Poradna duly
Jana Čurdová
NO já doufám, že tam ta naše miminka zůstanou co nejdýl, tak jak mají ![]()
Ahoj holky tak jsem vás konečně dočetla,z vás jsou spisovatelky ![]()
HELAMO MOC MOC GRATULACÍ?AŤ VÁM VŠECHNO DOPADNE JAK MÁ A JSTE BRZY DOMA
![]()
Dneska jsem byla v nemocnici sepsat porodopis,na kontrolu jdu až 2.9. tak jsem zvědavá.Dneska jsem zjistila,že se k nám do paneláku stěhují mladí manželé a čekají první mimčo v listopadu,sranda ![]()
Jana: a jdeš rodit asi do Jablonce viď. Já risknu ten Liberec, ale termín máme skoro na stejno, tak uvidíme ![]()
SMS HELAMA:dOKTOŘI VUBEC NEVĚDÍ,PROČ JSEM ZAČALA RODIT,NIC NENAŠLI.v PODEZŘENÍ JE ČÍPEK,KTERÝ POVOLIL,FILDA SPADL DO PORODNÍCH CEST A JÁ SE ZAČALA OTVÍRAT.aŽ SE DOSTANU NA NET,TAK VÁM TO VŠECHNO POPÍŠU.VŠECHNY ZDRAVÍM,POHLADTE BŘÍŠKA A DEJTE NOHY KŘÍŽEM,VÍM O ČEM MLUVÍM,TY STAROSTI NESTOJÍ ZA TO.PA OZVU SE ZAS ZÍTRA HELENA.
hOLKY MÁM FOTKY MALÝHO V MOBILU,HNED JAK KÁJA DORAZÍ DOMU,TAK JE SEM POVINNĚ VLOŽÍ JE STRAŠNĚ MALINKY A NADHERNÝ!!!!
Saxano ano v Jablonci,dneska jsem byla sepsat porodopis a prosedela jsem tam hodinu a půl,měli dva porody najednou jeden císař a jeden normální to byl frkot
a viděla jsem úplně čerstvé miminko nesli ho z porodního sálu na pokoj to bylo KRÁSNÉ
Ty vole my máme mimíska
HELENKO DRŽÍM PALEČKY A STRAŠNĚ MOC GRATULACÍ A AT JE FILÍPEK BRZO U VÁS DOMA
.
Holky to jsou zvraty Daško dík že nás informuješ. Až budeš psát Helence tak jí pozdravuj děkuju. Jinak jsem si normálně ukápla pár slziček.
Jaru když to nepřejde mazej k doktorovy nebo normálně na pohotovost na porodnici oni ti poraděj co na tu hlavu nebo neco píchnou.
nevím co psát jsem uplně vykolejelá tak se ozvu zítra a čekám na zprávičky. Opatrujte pupíky at mimísové vydrží tam kde jsou.
Ahojky těhulky, potom, co mi dneska psala Sluníčko o Helamě, tak jsem Vám musela alespoň nakouknout…
Helamě samozřejmě velká gratulace a jí i Filípkovi přeji hodně zdravíčka, ať jsou brzy doma.
Vy ostatní se držte ještě chvíli vcelku, ať ty Vaši prďolové rostou ještě nějakou dobu v bříšku
.
Jinak u nás to vypadá v poho, CS mám pořád 0, včera mi na utz podruhé potvrdili, že to bude Anička a momentálně váží ca. 1560g.
Takže holčičky, mějte se krásně, buďte na sebe opatrné a pohlaďte za mě bříška
.
Dobré ranko holky,tak já jdu dneska ukončit neschopenku a nastupuji na meteřskou to je mazec
jsou vložené fotky filípka.
Co vy ostatní,jak na tom jste?
SMS HELAMA:AHOJ HOLČINY MOJE,MOC VÁM VŠEM DĚKUJI ZA PODPORU.FILDA JE PAŠÁK,UŽ DÝCHÁ SÁM BEZ PODPURNÉHO DÝCHÁNÍ,CURÁ I KAKÁ.VÁŽÍ 1520 A CELKOVĚ PROSPÍVÁ,KDYŽ NA NĚJ MLUVÍM DO INKUBÁTORU,TAK NA MĚ OTEVŘE OČIČKA SNAŽÍ SE NA MĚ KOUKAT A UKLIDNÍ SE,ALE VĚTŠINOU SPÍ.JSEM HROZNĚ RÁDA,ŽE BYL VOLNÝ INKUBÁTOR PRÁVĚ V PRAZE PODOLÍ,MÁ TADY TU NEJLEPŠÍ PÉČI(MOTOL MĚL PLNO)MĚJTE SE A ŠETŘETE SE.HELENA
Ježíííš,to je krásnej drobeček … Dasko,děkujeme za vložení …
Helamo,drž se,určitě Filípek poroste jako z vody …
Dneska se mi zdálo,že mi dělali císaře v mém 29tt,nebyl to moc hezkej sen ![]()
Tak holky,držte se …
Dobré ránko těhulky,
Helamo Filípek je nádhernej a je strašně šikovný,když už umí dýchat sám,to je perfektní,je to silnej klučík.
Dáško,děkujieme za aktuální informace a za vložení foteček.
daska1 píše:
Dobré ranko holky,tak já jdu dneska ukončit neschopenku a nastupuji na meteřskou to je mazecjsou vložené fotky filípka.
Co vy ostatní,jak na tom jste?
Dasi mne ji doktor ukonci pristi ctvrtek v zari zacatkem ma dovolenou, tak rikal ze to udela uz v ten ctvrtek i kdyz 6 tydnu pred mi vychazi od 1.9., ale asi to nevadi.
Jsem vcera delala knedlo, zelo, vepro a dneska me boli brisko
a samy prdiky
asi si budu muset vzit espumizan ten pomaha ![]()
Veveruska moc pozdravuje. Hlavne Helamu a Filipka. Je na Morave a nema pristup k netu, tak Vas mam vsechny moc pozdravovat a je obzvlast. Ze prej jsem ji dorazila tou zpravou
a ze ona je porad 2v1 ![]()