Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
27.8.08 17:03

Teruško, díky moc. :)
Jíro, jojo, na chlapy si nemůžu stěžovat. Jsou na mě moc hodní. Jen mě mrzí, že Honzu k Fildovi vůbec nepustěj :-( On by ho chtěl moc vidět naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
27.8.08 17:07

těhotenství říjen listopad

To je ale špatně že ho k němu nepustěj safra vždyt je mu 16 let a snad umí dodržet jejich pokyny. A co vlastně uváděj jako duvod že ho tam nepustěj je to přeci brácha ne? A kdy ho maj v plánu tam pustit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
27.8.08 17:42

Jiro, k inkubátorům nepustí nikoho kromě rodičů - matku neomezeně a otce jen v době od 12-20 pouze na 30min denně. Kvůli riziku infekce.
Takže honza zná bráchu z fotek a uvidí ho naživo, až ho pustí z inkubátorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
27.8.08 18:22

Veveruško je to asi takhle,jednou za rok oni sem a jednou mi tam. Helamo Filípek je nádhernej,je dobře,že přibírá a nechají ti ho pomazlit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
27.8.08 18:38
daska1 píše:
Pavli kdy jdeš poprvé do poradny na bulovku?

Dasko,právě dnes jsem tam volala,jelikož minulý týden při osobní návštěvě ještě neměli nadepsáno na září,tak mě dala sestra tel at si brnknu.Dnes jsem se dozvěděla pomalu to samé :lol: :lol: Měli diář nadepsán jen na příští týden.....tak mě frkla na čtvrtek 4.9. na 7,40h a razím do druhého patra,tam co se dělají registrace
Ty chodíš který den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
27.8.08 21:04

Konečně jsem vás dočetla.
Helamo díky za super zprávičky :lol: ,Filípek už bude brzo velkej chlapák :lol: .
Jak jste se tu bavili o tech výtocích,tak já jsem asi tak deset dní před porodem začla mít hlenový výtok,také bez krve a špinění.Pár dní nato to chytil hnědavou barvu a za pár dní jsem rodila.Holky,taže bych nic nepodceňovala.Zátka může být i bez příměsy krve.
Tady to vypadá,že se tu začne rodit co nevidět :lol: .Zatim to vypadá na Jíru a Packu co? Tak ještě pěkně odpočívejte,ať tam prďolkové ještě chvíli zustanou.
Tak a už nevím na co jsem chtěla ještě reagovat :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
28.8.08 07:08

Ahojte buchtičky,už jsem zase vzhuru a za noc jsem byla snad 1000× to je děsný,jak si nemužu pohodlně lehnout helamo koukala jsem na fotečku a malý je strašně krásný,takový uzlíček,už se nemužu dočkat té mojí prdolky.Jarko jak to vypada s uzamčením diskuze?
Pavli já chodím do rizikové takže chodím dolu,jinak jsem byla dvakrát ve středu a ted jdu v uterý,tak jsem zvědavá co zase řekne krásnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
28.8.08 07:13

Holky já jdu žehlit,kdyby jste viděli kolik tu toho mám,asi se z toho poseru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
28.8.08 07:43

Dobré ráno děvčata, tak já už vařím polívku to nám musí dnes stačit.
Daško já dneska vyjímečně docela spala já to mám vždy obden :lol: . Já mám taky hodně žehlení, ale asi to nechám až na večer. Jinak výtok mám taky,ale asi ne tak hrozný jak vy tady.
Helamo malej je krááááááááásný a uvidíš brzy už půjde s tebou domů.
Tak já jdu zase něco dělat dokud malej tu jezdí na odstrkovadle a nepotřebuje maminku :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
28.8.08 07:49

Dobré ranko,
pro mě to dnes bude asi „den blbec“! :evil:
Celou noc jsem blbě spala,nemůžu najít jak by to bylo nejlepší,neustále mě to všude tlačí a bolí :x
V šest mě probudil drahouš když vstával do práce,následovala chvilka na výměnu názorů :x a v sedm jsem vlítla na ty řemeslníky pod náma,co mě tam serou už celý srpen,protože vrtaj už od brzkého rána :evil: :evil:
A to se mě ten majitel byl zeptat a domluvené to bylo od 8,00-19,00h.
To ten chlapík na mě ječel,že se dělá od šesti atd. krypl :x
Tak snad to ze mě opadlo :) asi by to chtělo frtana na uklidnění :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
28.8.08 07:57

Ahoj holky,tak já jsem dneska na tom byl s tím spaním podobně.V noci 3krát vzhůru a ráno v 7 jsem šla pro snídani.
Pavlínko,mě taky ráno před 6 vzbudil Marek,jak šel se psem ven.Neumí na něho totiž mluvit potichu a ten debil ho navíc ještě moc neposlouchá,takže se s ním začal na chodbě hádat.HRŮZA :! .

Dáško,psala jsem adminovi at už diskuzi zamkne a ještě nic.Vedle z diskuze jsem se dočetla,že se jim taky ještě neozval (taky chtějí diskuzi zamknout).Tak musíme počkat.

Co dneska vaříte?Já mám oběd ještě ze včera,ale udělám knedlíčkovou polívku,mám na ní velkou chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
28.8.08 08:07

Já dneska nevařím nic jinak,abych se přidala do klubu kája mě taky vzbudil,když šel do práce to je asi nějaký debilní den.Musím vyžehlit už ted,jelikož děti jedou na tu chatu a nemají ani ponožky chudátka moje.
Jarko snad to brzy uzamkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
28.8.08 08:12

Zdar těhulinky. Helamo, co Filípek?

Jani, ten seznámek jsme napsala normálně do diskuze:-)

Dneska jdu do poradny, jsme zvědavá, co mi dr poví. Už 5 dní mě bolí v podbřišku a poslední 2 dny musím fakt zastavit, sedout a rozdýchat. Jestli tohle jsou poslíčkové, potěš koště:-)
Ještě musím dnes a sociálku a do Dm drogerie.

PAvlínko, na nespavost je fakt úžasná meduňka. Čaj koupíš v lékárně.

Jaru, k obědu máme těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecí maso se žampiony.

Tak, jdu se chystat, moc se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
28.8.08 08:23

Evisko,já mám taky ty bolesti v podbřišku,někdy je to dost silný a bolestivý a dr. mi řekl,že 4-6 týdnů před porodem jsou to poslíčci.
Samozřejmě pokud to není s jinýma příznakama :wink: .

No můžu vám říct,že se těším,až bude malý venku.Kolikrát si říkám,jak někdo mohl říct,že nejkrásnější období ženy je těhotenství.To byl určitě chlap :! .Ale asi je to u mě i tím,že mám víc povinností s holkama a tak mě všechno víc unavuje a otravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
28.8.08 08:35

Dodré ráno,
Holky to spaní vám opravdu nezávidím :( ,ale já v noci spím jak pařez,když neusnu přez den.U nás jsem to byla já kdo miláčka ráno v šest zbudil :lol: ,ale vube se namě nezlobyl,prý to bylo krásné probuzení :oops: .
Holky to už opravdu puslíčkujete?
Já dneska také nic vařit nebudu,v deset pojedem k babičce,tak se najíme až tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí