Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
22.8.08 18:49

Ahojky těhulky… :wink: :wink:
tak zase nakukuju jako vždy o víkednu co nového… 8O 8O 8O

co neviddím......už je tu první mimísek… :D :D Helamě samo gratulace ke krásnému klučíkovi… …je to pašák…přeju hodně zdravíčka a at hodně přibívá a jsou co nejdřív doma…je to brouček :wink: :wink: :wink:

jdu mrknout co se přihodilo,že už je Filípek venku… 8O

opatrujte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
22.8.08 21:12

Koukla jsem na fotky Filípka a ukápla mi nejedna slzička.Je krásnej mrňousek jeden.Přítel se na něj koukal taky a nemohl uvěřit,že něco takového mám v sobě.
Sluníčko chůvičky vypadají dobře,kočky je hned otestovali!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
22.8.08 21:26

Ahojky,

nezlobte se, ze vam sem lezu, jen bych chtela uklidnit Saxanu ohledne toho udaje na fotecce z UZV, to pohlavi female je tvoje, ne plodu! UZV je pristroj, kterym se nevysetruji pouze reprodukcni organy zeny, ale i jine, to urcite vite :wink: to ze je UZV pouzivan na gynekologii, je potreba nastavit zenske pohlavi, muze to byt treba i pediatric-dite, je to univerzalni pristriöj, jen se lisi sondy - ty vysetrovaci, samozrejme, ze napr. v kardiologii nebudou mit vnitrni sondu, ta by jim byla na prd :lol: Tak se nemusis vubec obavat a muzu te ujistit, ze malo ktery gynekolog se pri vysetrovani diva na pohlavi , pokud neni o tom pozadan a krome toho je to udaj, ktery neni absolutne potrebny a hlavne 100% !
A pokud se ti narodi holcicka, je to opravdu jen nahoda :wink:

Pracuji ve zdravotnictvi, takze neni to jen domnenka :wink:

Preji vsem pohodovy zbytek tehotenstvi.

Jo a jeste mam dotazek, uz nevim kdo to tu psal, ale jak se provadi to odzatkovavani? :lol:

sousedka od Tehulek z nove snazicich se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
22.8.08 21:34

A preju prvnimu miminku hodne sily a brzky navrat s maminkou domu!

Jak tak koukam na ty vase vahy miminek, tak se hrozim. Ja byla na UZV v 33+4 a odhad byl 2800g a uz semnou mluvili o cisari, 1. dite melo 4300g a i pres docela postupujici porod jsem ho nevytlacila, nesestoupil do porodnich cest a vzhledem k tomu, ze nase holcicka ma nabehnuto opet na 4kila a vic, tak mi chteji porod vyvolat driv, aby byla sance, ze to zmaknem bez rezani, protoze cisare nechci. Tak bych uvitala kazdou radu, osvedceny zpusob jak si porod vyvolat, ne teda ted, ale aspon o ty 2-3 tydny driv, pac zase nechci lezet nekde ve spitale a cekat kdy to prijde, ale zase zazit to zruseni jestli uz jo, nebo ne :lol: :wink:

Nezlobte se, ze nabouravam vasi diskuzi myma otazkama, diky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
23.8.08 07:26

Ahojky slysil a vubec všechny břuchatice :lol: jak napadlo,že by ses nám měla nabourávat do diskuze,to my jsme rády,že nám to někdo vysvětlil,holky se tu tím trápily a já to vubec nikdy neviděla,tak jsme rády že nás někdo poučil.Naší první mamince vskaz vyřídím.Jinak koukám na tu tvoji váhu miminka,no to snad není ani možný,aby už ted měla takou váhu :lol: :lol: a my si tady myslely,jak velké budeme mít macíky já bych taky chtěla rodit,tak ty 2-3 týdny před termínem,nejhorší je ted to čekání,no ale ani se nenadějem a miminka budou tady.
Holky já vubec nemužu spávat,jsem uplně vyřízená celé noci se jenom převaluju,dneska už kámoška odjíždí,tak si odpoledne hezky uklidím a budu vegetit.Včara byl kája v pardubicích a přivezl mi perníkové miminko v kočárku hrozně veliké a já ho sežrala :lol: :lol: no nejsem strašná?
Holky fotte břicha chtěla bych vědět,jak ho máte vysoko,taky vyfotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.8.08 10:48

Ahojky..... :wink: :wink:

Slysil…teda tak t budeš mít asi fakt pořádnýho obříka..... 8O 8O my teda máme váhu asi normální i dle tabulek…na 30+3 jsme měli odhadem 1700g což asi odpovídá......ale taky vím že odhady jsou +/- 300-500g,už několikrát se to stalo, ty přístroje to vyhodnotí komplexně takže stejně nezbývá než počkat a uvidí se..... 8O 8O :D :D naposledy se to stalo známé před měsícem.....dva týdny před porodem jí řekli že musí na SC malá byla koncem pánevním a že prý už má skoro 3500g tajk teda souhlasila akdyž malou vyndali chtěla je zabít…měla jen 2800g…což bykl teda hodně velký skok… :x :x :x :x a kámoška co rodila v červenci taky měla malá o skoro 400g méně......takže na to moc nespolíhám.......já spíš ted díky Helamě a jiné kámošce co má termín až v září a už tam leží přemýšlím že musím sehnat nějáké pidi oblečeníčko..... 8O 8O 8O kdyby prcek vykoukl dřív,malá měla 3700 a věci jsem na ní měla nejmenší 62 trochu v tom první týdny plandala…ale asi koupím něco málo v 56.....co říkáte..... :wink:

Kolikátku velikost holky nakupujete…já nevím zase aby to hned nebylo malé kdyby mělo mi fakt víc jak 3,5kg...... :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
23.8.08 10:55

SMS HELAMA:AHOJ TĚHULKY!FILDA ZASE TROCHU ZHUBNULK VÁŽÍ 1420G,ALE TO JE PRÝ NORMÁLNÍ.PTROSPÍVÁ HEZKY,NEMÁ ŽÁDNÉ ZÁVAŽNÉ PROBLÉMY,JEN DOSTAL NOVOROZENECKOU ŽLOUTENKU,TAKŽE BERE SOLÁRKO.A JE TAK ROZTOMILEJ,ŽE BYCH HO LÁSKOU SEŽRALA :) .MĚJTE SE KRÁSNĚ A OPATRUJTE PUPÍKY.H.

holky ještě mám fotečku,tak zavelím drahému,aby ji vložil malý je nádherný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
23.8.08 10:56

Edíku já taky nakupovala od 62vel.ale nakonec jsem nakoupila i pár kousku 56vel.aby ve všem nebyl jako vytahanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.8.08 11:16

DASKO......MOC HELAMU POZDRAVUJ…ŽE NA NĚ MOC MYSLÍME A DRŽÍME PALCE…NA FOTO SE TĚŠÍM,TY PRCKOVÉ JSOU DĚSNĚ ROZTOMILONKÝ.....V TĚCH KULÍŠKKÁCH..... :D :D :D

no a já právě taky asi raději pořídím pár kousků v 56 hlavně do porodky aby jsme nejeli domů jak blázni..... :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
23.8.08 11:19

Jasné edíku vyřídím,já to taky takhle udělala nemám těch kousku moc,jen pár,ale do začátku to bude stačit,prijedeš na sraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
23.8.08 12:21

dasko.....PŘIJELA BYCH RÁDA,ALE........manža je v práci,vyměnit si to nemůže…šetří dny až se mimi narodí aby mohl být doma s malou a já neřídím,takže bohužel...... :cry: :cry: :cry: :cry: možná to vyjde až bude srazík s miminky...... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
23.8.08 15:32

těhotenství říjen listopad

aHOJ MAMINY
Daško dík za info od Helami a nevíš náhodopu co je s Jarkou? A co s tm srazíkem?
Jinak jsem vyžehlila další část věciček ale moc rychle to nejde pekelně mě u toho berou záda, takže si připadám jak blbec a to doslova.Přepadá miě depka a každej den mám bolesti. Ale prej se nic neděje tak jsem zvědavá.
A jakpak se máte vy kočiny?? papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
23.8.08 16:14

Slysil: moc děkuji za vysvětlení :) už jsem si začínala zvykat na Ninu a kdoví, třeba to bude Alex :D Jinak tedy čekáš opravdu obříka, ale hlavně, že je v pořádku :)
Jinak cestovní postýlka dorazila a je super- má i přebalovací pult a hrací strojek :) až budu mít foťák, tak jí vyfotím, ale u nás je to s foťákem složitý, protože se pořád fotí baráček a já nesmím stahovat fotky k sobě do PC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
23.8.08 18:21

Ahojky,

to jsem rada, ze se nezlobite :wink: :lol:

K te odhadni vaze, vim ze je pouze orientacni, me se prave u syna sekli o 800g, jeste v den porodu rikali, ze ma 3,5 kila a to jsem mela bruch jak pro dve :lol: no a mel o 800g vic, ted mam opet velikansky bricho a jeste k tomu prave mala je i velikostne temer o 3 tydny vetsi, coz je nerealne, protoze vim kdy jsme nase ditko zplodili :oops: :lol: a taky tomu odpovidal i UZV ve 12.tt, který je nejpresnejsi, takze bohuzel s omylem nepocitam, ba se spis hrozim, aby nebyla jeste vetsi 8O

Hezky vikend a at nam to uz rychle utika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.8.08 19:39

Ahojky,
Filípek je krásnej,takový ten pocit,že už brzi budeme držet všechny svoje miminka,je prostě úžasnej a teď je to čekání snad ještě delší,když už tu jednoho máme.Helámo hodně síly pro tebe i pro malého.
Slysil jak píšeš o tom odzádkování,to myslíš asi hemiltona,četla jsem o tom diskusi v těhotenství,tak tam mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí