout......a o víkendu by jsme zajeli do Ikea a Kkika pro skříň a komodu prckovi at to máme a já můžu začít prát a připravovat..... :D :D :D a hlavně poklidit všude tady ten bordel kterej se nadělal při té přestavbě...... :? :?

jdu zkusit na chvíli něco dočíst at jsem v obraze.....uvidím jak dlouho mě tu prcek nechá sedět… 8O 8O 8O

jo a včera mě děsně začalo svědět přirození.....tak jsem si na:,–(ila zbytek těch boraxových kuliček co jsem užívala na začátku těhu,snad to zabere.....8.9.jdu na výtěry a krev tak uvidíme… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
28.8.08 16:19

Teda holky jak můžete mít tolik termínů porodu..... 8O 8O 8O 8O

já mám jen jeden dle poslední MS a jelikož v tom 12tt podle kterýho se určuje přesné stáří plodu )do té dby se prý všechny plody vyvýjí stejným tempem) vychází jen o 3 dny dřív tak je ponechán ten původní..... :wink:
pak už se to prý řídí individuálně a jednoznačně se nedá termín určit protože každé mi i má jiné rodinné dispozice......takže počítám s tou půlkou října prostě......a uvidíme :D

no a u nás je vlažnost co se týká mimi ze strany tchánovců......ani se nezpetají na nic …nic nekoupí prostě na to kašlou.....moje máti se těší děsně zvlášt když ví jak dlouho jsme za tímhle mimi šli......a těšíme se my doma to mě stačí…ostatní at si trhnou hnátou…blbečci :wink: :wink: :wink:

já taky potřebuju dneska večer ještě něco objednat.......sedačku mám objednanou ta bude ža za 2 týdny,tu kterou chceme nikde momentálně nemají tak jsem ji objednala aspon ušetříme když u na ni musíme čekat že..... :wink: :wink: :wink:

loučím se,jdu na ty věci…opatrujte se a pozdravujte pupíky..... :wink: :wink: já zase juknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
28.8.08 16:30

Tak kontrola dopadla dobře. CS 4, řekla jsme mu o těch bolestech v podbřišku a prý jsou to ti poslíčci. dělal mi stěry na streptokoka a vystavil mateřskou.

Veveruško, ne, ten olej od Weledy není, ale dá se normálně namíchat z oleje do aromalampy a olivového oleje. Ale poměry ti nepovim.

Saxi, to je děs s těma rodičema:-( Kór když to srovnám z našima. Pro ty je to 5 vnouče a jsou hotový z každého.

Edí, tchýně se taky moc neptá, jí mimina neberou, ale ty starší děti už jo. Je prostě svá, vím, že má Týnu ráda, k miminu asi žádný extra vztah mít nemůže. Je prostě jiná:-) Třeba je to i u vás tak..

Zítra přijede na víkend kámoška s kámošem, jsme zvědavá, jak to uděláme, když máme skoro holej obývák:-) Ale na zemi místa dost.

Sluní, to jsi dobrá, fakt pěkný stránky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí