Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já hlásím, že už mám vše vypráno
Ani nevíte, jak jsem šťastná… už mě to opravdu přestávalo bavit. Dneska jsem pověsila poslední pračku, ještě to zítra vyžehlím a je to ![]()
Jinak ten čaj z maliníku se pije od 34. týdne, stejně tak se používá i ten olej na masáž hráze… teda tak jsem to vyčetla ![]()
Saxi já jsem to také četla,takže bych už měla začít,ale nevím jak budu poctivá
.
Vera: no já se chystám jít ten čaj koupit, olej už doma mám, akorát nevím, jak to bude s mazáním, jestli to nechám zase na manžovi, protože nevím, jak si tam dosáhnu sama… uvidíme. Ono je mi i kolikrát nepříjemný, když mi maže pupík, protože si připadám naprosto asexuální
tlustá a všude hnusný strie ![]()
Nad Lovelou jsem taky přemýšlela,dělají i aviváž,ze začátku je prý moc dobrá,ale později,když se dávají příkrmy,tak prý nevypere fleky,ale zase si říkám,že pak už nebude těhlech prášků třeba,ty se snad používají jen ze začátku,pokud není dítě alergický.Hlavně musíme nejdříve na ty hadříky koupit komodu,prot tu jedeme příští pátek do Ikei,už se moooc těším ![]()
Jinak se mi vrátili těhotenský chutě
na led,mokrou omítku a Primalex … kráásně to voní,ale ještě jsem si nedala
Krom ledu,ten jím pořád …
Pádím k tomu doktorovi … zatíím
Saxi,já si tak připadám taky,já mám prozměnu všude celulitidu a to se teprve šplhám k 60kg … si nevybereš ![]()
Já už olejíček také doma mám a asi se budu mazat raději sama,sice je to dost nepohodlné,ale každej den připomínat jestli mě teda namaže,to je otrava,jedinej kdo mi maže bříško je Ondrášek a po tom opravdu masáž chtít nebudu
.
Olinka: no a já mám metrák
je to děs… ale snad to pak půjde rychle dolů…
Vera: no u nás manža maže automaticky, dokonce mě i budí a ptá se co bude s mazáním ![]()
Oli tak ať ti to dopadne dobře u toho dr.Pak dej vědět jak jsi dopadla.Tak to na plavání asi dneska nejdeš co?Já půjdu za hoďku a už se moc těším.
Já už mám nahoře jedenát kilo,takže vážím 68,pomalu doháním manžílka, naštěstí zatím strie nemá,ale tu celulitidu ano a to už asi od 17 let.
Saxi tak to ho máš dobře naučeného,alespoň na to nemusíš myslet
.Ondrášek mě maže každé ráno,když se k nám jde pomazlit,také na to vědšinou nezapomene.
Ahojky,
prosím některou z vás až se to tady uzavře o podrobný návod pro blbé jak se k vám opět dostanu na SZ,díky!!!!!
Jinak moc,moc zdravím Helču s Filípkem…a musím říct,že mě ukáplo pár slziček při čtení zprávičky od vás
ps
Mě zítra přijdou malíři vymalovat obývák a kuchyn tak jsem musela vše odstranit-odtahat-vyklidit a ted mě zbývá to zakrýt plachtou.....no zjistila jsem že ženská dokáže i nemožné
![]()
Sluní,ty kyčle tě určitě bolí jak se uvolnuje a rozestupuje pánev před porodem,nechci tě strašit ale mě při prvním těhu taky hrozně bolely,ale ani skákání a cviky nepomohly......ted mě chytají do třísel křeče
já mám asi pořád něco ![]()
Saxi - nic si z toho nedelej, ja se k metraku take milovymi kroky blizim…:D ale co.. je to jednou (dvakrat) za zivot. ty kila pujdou dolu… S tou celulitidou taky zapasim, nemate nektera nejaky dobry recept?? Jak se ji aspon trosinku zbavit…
Joo a ja taky moc prosim aby jste mi daly heslo, ja sem sice moc nepisu, ale furt Vas sleduju…:) Dekujuuuuu
Tak ted se musím smát
vero ještě aby ti malý mazal hráz,no to by bylo uchylný,to raději nechte na tatínkovi.Já jsem lajdák chci pít ten čaj,ale hráz mazat nebudu a ani o to nebudu říkat kájovi,to bych mu nemohla udělat,když už ani neví,jak ženská vypadá,jinak se před ním taky stydím,jsem vypasená jako prasátko oli já 60 neměla,ani před otěhotněním to jsem měla 63kg
a celulitidu mám i na kolenách,nojsem nádherná rajda
![]()