Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
23.8.08 19:43

Slysil je to tahle https://www.emimino.cz/modules.php?… ,tak se koukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.8.08 19:57

Ahojda těhulíny, tak jsem se musela přijít zase podívat :oops: :wink: , Helama s Filípkem koukám statečně bojují. Že se prosím připojuji k přání všeho dobrého a držím palce, ať jsou brzy doma a ať je vše ok, držím jim moc palce!!!

Holky taky dostáváte tak bolestivé čutance?????? Já si totiž vůbec nepamatuju, že bych u prvního těhu dostávala takové prdy, dnes jsem během chůze normálně málem vyjekla bolestí, jsem se chytla za pupek a donutilo mě to jakoby se předklonit, no manža už málem plašil, tak jsem se mu smála, že jenom bolestivě kopnul. Máte to taky tak 8O :wink: ???

Slysil, nazdárek opice!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.08 20:09

uff tak jsem konecne dodelala ty stranky a docetla jsem vas. Ja jsem take zvedava jak malej vyrostl po tech 14ti dnech. V utery uvidime. Jinak se mi tu celou dobu prevaluje nad pupkem, tak by me zajimalo co tam dela :) mam tam obrovskou bouli co se hejbe ze strany na stranu :) Ale to si myslim, ze my uz vsechny to tak mame.
Zitra mam v planu pokud bude pekne neco uz vyprat a uklidit obyvak a pomalu teda zacit neco delat .. ale vubec se mi do toho nechce.. a nechapu proc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
23.8.08 20:17

PAcka: já tam mám taky nějakýho fotbalistu, občas to fakt bolí. Největší sranda prej je, kopat maminku zrovna když jí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.8.08 20:21

Saxy, no ten náš fotbalista si zase dělá z kopanců největší prču, když to nejmíň potřebuju, jako třeba dneska, když jsem krájela cibuli a měla v ruce docela ostrý nůž :roll: nebo v tom obchoďáku, ještěže mě nikdo neviděl, jsem prý vypadala, jako bych prý začala rodit, no vidět manžu byste si cvrkli :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.08 20:24
Packa píše:
Saxy, no ten náš fotbalista si zase dělá z kopanců největší prču, když to nejmíň potřebuju, jako třeba dneska, když jsem krájela cibuli a měla v ruce docela ostrý nůž :roll: nebo v tom obchoďáku, ještěže mě nikdo neviděl, jsem prý vypadala, jako bych prý začala rodit, no vidět manžu byste si cvrkli :lol: :lol: :lol: :lol:

heh se mi vybavil kill bill a kreslena postavicka s krvavym nozem :-)
No ja se jdu natahnout do vany, protoze malej je z divokych vajec a kope me uz do zeber :( tak se jdu relaxnout dneska to fakt potrebuju …

zatím páček… jo a včera jsem si dělala zběžně seznam co mám a co nás co stálo … málem jsem upadla do komatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.8.08 20:35

Sluní, já ti dám Kill Bill :lol: :lol:
Ale hlavně že ses pobavila :lol: :lol: :lol: :lol:

Taky si dnes dám vanu, holky první za celé těhu :roll: :wink: , jsem typická hormonálně rozbouřená těhule a dnes obzvlášť, tak se půjdu hodit do klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.8.08 09:56

Dobré ránko,
Tak to já mám také pěkného fotbalistu :lol: .nejhorší je když se protahuje,kope do močáku a zárověň patičkama šťourá pod žebrama,a nebo když kopne do oblasti kolem pupíku,tak to je taky pěkně bolestiví.Ale jsem ráda že je tak čiperný,aspoň vím že je v pohodě.Ondrášek byl strašně lenivý,kopnul sotva jednou denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
24.8.08 11:19

:potlesk: Tak já se přidám se svou troškou do mlýna :lol:
Můj prcek je fotbalista,ale jenom když přítel spí nebo je v práci,to kope první ligu.Ale jakmile se přítel vzbudí kopne jenom občas :-D asi se ho bojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
24.8.08 11:25

Jani,to je u nás to samý,když jsem sama doma,tak se mi zvedá triko jako divý a když mi přítel sáhne na pupíka,tak je klídek a nic :D Nejvíc řádí večer mezi 10-11,jestli to tak bude i po porodu tak potěš :P Jinak už to začíná docela bolet,stejně už se těším,až to budu mít za sebou,je to už nějaký dlouhý :?
Fuj,tam je zase hnusně,jdu si zabalit věci a pádím si zaplavat,bude poledne,tak tam snad nikdo nebude … zatííííím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
24.8.08 11:42

Ahoj bublinky,
nám se vede docela dobře. Filda se zastavil s váhou na 1400g, ale dneska ráno v šest mu sestřička vytáhla ze žaludku celou nestrávenou dávku krmení z noci, prý se to občas stává, takže možná, že ještě přibírat nezačne.
Jinak vše ok - tlak, tep, dýchání, zatím bez výpadků a poklesů.
Teď k tomu kdy se narodil. Podle metříku jsem byla 20.08.2008 ve 30+6tt, ale jak jsem už dřív psala, je to podle mého termínu z ultrazvuku, podle menstruace jsem měla termín porodu 30.10, takže Filda má v papírech, že se narodil 29+6tt.
Nedonošeňátka se propouštějí když dosáhnou 2000g a 36tt. Takže nás čeká ještě dlouhá doba, než si Fildu přivezeme domů :-(
Hrozně mě mrzí, že k Fildovi nepustí nikoho jiného než mě (neomezeně) a Míru na 30min denně. Honzu k inkubátorům vůbec nepustí, takže ještě bráchu neviděl.
Včera večer byl Filda úžasnej :D Mluvila jsem na něj a on se snažil na mě kulit oči a cukala mu pusinka do úsměvu, byl moc spokojenej. Hrozně ráda bych si ho pochovala, ale můžu se ho jenom dotýkat dírkou v inkubátoru. A jelikož má všude hadičky a sondy, tak ho jenom chytím za ručičku nebo za nožičku.
Proč jsem začala rodit nikdo neví. Doktoři podezírali nějaký akutní zánět, to se ale potom z odběrů nepotvrdilo. Dejte si na to holky pozor a nenechte se odbýt tím, že výtoky jsou normální a vždy žádejte kultivaci, ať raději něco nezanedbáte.
Takže asi povolil můj konizovaný čípek. Měla jsem mezi jednotlivými kontrolami u gyndr 4 týdny a asi někdy v té době mi mohl začít měknout a zkracovat se a já to nepoznala a místo toho, abych ležela s nohama nahoře jsem chodila do práce a běhala po městě.
O porodu jen krátce :-) Od rána mě pobolívalo břicho jako na MS, ale přijela máma, tak jsme jely do Ikey a ona si všimla, že mě to bolí každých pět minut, tak jsme se dohodli, že se vrátíme domů, já se osprchuju a sjedem do motola na monitor, aby se na to pro jistotu mrkli. Ale domů jsem nedojela, protože v autě jsem dostala silné kontrakce, tak jsem jela rovnou do motola, bylo půl jedenácté ráno a tam doktor zjistil, že jsem otevřená na 2-3 prsty, kontrakce mám po 5-ti minutách a rozjetý porod. Na:,–(ili mi nějaké infuze, aby mi ten porod zastavili, ale nedařilo se. Bohužel byly v motole plné všechny inkubátory, takže mi našli poslední volný v Podolí a houkačkou mě tam převezli (v drncající sanitce jsem měla kontrakce po 3,5min a pánové měli pěkně nahnáno, že jim tam začnu rodit :lol: )
V podolí mi pořád zkoušeli rozehnat porod, takže mi neustále zvyšovali dávky infuzí, kontrakce jsem ale měla stále po pěti minutách a akorát jsem se přestala otvírat. Od 16:00 už bylo jasné, že se to nezastaví, kontrakce po třech minutách a ve 20:00 se Filda za asistence pediatrů narodil. Hned mi ho vzali a odvezli, ale ve 22:00 jsem se na něj už byla podívat. Když jsem ho poprvé viděla, tak jsem se docela sesypala. Byl tak malinkatej a plnej hadiček, ale teď když vidím ostatní děti na resuscitačním oddělení, tak se stydím. Filda je nejvypasenější kojenec ze všech osmi inkubátorů a nejlíp ze všech tam prospívá.
Jsou tam skutečně holčičky půl kilové a jedna má dokonce 455g.
Tak ale dost už o mně. Jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 11:42

hoj holky :) tak já právě snídám :-)
Malej mě kope hodně nad pupkem celej se tam vlni tak nevim jestli si protahuje nožičky nebo vystrkuje prdýlku :)

Mám na vás dotaz. Už nevím co, tak zkusim. Jak jsme natírali ten balkon tím Fa:,–(inem od HETU tak ho mám na dlažbě a nejde mi dolu… nemáte zaručenej recept jak dostat barvu ze židle, věcí a tý dlažby? Už jsem zoufalá protože mi věci z domova na to prostě nestačí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
24.8.08 11:53

Teď jsem vás všechny dočetla a jsem moc dojatá a děkuju vám všem za podporu a blahopřání.
Hlavně se hlídejte a nepřepínejte. Žádné gruntování, lakování lodžií a běhání po nákupech. Chlapi to zvládnou a budou rádi, že jsou užiteční :wink:
Ještě si jdu hledat nový metřík.
Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 11:56

Helamo vítám tě doma. Přeju tobě i Fildovi moc moc moc síly, abyste to oba zvládli. Jen to píše chce se mi brečet :? Ale je to krásnej chlapeček a bude jistě růst a přibývat jak má a všechny nás trumfne :) A o to víc jsem ráda, že žiju v době jaké žiju, protože si neumím přestavit co by bylo kdyby… ale na to člověk nesmí myslet. Posílám mu pusinku. JInak jak se to blíží jsem taky nervoznější a nervoznější co mě čeká.
Já se mám ok právě jsem dosnídala dva chleby a jogurt a ještě jsem to zaplácla rajčatama. Zítra jedeme do UL do Tesca muj drahej vyšašil v práci kupony na 2000, tak jedeme na nákup, tak koupím ty plínky jestli je budou mít. Jinak známej mi psal, že má pro mě už ten kolotoč nad postýlku, tak Vám ho zítra blejsknu, až mi ho přiveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
24.8.08 12:10

Sluníčko děkuju :) ,
já jsem od známých teď dostala spoustu věcí a mezi nimi i kolotoč nad postýlku, který mi taky chyběl, tak mám radost. Já mám ale ted docela čas to Fildovi všechno načančat a přichystat :-)
Právě se tu peru s odsávačkou od aventu - mlíko by bylo, ale pouze ručně odstříkávám - odsávačkou to neteče (nebo to neumím) :-(
ale ruční techniku mám zvládnutou na jedničku, akorát to trvá cca 40min (dělám to každé 3 hodiny). Na 15:00 půjdu zase za Fildou, tak mu chci nasbírat co nejvíc krmeníčka.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital