Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné ránko. Jaru, pro mě za mě to tu zamkni. Hlavně mi ale umožni přístup:-)
Dobré ránko,
Dáško já bych to osobně vyměnila,ale nemám předpoklad pro velké mimi,ale určitě i tvoje mimi v porodnici oblíkne tu 56.
Helamo moc vám to sluší
.
Seznam těhulek,maminek a miminek
Přezdívka,rok narození budoucí maminky i tatínka,TP(jméno),místo bydliště,případní sourozenci, příští KO, holčička, chlapeček, nechci vědět
Maminky a miminka: Helama 70+67..... Filip, 20.8. ve 20hod (1630g,44cm) ...... Praha 5 ...... Honza 20.9.92
Těhulky: Veveruska 78+79 ..... TP-21.9.08 ..............................Praha Peťula 84+77 ........... TP-29.9.08 .............................. Trutnov … Martin 3.4.06 Vera 83+81 ............. TP-2.10.08 (Radek/Rozálie) ..... Tábor ...... Ondřej 26.9.05 Pavlínka05 76+81 … TP-3.10.08 (David)..................... Praha ........ Pavlínka 1.7.05 Daska 81+83 ........... TP-4.10.08 (Tobiáš/Sofie) … Chvatěruby … Denis 5.2.99,Lukáš 2.7.01 Jíra 77+81 ............... TP-5.10.08 (Jiří/Anetka) .......... Kladno … Daniel Denis 1998 Packa 81+79 ........... TP-5.10.08 .......................... Náchod ......... Honzík 1.1.2005 Jaruna 79+77 .......... TP-9.10.08 (Marek) ................. Kladno … Bára 14.01.98, Adéla 07.04.01 Katka1110 80+80 ..... TP-12.10.08 ............................ Praha 5 … Maťej 12.12.O6 Eviska22 84+79 ....... TP-13.10.08 (Richard/Stella) ....... Tábor ....... Týnka 27.9.05 Slunicko_aliki 78+78 … TP-13.10.08 (Matyáš) … Teplice Edik 77+79 .............. TP-16.10.08 ........................ za Prahou … Rozárka 2000 Saxana22 84+79 ...... TP-28.10.08 (Alexandr/Nina) ....... Liberecko Jitulínek 78+66 ......... TP-29.10.08 (Anička) ..................... Semilsko Jana.kol 75+82 .......... TP-29.10.08 (Michal/Michaela) … Liberecko Olinka01 81+78 ..........TP-4.11.08 (Pavel/Kristýnka) .......... Litoměřice Broskvička 76+77 ........ TP-6.11.08 (Matouš/Luisa) .......... Praha západ PetraV 77+71.............. TP-11.11.08 (Jergouš/Linda) ........... Brno(Praha) Denisa_O 81+77 ......... TP-19.11.08 (?/Aneta) ................ Praha západ Teruška 79+77 .......... TP-27.11.08 (Matěj/Eliška) ................... Praha
vero máš pravdu,tak já to asi vyměním holky,už jsem doma od očního vše při starém naštěstí měla jsem strach,aby to nebylo zase horší,malý už má má 4 dioptrie,holky ale ten doktor to je samec!!! ![]()
Jinak ted budu asi 14 dní sama doma i v noci drahý jede makat,tak doufám že se nic nevysere.Co máte dneska v plánu?Já ted pujdu trochu poklidit a pak se budu válet.
Dáško tak to já už jsem trochu poklidila a dneska k obědu budu vařit pěčenou kachnu,knedlík a zelí,tak doufám že se mi knedlíky povedou.
Je faj že se malému ty oči už nezhoršujou.
Jak daleko budeš mít manžílka,to je docela nepříjemný,ale určitě se nic nestane a mimís počká na tatínka,aby si to všechno molh také užít
.
ahojky děvčata, mám problém v poslední době když jdu spát a v noci mě dost trápí bolesti pánve a kyčlí, jako když bych si je přeležela
budí mě to ze spaní a taky mi občas vystřeluje do lýtek … máte to některá?? ty lýtka mě až tak netrápí, ale ty kyčle strašně
nějaký recept na cvičení?? já jsem si myslela, že jsem si přeseděla zadek … protože to je stejná bolest, ale už je to pár dní…
daši já budu mít JIříka taky pryč ve čt. jede na školení a bude se vracet až v neděli… takže budu taky slamněnka.
