Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1192
27.8.08 08:13

Veveruško,abych napsala pravdu,tak jak jsem vstávala tak při roztahování žaluzií jsem si říkala,že bych dnes „zfoukla“ ty okna??? :lol: Ale budu ráda když něco ukuchtím :lol: :lol: nekecám,ale fakt ta síla není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.08 08:15

ahoj Veveruško vítám tě zpět :-) mám tě pozdravovat od Jiříka :-)
Co ta tvoje prďolka ?? změř si taky obvod bříška ať víme :-) ale ty ho máš malinký :-)
Dneska jsem se konečně zase dobře vyspala a kyčle tak nebolely, je fakt že jsem si večer i vzala ještě centrum maternu (he nezapomněla jsem pro tentokrát) :-) ten míč a protahování mi asi pomohlo ještě jednou díky Teruš za ty cviky :-) Jinak z grilování mám nějaký nadýmání, tak mě bolí břuch :)
Jíro malej je fakt cvalda, jen by mě zajímalo do kterýho týdne roste jestli fakt uplně do konce nebo se třeba zastaví :-) hledala jsem to, ale nenašla. Ale třeba se i doktor mýlí :-) Nejdřív prej řikám nějak rychle roste né a on no právě .. a pak začal počítat a řiká 250g týdně tak né roste krásně… tak jsem si oddechla. On má starost kvůli tý zdánlivý cukrovce, tak je takovej pečlivej což je dobře.
Dneska čekám zásilku ze zdravotnicepotreby.cz přijde mi konečně ten kojenecký polštář a kosmetika pro malýho. Jo a dneska jdeme v jednu na ten předporodní kurz, tak jsem na něj zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.08 08:22
Pavlínka05 píše:
Veveruško,abych napsala pravdu,tak jak jsem vstávala tak při roztahování žaluzií jsem si říkala,že bych dnes „zfoukla“ ty okna??? :lol: Ale budu ráda když něco ukuchtím :lol: :lol: nekecám,ale fakt ta síla není

no a já se chystám dneska konečně začít prát na malýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.8.08 08:26

Veverusko termín mám pořád toho 29.9., ale v neděli beru poslední magnezium a pak už doktor říkal že je jedno jestli porodím. Já si myslím že bude dřív protože už hodně dlouho tlačí na porodní cesty CS mám 2 v průkazce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
27.8.08 08:43

Ahoj holky, jsem zase tu, jsem vlezka, což??? :lol: :lol: :lol:

Peťulo, CS 2 máš ok. Já po včerejší ko mám už CS 7 a doktor si to označil do průkazky červeně a mám nad sebou zdvižený prst a magnézko už piju dvakrát denně místo jednou. Ještě 11 dní vydržet a bude to ok.

Holky mám na vás dotaz. Máte taky tak hojný „výtok“??? Včera jsem se na to já trubka zapoměla zeptat. Nic mě nepálí, nic mě nesvědí. Těhu výtok mám snad od začátku těhu, ale od včerejška ze mě jdou takové chuchvalce, se omlouvám za ten výraz. Není to s příměsí krve, tudíž to snad zátka není. Ale je to snad pokaždé, co jdu na záchod, jakobych celý den sexovala a šel ze mě ten pánský zázrak :lol: :lol: . Máte to taky tak hodně 8O ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
27.8.08 08:58

Packo,já to mám asi od 4.měs. akorát,že je to spíš voda,ale mám to každý den a teď do toho ten zánět,ale už je mi o něco líp,mám před sebou ještě týden léčby,dal mi čípky Klion,akorát,že mají ostrý hrany a při zavádění to pěkně bolí :x
Pavlínko,Veveruško,už to máte vážně za pár,ale ještě trochu času navíc by mrňousům neuškodilo,takže odpočívat holky :wink:
Co asi nového u Helamy,už dlouho žádná zpráva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.08 09:01

k tomu se raději ani nebudu vyjadřovat :)
já to mám taky .. někdy si připadám jako čuník, když musím každý den prát kraťasy od pyžama… a v kalhotkách s v minivložkou fakt spát nechci.

