Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem našla jen tohle
http://www.vzp.cz/…_a_dite_2008
takže na podprdy jako Veverušce ta její pojišťovna .. už nevím jaká to byla
prdlajs… ta lékárnice řikala, že některá pojišťovna přispívá až 1500.
SMS HELAMA:dÍKY MOC VŠEM,OZVU SE ODPOLEDNE,TED SE MI VYBIJE TELEFON,S NÁMI ZATÍM VŠE OK,VEDLE FILDY LEŽÍ HOLČIČKA 455G,TAKŽE FILDA JE VLASTNĚ MACEK.
Ahoj holky, tak Helema naší sázku vyhrála, měly jsme termín skoro na stejno
Velká gratulace a držím palečky, aby byl Filípek v pořádku
Dneska jsme byli na posledním ultrazvuku. Vše je v pořádku, vážíme asi 1644g, což prý odpovídá, kolik měří nevím, to mi neřekli. Měli tam dneska zase docela šrumec a přes hodinu jsme čekali ![]()
Jinak nevíte proč mám napsané na zprávě z porodnice (je to jako fotka z ultrazvuku, ale jsou tam takové tabulky) napsáno sex: Female ? Já jsem to vědět nechtěla a doktorka se mě ptala a říkala jsem jí, že nechceme pohalví vědět? Myslíte, že to mám brát nějak vážně? Mě to úplně zaskočilo…
Teruška: no mě to taky napadlo, ale nevím… jsem se chtěla zeptat, jestli tam taky něco máte ![]()
Ja este papir do porodnice nemam
takze nevim
ale rekla bych ze tve, pac u me si pohlavi ani nikam nezapsali, takze pochybuju, ez by si to doktor pamatoval…:) a u tebe je jasny ze jsi female…:D
Teruška:
tak si budu myslet, že je to moje, ale nevím. Ono je to na takovém tom papíře, kterej vyleze z ultrazvuku, kde se počítá, kolik měří a tak, tak nevim, no… ale uvidíme. Se zeptám sestřičky na gyndě a nebo počkám, co tam budete mít vy ![]()
Saxana22 píše:
Ahoj holky, tak Helema naší sázku vyhrála, měly jsme termín skoro na stejnoVelká gratulace a držím palečky, aby byl Filípek v pořádku
Dneska jsme byli na posledním ultrazvuku. Vše je v pořádku, vážíme asi 1644g, což prý odpovídá, kolik měří nevím, to mi neřekli. Měli tam dneska zase docela šrumec a přes hodinu jsme čekali
Jinak nevíte proč mám napsané na zprávě z porodnice (je to jako fotka z ultrazvuku, ale jsou tam takové tabulky) napsáno sex: Female ? Já jsem to vědět nechtěla a doktorka se mě ptala a říkala jsem jí, že nechceme pohalví vědět? Myslíte, že to mám brát nějak vážně? Mě to úplně zaskočilo…
K tomu pohlaví no comment
Já jsem zprávu v ruce neměla, takže nevím jestli se to tam píše, Otázka je kde to je psaný jestli někde v údajích miminka nebo tvoje, ale přijde mi divný, že by tam psali, že jsi pohlaví muž či žena, když rodí jen žensky, ale na druhou stranu, jestli to je ultra i pro chlapy a i na jiný vyšetření, tak by to bylo pochopitelné, že je tam pohlaví, aby věděli koho tam měli, protože se to podle jména někdy nepozná .. tedy resp. v cizině nebo u nás ve vyjímečných případech ![]()
Sluní: až se nám podaří rozchodit scaner, tak to hodím do galerky společně s fotečkou. Snad je to moje pohlaví, chceme se nechat překvapit ![]()
Saxana22 píše:
Sluní: až se nám podaří rozchodit scaner, tak to hodím do galerky společně s fotečkou. Snad je to moje pohlaví, chceme se nechat překvapit
ty možná jo, ale já to vim co čekáš
![]()
Sluníčko: jo a co myslíš? U nás jsou typy tak půl napůl, ale většinou říkají spíš kluka. Sází se o flašku rumu a někteří píšou už radši holku, aby se prý pak měli čím opít ![]()
Saxana22 píše:
Sluníčko: jo a co myslíš? U nás jsou typy tak půl napůl, ale většinou říkají spíš kluka. Sází se o flašku rumu a někteří píšou už radši holku, aby se prý pak měli čím opít
Já myslím, že to bude cácorka ![]()
Sluníčko: no do toho fotbalovýho teamu by to chtělo co
Podle čeho usuzuješ?
Saxana22 píše:
Sluníčko: no do toho fotbalovýho teamu by to chtělo coPodle čeho usuzuješ?
nevím .. tak nějak podle tý fotky co jsi kdysi vkládala, tak už jsem si to řekla tehdy, že vypadáš na holku, ale ne tvarem bříška nebo tak něco… ale podle vyzáže a co se k tobě víc hodí ![]()
Ahoj holky.
Gratuluju k prvnímu miminku!
Je super, že sám dýchá!
Jen mi to připomíná, že se nám to všem už sakra blíží
A jede nnikdy neví kdy to přijde.