Hezký den
,
tak to já jdu za chvíli k dr.,dneska mu asi řeknu,at mi ukáže malýho na utz.Od toho Gennetu jsem ho ještě neviděla,tak doufám,že bude něco vidět,když už je větší.Dnes mi má vzít stěry na kultivaci a mám špatné jaterní testy,tak jsem zvědavá co mi k tomu řekne.
Dáško,tak to je dobře,že má malý pořád stejné dioptrie.
Já budu muset taky zajít s Bárou k očnímu,špatně vidí na dálku.
Sluníčko,ty bolesti kyčlí jsou v těhotenství normální,ptala se mi na to i sestra,takže to je z toho.Známá ke konci těhotenství nemohla už bolestí ani chodit.
no to jsou tři dny sluní,ale já mám hruzu z toho že za těch 14 dní třeba porodím,navíc nesmím tahat nic těžkého,ak ani nebdu moct pověsit prádlo.slíbil,že kdyby se cokoliv dělo,tak přijede hned domu,ale bojím se že by to třeba nestihl.Jinak bolest mám,ale v lítkách docela silné křeče a bolí mě nějak ledviny,nevím čím to je,ale je to děs.
Sluníčko mě také už týden bolí třísla a jakoby stehna ze vnitř a také ten pocit přesezení mám a přidávám se k tobě,jestli budete mít něterá radu jak se této bolesti zbavit,také budu ráda.Dnes jdu na plavání,tak se zkusím cvičitelky zeptat,jestli mi něco neporadí.
vera píše:
Sluníčko mě také už týden bolí třísla a jakoby stehna ze vnitř a také ten pocit přesezení mám a přidávám se k tobě,jestli budete mít něterá radu jak se této bolesti zbavit,také budu ráda.Dnes jdu na plavání,tak se zkusím cvičitelky zeptat,jestli mi něco neporadí.
no mě to spíš bolí zvenku fakt jak když si přesedíš zadek a bolí kosti. pánev a kyčle. V noci mě to probudilo snad 4× a přijde mi, že jsem spala tak napůl jenom. Myslela jsem, že pomůže třeba cvičení nebo tak něco.. na míči nebo zatahování pánve.. ale nevim. Míč mám, ale mezikus na nafukování nemám. Táta ho někde vytratil, tak ho nemůže dofouknout.. mě z něho klepne.
Jarko to jsem zvědavá co ti dr.řekne a když ti bude dělat utz nech si ho vyfotit,at se máme na co dívat.S malou určitě zajdi já pojedu odpolko malýmu koupit nové brýle dostal recept a mají tu velké slevy
když budu ted 14 dní sama mohly bysme dát kafe,co ty na to?
Jaru tak ať ko dopadne dobře a ukážou ti mimíse.Jak píšeš,že známá nemohla ani chodit,tak já se k tomu taky docela blížím,vždy když vstanu,tak je to taková bolest,že občas si musím zpátky sednout.Doufám,že už to nebude horší.
daska1 píše:
no to jsou tři dny sluní,ale já mám hruzu z toho že za těch 14 dní třeba porodím,navíc nesmím tahat nic těžkého,ak ani nebdu moct pověsit prádlo.slíbil,že kdyby se cokoliv dělo,tak přijede hned domu,ale bojím se že by to třeba nestihl.Jinak bolest mám,ale v lítkách docela silné křeče a bolí mě nějak ledviny,nevím čím to je,ale je to děs.
daši ty bolesti v lýtkách jsou od málo pití aspoň to mi řikala doktorka. Takže já to vždy beru, že bych měla začít víc pít
ale už jsem se naučila rychle zatáhnout nohu jako do L a ono to přejde.
Ahoj holky,jsem také pro uzamčení ![]()
Jinak Helamě přeju ať Filípek roste jako z vody,je to pašák,určitě ho co nevidět budete mít doma,alespoň,že Ti ho dali pochovat,prďolku
Upřímně si nedovedu představit,jaké to je rodit takhle brzo,jsem dneska taky přesně 29+6 jako když se narodil Filípek a neumím si představit,že bych to měla mít dneska za sebou,jste statečný,oba !!!
Jinak jsem z toho mýho pravidelnýho plavání asi v bazénu něco chytla a bolí mě podbřišek jako čert
Doktorka má zrovna do 30.8. dovču,asi budu muset použít zásoby co tu ještě mám a podívat se jestli se můžou v těhu.To je jako naschvál ![]()