Kdy se uzavře ta diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
27.8.08 09:04

Packo,pochvala za popsání :lol: mám to na vlas stejné.....v tom 36tt by měli dělat v poradně kultivaci na streptokoka a jiné v porodních cestách.....tak uvidím.....ale já jsem se na to ptala při prvním těhu a bylo to normál,tak ted když to není se zápachem a nesvědí,nepálí tak tomu nepřikládám význam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
27.8.08 09:15

Tak to jste mě holky fakt uklidnily, páč už jsem si připadala jako ehhmm, jak to píše sluní, jako čuník :lol: :lol:

Tak já musím už letět, mám synátora u našich a už se na něj těším :lol:
 Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.8.08 09:17

Ahoj holky,teda v y řešíte téma :lol: .
Já se přidám až bude diskuze uzamčena,nemusí vědět půlka Kladna jaké mám problémy :lol: .

Sluníčko,psala jsem adminovi,at naší diskuzi zamkne,ale ještě nic :? .
Zkusím se znova připomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.8.08 09:20

Pavlinko: tak to znam, ja kdyz kouknu na okna, tak si taky rikam, ze by potrebovali umyt, nastesti uz se na to necitim, takze na to kaslu:-) Ty urcite po te vcerejsi fusce odpocivej. Co mas v planu varit?
Ahojky Slunicko: diky moc za pozdravy, taky Jirika moc pozdravuj a ten dnesni kurz si pekne uzijte. Jinak jsem moc rada, ze uz Te ty kycle tak nezlobi. Jinak brisko mam 98, vazim 74, takze 16 kg od puvodni vahy a citim se dobre. Ja se totiz vcera vracela z Moravy, pak jsem jela k doktorovi, tak jsem z toho byla jakasi vycerpana a protoze jsem se dobre vyspala, tak se dnes citim bajo:-))) Ja se chystam prat na mimi az o vikendu, protoze spustu vecicek mam jeste u tchyne a tak chci pockat az to budu mit vse tady a sfouknu to naraz, pak to nafotim a dam do galerky:-)
Petulo: tak to jsem zvedava, kdo z nas bude driv prece jen mame termin kousek od sebe:-)) Anebo jestli nas nepredbehne nekdo jinej:-)) Ja mela CS 2,5 pred mesicem a od te doby me tohle nekontrolovali, takze nevim
ahojky Packo: ja mam taky vytok, ale tak hojny, jako ty ne, doktora jsem se na to neptala, protoze nezapacha ani nemam zadne jine problemy a co jsem cetla, tak to maji holky ke konci dost casto. No ale stejne pro klid duse jestli by nebylo lepsi se poptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
27.8.08 10:57

veverusko, dekuju :)

Ja mam ten vytok taky… ale stale doufam, ze je to normalni, nic nesvedi, jen proste je…

Jinak esli bude sraz rada se pridam…:)

To tvrdnuti proste nepoznam, vcera mi prislo ze tvrdne, ale faktem je ze to mam pokazde kdyz se najim.. tzn ze tio muze byt proste plny bruch… no az to prijde tak to snad poznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
27.8.08 11:40

Ćau holky. Veveruško, je dobře, že už jsi zase tady.

Helama nedala nikomu vědět- nejdu mi dělat otazníky, Viktor dal nějaku novou klávesnici-bezdrátovou a já jsem z ní totálně na nervy.. Chci svojí staróóóu.

Packo, taky mám trochu podobné problémy jako ty, ale snad je to v těhu normální, né

dneska mi kámoška dala meduńkový čaj proti nespavosti a aroma olej-jasmínovej. Tak doufám, že to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.8.08 11:46

No Hela se ještě neozvala,na jednu stranu jí chápu,má asi jiné starosti,než nás,ale tohle se teda nedělá!!!
Takovou dobu nic nevíme o Filípkovi.

Teda ta dostane na :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
27.8.08 12:05

ahojky Evi: muze se ten jasminovy olej v tehu? Jasmin je jedena z mych nejoblibenejsich vuni a mam ho rada i jako caj.Koukala jsem na tuto stranku http://www.levnyobchod.cz/obchod.html?… o vonnych olejich a tam pisi, ze jasmin je krome jineho afrodisiakum, tak to se ma Viktor na co tesit, jinak pomaha na tohle: afrodisiakum (afrodisiakální úcinky), apatie, citlivá pleť, deprese, dýchací systém, harmonie (harmonii navazuje), kašel, krk (bolesti v krku), menstruace, panika, paranoia, sedativum, sex, suchá pleť, svědivost, úzkost, zlost, zoufalství
Taky dost myslim na Helamu a drzim ji palce a tesim se na zpravicky od ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí