Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4419
26.8.08 08:58

Vero, ne ne, těhulky z nově snažících se :wink:
Ale právě rodící měla termín v říjnu jako já, jako vy tady, tak bacha na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.8.08 09:11

Packo vůbec nestraš,já jsem včera večír nemohla ussnout,tak mi pořád tvrdlo břicho,dnes už je to lepší.Tak snad se to zase na chvíli uklidní.Také se musím dohrabat ktomu,abych nakoupila ještě veci do tašky a konečně si jí zbalila.
Sluníčko pěkný kolotoč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
26.8.08 09:12

Krásné ráno..

Evi,ty nemůžeš spát?Tak to ti nezávidím,já bych zase poslední měsíc spala pořád.Usnula bych snad i ve stoje.

Dáško,postýlku vyfotím,ale až někdo u nás nabije foták :lol: .Nikdo není schopný ho strčit do zásuvky.

Packo,četla jsem to už včera o Terezce a i dnes ráno.No můžu říct,že jí na toho císaře berou za dlouho na to,že jí odtéká plodová voda :? .
Ale doufám a přeju jí,at to všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
26.8.08 09:13

Holky díky moc za Terku, no snad to bude dobré, prostě musí!!!!!!

Letím do poradny, tak páááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
26.8.08 09:17

Dobré ráno holky tak už mám hotové francouzské brambory. Já jsem zatím v pohodě u prvního už jsem byla odzázkovaná. V neděli vysazuji magnézium tak se to pak třeba rozjede. Už jsem s tím pupkem pěkně nemotorná. Dneska ráno když jsem ležela tak mi Martin něco házel do tašky do porodnice tak jsem se mrkla co tam dal a naházel mi tam samé knížky asi abych se nenudila :lol: . Na kontrolu jdu 5.9. tak musím vydržet abych se dozvěděla jakou polohu malý zaujímá jestli mi hrozí císař nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
26.8.08 09:23

Dáško,co Lukášek s tím zubem?Ještě jste doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.08 09:33

tak jsem se probrala z komatu holčičky
Jaru a Dasi jak jste na tom s obvodem :))

Jinak jsem se zase skoro nevyspala :( ty kycle jsou fakt děs musím normálně se vždy přetočit na záda jinak mě to bolí na zádech to vždycky přestane. Dneska jdu odpoledne na ten ultrazvuk, tak se zeptám doktora jestli na to něco je.

Kolotoč je good jsem si večer pouštěla obrázky na strop :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
26.8.08 09:39

Jak koukam na ty vase metriky mate to fakt za par.. ale jeste je prcky nechte pekne dopect…:)

Jenom koukam jak se kolem rodi… 8O 8O

Slunicko, zkousela jsi ten mic…?? Aspon takovyto krouceni do stran a dopredu a dozadu?? Treba by ti to ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.08 09:42
Teruška píše:
Jak koukam na ty vase metriky mate to fakt za par.. ale jeste je prcky nechte pekne dopect…:)

Jenom koukam jak se kolem rodi… 8O 8O

Slunicko, zkousela jsi ten mic…?? Aspon takovyto krouceni do stran a dopredu a dozadu?? Treba by ti to ulevilo…

jo já na něm sedim je good. Akorát mě to bolí v noci přes den ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
26.8.08 10:19

těhotenství říjen listopad

Ahoj maminy
tak hlásím že jsem stále naštěstí komplet ale včera jsem myslela že je po mě celej den jsem ležela krome chvilky kdy jsem rychle vyžehlila prdolkovi věci protože nechte to na chlapovy co :wink: ? Za celej den jsem do sebe nasoukala dva rohlíky podotýkám suché a na:,–(ily zpětný chod upřímně řečeno jsem myslela že vyrazíme jenže mi bylo tak zle že bych tam nedojela :oops: poslíky celej den a část noci tak doufám že mi bude do zítřka líp podle doktorky to spíš vypadá že mi začla dělat zle bandáž na žaludku ale když to nepřejde do zítra mám tam ject.
Holky jinak ani se neměřím protože to hrozné numero by mi jisto jistě zpusobylo předčasný porod :D .
Holky nečetli jste srpen? Zběžně jsem nakoukla a tam je miminek a za chvíly to vypukne u nás.
Dneska těm svejm chlapákum musím neco uvařit protože včera na mě byli hroooozně hodný. JOOOO povedlo se mi v noci spát tři hodiny v kuse!!!!!!
Ješte musím zmáknout zítřek protože musíme na testy s Danem kvuli té revmatologii a pak snad klid doufám.
Děvčata a jak válčíte? Daško co ten zubař? Ještě se pokusím mrknout . Papapa mejte se zatím a hezky dopekejte ty prdolky.
Olinko a jak ti je? Zabíraj léky? A jakto že jsi platila ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
26.8.08 10:22

Ahoj holky, tak hlásím, že mám teda ten metrák a 10kg nahoře. Obvod břicha je 117cm, takže asi vedu, nebo se změřte vy ostatní, ať v tom nejsem sama :D
Jinak v noci taky nespím, zdaj se mi divný sny. Dneska se mi zdálo, že se nám narodila holčička :) Už se to blíží a na miminko myslím čím dál víc… bude to velká změna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.8.08 10:25

Ahoj holčinky,malej si ze mě bere snad všechnu energii já bych spala od rána do večera. :D
Jinak se mi udělal exém na krku mám flek jako blázen ,u nosu,na spodním rtu a nejvíc na očích to je děs hlavně ty oči,bojím se aby to neměl taky :cry: :cry: :cry: .
Nemáte s tím některá zkušenost,na kožní se dostanu až příští týden:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.08 10:28
jana.kol píše:
Ahoj holčinky,malej si ze mě bere snad všechnu energii já bych spala od rána do večera. :D
Jinak se mi udělal exém na krku mám flek jako blázen ,u nosu,na spodním rtu a nejvíc na očích to je děs hlavně ty oči,bojím se aby to neměl taky :cry: :cry: :cry: .
Nemáte s tím některá zkušenost,na kožní se dostanu až příští týden:

Jani tak to bohužel zkušenosti nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.8.08 10:50

já už s tím byla ale kožní mi napsala kortikosteroidní mast což ANI NÁHODOU hormony nebrat.A to na mě je i vydět že jsem těhu. a ješte jsem jí to pro jistotu řekla.Tak jdu k jiné ale až příští týden,i když možná to zmáknu ve čtvrtek uvidím časově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.8.08 12:25

Jani tak stímhel ti taky neeporadim :( ,ale hormony bych také nebrala.Tak snad ti to vyjde ve čtvrtek k té kožní.
Teď jsem se krásně nabaštila a dala si kafíčko(bez kofejnu) domácím perníkem :-) .
Jak jsem byla včera na to plavání,tak jsem se ptala no to bolení v třísle a vnitřních stehen,ukázala mi jeden cvik,bohužel je ve vodě,ale dneska jem v pohodě,cítím jenom tlak na třísla,ale můžu v pohodě chodit :lol: ,tak jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží.
Na ty kyčle nám také ukazuje,ale je to všechno ve vodě a nevím jestli by to pomolo na to spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí