Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.8.08 14:44

Holčiny tak jsem zpět.
Kurz proběhl ok. Ukazovali porod a tak ty kecy kolem. Pak jsme prošli nemocnici a porodní sál a ukázali nám pokoje. Sestřička byla milá a ještě tam byl doktor z ARA a povídal o anestezii. Jinak vše ok.
Pošta dorazila, tak mám už konečně kojící polštár a kosmetiku sebamed pro Matyáška a ty věci na kojení tak jsem už spokojená. Už mi chybí jen fusak, zavinovačka, ponožtičky, plínky s potiskem a osušky s potiskem od KIKKO a vanička a jsme komplet :) To snad doveze známej příští týden a můžeme jít rodit :) :) :) vtip.

Filda je pašák já už se taky těším na toho našeho mrňouska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
27.8.08 14:50

Ahojky holky ted jsem vás dočetla já byla už v pul osmé u zubařky s malým a 4.9.mu bude trhat ten zub,pak jsem přijela domu začala uklízet,vařit v jednu jsem skončila a šla si chvilku lehnout :( ted mě vzbudili kluci,tak čumím jako retardovaná.
Jíro myslím,že jsi další na řadě,kolik už máš teda čípek?
Helamo jsi hodná,že na mě myslíš s kalhotama,ale v pohodě něco seženu :lol: kdyžtak si koupím nějaké hezké tepláky co budu moct nosit i pak,moc pozdravuj filípka!
jinak k tomu výtoku to má snad každá na netu jsem četla,že se výrazně zesílí,když se zkracuje čípek,já bez slipové vložky nedám,ani ránu.
Holky kdo by teda dojel na srázek,ale na 100procent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
27.8.08 14:53

Pavli kdy jdeš poprvé do poradny na bulovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.8.08 14:55

Dasko: pokud do soboty nezacnu rodit, tak bych prijela. A myslim, ze i Teruska by dorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
27.8.08 14:55

Holky asi se pojedu podívat do ikee co mají novýho,jsem debilka mohla bych tam být snad pořád mají tam nádherný věci :potlesk: jen mám od drahéhi nakázené,moc neutrácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.8.08 15:03

Dasko: drzim pesti, at se udrzis a moc toho nenakoupis:-) Kdyz jsme tam byli tak pred 14 dny, tak tam zrovna ty veci, co jsme potrebovali meli slevnene, takze to bylo super. My za chvilku taky pojedeme nakupovat a chci draheho ukecat na kino, ale nevim, nevim jestli se mi zadari:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
27.8.08 15:07

veveruško já byla minulý týden na máji a bylo to krásný o víkendu s kájou chceme jít na ten sirotčinec,tak snad nám někdo pohlídá dětičky.Já se určitě udržím,jelikož bych chtěla jenom nerezové dozičky na cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.8.08 15:19

Dasko: no ja bych prave chtela jit na ten Maj, videla jsem film o filmu a moc me to zaujalo. No jsem zvedava, jestli prijedes jen s dozickama, uvidis tam ty sileny slevy a budes ztracena:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
27.8.08 15:20

takže kluci se mnou nechcou jet,jsem nasraná a zustávám doma,ale zítra pojedou s dědou na chalupu,až do neděle,tak pojedu zítra :lol: :lol: šak já si to nějak vyšpekuluju,abych o nic nepřišla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.8.08 15:39

Dasko: tak nakonec jsem dnes byla uspesnejsi a vyrazime do kina a na Maj, tak se uz moc tesim. Mej se hezky a zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
27.8.08 16:08

těhotenství říjen listopad

Ahooooj
tak potěšující zprávičky od Helami a Filípka jen tak dál a za chviličku nás všechny předežene.
Daško hezké nákupy a se srazíkem netuším jsem jak praštěná nějakou pálkou pokoušela jsem se totiž zjistit nějakou variantu porodnice s intermedialkou kdyby náhodou ale všude je plno jen netuším co se děje ale kladno nás kdyžtak vezme. K tomu čípku prej je dost zkrácen a hrdlo na dva prsty a placenta na stupni dva tak čekáme bolesti jsou naštěstí momentálně nepravidelné ale mladík s náma laškuje prostě náš :-) ale s jednou věcí mě fakt potěšil včera jsem měla dojem že mi prokopne břicho a provede císaře ze vnitř :D no a na UTZ zjistily že se otočíl :srdce: hodnej hošík. Takže se zas modlím aby se mu nepřestala tahle poloha líbit.
Pavlí kolik jste toho malovali? Ale hlavně že už je to za tebou a šetři se at si taky odpočineš zbírej sily pak je budeš potřebovat jako my všichni. Ted mám dojem že už se v životě nevyspím :cry:
Veverko a jak bylo na moravě ? A jak jsi uspěla s tím pediatrem ?
Oli držím palečky aby to bylo co nejlepší. A rychle se to zlepšilo.
Holky ten seznam to jsou homeopatika? A jaké máte zkušenosti? Nějak jsem zatím neměla štěstí na ty správné.
Tak se zatím mějte a dik!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
27.8.08 16:35
Jaruna píše:
No konečně Helo :lol: .
Tak držím palce,at Fili prospívá,jen tak dál.Ptala jsem se tě na několik otázek,ale nebyla jsi tady,tak se zopakuju:Jak malýho krmí?Hadičkou,nebo z láhve?Můžeš si ho přiložit k prsu na kojení?Kdy ho asi pustí domů?Záleží to také na váze miminka?

Jé Jaru promiň, vnímla jsem to, ale zapomněla odpovědět. Fildu krmí hadičkou, kterou má nastálo zavedenou do břicha a kouká mu z nosu ven (má ji přilepenou pod nosem, je to vidět na fotkách). Teď ve tři už měl 20ml, což už je docela pěkná dávka (druhý den po porodu mu dávali jen 1ml). K prsu si ho přiložit můžu, ale on si na něm jen schrupne. Ještě neumí sát, nemá zájem a asi by se mu ta moje bradavka ještě nevešla do pusy (má ji malinkatou) :)
K propuštění domů prý musí splnit dvě kritéria - váhu minimálně 2kg (s tím prý problém mít nebude) a věk 36tt, což máme ještě na dlouho, protože se narodil 29+5 a dneska oslavil týdenní narozeniny, takže je 30+5. Prý tam zůstane určitě 5 týdnů.
 Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
27.8.08 16:38

Holky vy uz vsechny skoro rodite.. neee!! este je cas..:) este je nechte dopect..

Heli: mam velikou radost, ze Filipek takhle prosperuje, pokazdy kdyz koukam na fotky chce se mi fnukat… jak je nadhernej…

Dasko: Ja dorazim.. reknete mi kdy a kam..:)

Slunicko, ty uz jsi s vybavickou komplet… ty jo… ja este ani skoro nezacala…

Dneska jsem zjistila, ze nemuzu najit rodnej list…:( Kurna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
27.8.08 16:46

Sluníčko, s tím porodním kurzem jsem si vzpomněla, že Míra byl se mnou u porodu celou dobu, ale hrozně ho bolely ty záda, nemohl si sednou ani se pořádně ohnout, tak tam jen tak kolem mě chodil a když jsem měla ty největší bolesti, příšerně jsem hekala (epidurál jsem neměla), tak se sestřička na Míru podívala a řekla: Vidím že trpíte, nechcete něco na bolest? :D :D :D
Jsem myslela, že je zakousnu oba.
Dáško, na jaký sirotčinec chceš jít? To je nějaký film? Máj je prý hezký, všichni to říkají.
Veveruško, taky bych se s vámi chtěla na srazu vidět, ale každý den chci být kvůli chování odpoledne v Podolí. A pak každé tři hodiny odstříkávám mlíko, tak nikdy předem nevím jak mi to vyjde časově. Když se chvíli zdržím v podolí, už se mi posouvá harmonogram kojení atd… A do toho někdy nekontrolovaně usnu a chlapi mě nechají spát třeba tři hodiny a zase nic nestíhám. Takže nemůžu nic slibovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
27.8.08 16:56

těhotenství říjen listopad

Helamko gratulace k týdnu je to pašák a malej nenasyta co? Ale to je dobře držte se oba a K té sestřičce já bych nezakousla tvého muže ten v tom byl vcelku nevinně ale sestru bych kousla 100% :D . Ale jinak máš ohleduplné muže co? To je hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí