Poradna duly
Jana Čurdová
Veru,mě to taky nikdo nevysvětlil
Poradila mi to jen kamarádka,že je budu potřebovat,že u nás v nemocnici prý nedávají ani vložky,tak proto.Stejně je to síla,člověk si platí pojištění a ještě 60 kaček na den navíc a ve finále dostane prdlajs ![]()
Tak mě asi lambada bude stačit,já měla předtím prsa max.75B,takže žádná pořádná mlíkárna nejsem ani teď ![]()
Jdu si uvařit kafčo,jde na mě spací krííííze ![]()
vera píše:
Sluní podprsenka vypadá fakt pěkně,zkoušela jsi jestli jí dokážeš zapnout jednou rukou?Já když jsem si kupovala jí kupovala před těmi třemi lety,tak jsem si jí v krámě vyzkoušela a vzala tu co mi byla ještě volnější a vím že to bylo 80D a normálně mám 75C.
myslíš zapnout vepředu ten otevírací košíček? Jdu to zkusit ![]()
Jo jo přesně tak,otevřít a pak hlavně zavřít ten košíček jednou rukou.
Veruš tak to jde sice jsem chvíli zápasila než jsem přišla na grif ale jde to krásně.
Olinko,tak to jo,u nás také skoro nic nedávaj,tak to je asi všude stejné
.Jsou to vydřiduši
.Jinak ty lambády jsem také u kamarádek vyděla.
Sluní tak to je dobře.Jinak jsem si ještě vzpoměla jak tu píšete o těch lambádách a obyč podprsenkách,tak když já jsem prs vyndala a trochu na něj něco tlačilo,tak mi okamžitě začlo téct mlíko.Kór ze začátku,což bylo asi první půl rok.
To se nedá nic dělat,hold na několik měsíců půjde erotika stranou a nakoupíme maminovské podprdy a vložky do nich
![]()
Juknu po ní příští měsíc,tenhle už jsem finančně vysosaná,ale zase už mám skoro všechno kromě těch vložek do podprdy,poporodních,jednoráz.kaťat,vlhčených ubrousků,plínek,dětské kosmetiky a Bepanthenolu,ale to skoro všechno nakoupím na tu dárkovou poukázku od zaměstanavatele,takže to už mě moc nevytrhne,spíš ta Ikea za 14 dní,to bude něco jak se znám ![]()
Dneska jdu večer po dlouhý době na těhu plavání,tak už se těším,hlavně jsem zvědavá kolik mamin tam za ten měsíc a půl ubylo ![]()
vera píše:
Sluní tak to je dobře.Jinak jsem si ještě vzpoměla jak tu píšete o těch lambádách a obyč podprsenkách,tak když já jsem prs vyndala a trochu na něj něco tlačilo,tak mi okamžitě začlo téct mlíko.Kór ze začátku,což bylo asi první půl rok.
jo to bude mazec
snad pomůžou ty vycpávky do podprdy na zachycení mlíka.. ale třeba nebudu mít mlíko kdo ví.. i to se stává ![]()
Já jdu teďka také na plavání,už se těšim.Jo a ty vložky do podprdy mi nejvíc vyhovovali ty pratelné,né ty jednorázové,ale to už je asi individuální.Tak zatim pa jdu plavčit
Na ty pratelné jsem taky koukala
Taky si hezky zaplavči já Tě pak vystřídám ![]()
Ahojky tak jsem si zbalila tašku do porodnice. Pro sebe mám všechno akorát pro mimi nemám separační plíny a jednorázové plíny to ještě musím dokoupit. Dneska jsem udělala postýlku tak jí pak vložím do galerky.
Zrovna jsem chtěla Peťulo říct,že jsi rychlík,ale když Ti koukám na metřík tak už to máš vážně za pár ![]()
Já normálně myslela včera večer,že už to na mě jde … měla jsem stahy jako blázen,bolelo to jako prase
Ale to by bylo vážně strašně brzo v mém případě,jen ať tam ještě vydrží,za odměnu mu peču 2 štrůdlíky,to se zase nacpu/cpem ![]()
tak jsem přidala dvě fotečky do galerky, deku do kočárku a taky čepičku pro Matyáška
hrooozně se mi líbila, tak jsem jí koupila.
Tak jsem se krásně vycachtala,v tomhle teple super
.
Peťulko to jseš dobrá,ale ono je to potřeba mít to zbalené,já už začínám být nervozní že ty věci ještě nemám,ale snad mám ještě dost času.
Olinko já jsem štrůdl pekla minulí týden,rouvnou čtyři nohy
,taky ho všichni u nás milujou.
Tak jsem koukla do galerky,sluníčko,ta čepička je roztomilá.