Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj velrybky,
tak u nás v porodnici taky skoro nic nedávaj, plínky musíme mít svoje a vlhčený ubrousky taky. Prý se to tam strašně zneužívalo a tak to zrušili…
Jinak s sebou zas nějak moc věcí mít nemám, ale balit se mi to ještě nechce… přijde mi to brzo.
Nemáte nějakej zaručenej recept, jak se rychle zbavit kašle? Mě už to opravdu nebaví… ![]()
Saxana22 píše:
Ahoj velrybky,
tak u nás v porodnici taky skoro nic nedávaj, plínky musíme mít svoje a vlhčený ubrousky taky. Prý se to tam strašně zneužívalo a tak to zrušili…
Jinak s sebou zas nějak moc věcí mít nemám, ale balit se mi to ještě nechce… přijde mi to brzo.
Nemáte nějakej zaručenej recept, jak se rychle zbavit kašle? Mě už to opravdu nebaví…
saxi co čaj s cibulí??? je to hnus ale mně to pomáhá… udelej si pidi kosticky cibule dej na ni cukr a az pusti stavu tak tim poslad.. je to fakt hnus hlavne to smrdi ale je to dobry
kdyz jsem byla na toho silvestra nemocna tak jsem to necitila a chlastala porad po dvou dnech jsem zacala citit a uz to tak dobry nebylo ale kasel a ryma zmizela.
by me zajimalo jak se dají zneužívat plíny a ubrousky za 4 dny v porodnici.. snad použiju jen co potřebuju .. nebo s tím někdo vytíral? .. to mi hlava nebere…
vera píše:
Tak jsem koukla do galerky,sluníčko,ta čepička je roztomilá.
veru je, ale ta cena byla taky úchvatná … 198 kč.. ale řikala jsem si, že malej má skoro všechno po někom tak ať má pár věcí aspoň nových
tak tuhle má novou jinak všechny co mám jsou z mmb. Vlastně na něj mám nový jen 3 soupravičky kabátek a dupajdy pak jedny bačkurky a košilky.. jinak všechno mmb. A pak nový ručníky a věci kolem ale oblečení vlastně žádný… jak jsi na tom ty?
Sluníčko,já abych se přiznala,tomuhle miminku jsme zatím koupili jen autosedačku a pemprsky a ty vlhčené ubrousky,jinak má všechno po Ondráškovi
.Takže také nemá nic nového.Jo vlastně jo,dostala jsem od švagrové takové malinkaté ponožky
.
Saxi já na kašel používám stodal,jsou to homeopatika a v těhu se můžou.Kašel za pár dní pryč.
AHojky.....tak koukám,že už pomalu balíte.....no já už něco málo ponakoupila ted o víkendu a další nákup nás čeká ve středu…jedeme pro sutosedačku atd.....,ale dávám teprve dohormady seznam věcí co ještě koupit a co zabalit do porodky…
balení nehrozí protože máme vystěhováno půl bytu v té druhé půlce…předěláváme totiž tolálně celou ložnici,i s omítkama. podlahou atd…takže bordel.....prát a připravovat věci budeme až to bude hotové doufám že to do konce prázdnin bude…
as v září vlítnu na mimi věci…snad to vše stihneme… ![]()
holky děsně to uteklo co.....
když jsme se ze začátku strachovali ted už máme miminka skoro k vylíhnutí.....
![]()
u nás v porodce taky nic nedávají…jen pro první den
snad 5 jednorázových plínek a 5 vložek…asi pro ty co nestihli zabalit nebo nevěděli.....pak už smůla…
![]()
asi to bude skoro všude stejné...... ![]()
opatrujte se ![]()
vera píše:
Sluníčko,já abych se přiznala,tomuhle miminku jsme zatím koupili jen autosedačku a pemprsky a ty vlhčené ubrousky,jinak má všechno po Ondráškovi.Takže také nemá nic nového.Jo vlastně jo,dostala jsem od švagrové takové malinkaté ponožky
.
Saxi já na kašel používám stodal,jsou to homeopatika a v těhu se můžou.Kašel za pár dní pryč.
Veruš já plánuju, že všechno podědí po matyáškovi ještě to druhé případně třetí
takže se snažím nakoupit nové, abysme to pak použili dál.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahojky holky,
vkládám foto podprdy kojenecké,která je moc pohodlná,snadno se ovládá jednou rukou a je i sexy.....mám vyzkoušeno i jiné od této firmy…a pokud budete vybírat mezi levnějšími kousky,tak doporučuji zajít do HM a mají duopack černé a bílé bavlněné asi za 500-600 Kč a také jsem moc spokojená
Jinak ty jednorázové sítovky po porodu jsou super…pokud se ženská čistí a hojí po šití.....kupovala jsem je ve zdravotních potřebách a prala v pračče…doporučuji koupit!
Ahoj holky
tak doktorka pro mě měla docela dobré zprávičky snad to nebude tak horké jen by bylo dobré kdyby se otočil a šel nakonec normálně protože problém by mohl vzniknout při císaři. Jinak říkala že malej má hodně velkou váhu takže předpoklad ma termín je 4kg. Vysvětlila mi i diagnozu je to hrozící předčasný porod KP super necháme ho dopékat ale musím sehnat dostatečný špunt
ale netuším kde. Hurá vrací se mi humor .
Helamo s tou podprdou ty si stěžuj ma mlékárny já bych mohla zásobovat sama kuní¨n a nic by se nestalo jen kdyby bylo čím
.
Holky a nesehnala jsem na svuj pidi zadek
jednorázové kalhotky tak nevím co s tím udělám.
Dneska se mi kapičku vrátila chut k jídlu tak jsem udělala lívance
moc mi chutnali. Jen nepočítám ten zbytek dne kdy jsem spala což byla většina
. Asi se prospím do porodu
.
Ráno jedu do prahy s Danem na revmatologii tak doufám že cestou neporodím
.
Dík za podporu a zítra se ozvu papapa užívejte večera
Jíro perfektní,je fajn že ti to tvoje dr. vysvětlila,v té nemocnici jso uplně blbí,když to pořádně nevysvětlý
.Je dobře že se ti vrátil humor a zůstaň tu s náma ještě alespoň do září,ať nemusíš platit za mimíse
.
strašný já dostala chuť na palačinky, ale zatím jsem je neudělala ![]()
Jinak ty okna resp. kromě rámů co jsou už zabudované, tak nám asi ty tabule vymění.. protože jsem si všimla na těch oknech takových hnusných otlaků ve všech rohách na každém okně
vypadá to jako by byly opřený někde v rámu se žvejkačkou a ta žvejkačka tam zůstala takže tam jsou / a \ čáry … děs běs.. prej to je na reklamaci řikala na pobočce, že to je vada resp. asi vada už z výroby… a že mám trvat na výměně za bezvadné kusy, tak to mám radost
mohla bych nad tím mávnout rukou, protože to je zvenku, ale za ty prachy.. že jo. Krom toho jsou i poškrábaný 4 skla asi od kamínků.. se fakt picnu… Zítra se na to přijedou podívat a měli nám dát ty žaluzky, tak mám dojem je ani nedaj .. proč když je budou snad měnit.
Jinak podprda pěkná.. ale sakra ta cena já za tu svojí dala 380,– ale každému co jeho jest ![]()
Holky budete kupovat chůvičku?? Já bych jí chtěla, ale pořád se nevím rozhodnout. Líbí se mi jedna za 3 litry ale tolik do toho dát nechci… tak asi vezmu tuhle http://www.detske-chuvicky.cz/p/ac-420 co jsem slyšela tak firma AngelCare je super a vyrábí i variantu s monitorem dechu 2v1 což je taky super, ale ten já nechci, tak asi jen tuhle variantu.
http://www.detske-chuvicky.cz/…65-scx465-00
Sluníčko,ze své zkušenosti bych ti doporučila tento typ chůvičky.Mám je doma,vozím na dovolené i na chatu,všude fungují perfektně a dokonce je měla vypůjčené kamarádka,která bydlí kousek od Kbelského letiště a ty její tam byli strašně rušeny a měli úspěch.Fungují třetí rok bez problémů a doufám,že poslouží i na druhé dítko......nám se ty peníze do nich vražené vyplatili
Jo a určitě doporučuji u jakékoliv značky více kanálové!!
Pavlínka05 píše:
http://www.detske-chuvicky.cz/…65-scx465-00Sluníčko,ze své zkušenosti bych ti doporučila tento typ chůvičky.Mám je doma,vozím na dovolené i na chatu,všude fungují perfektně a dokonce je měla vypůjčené kamarádka,která bydlí kousek od Kbelského letiště a ty její tam byli strašně rušeny a měli úspěch.Fungují třetí rok bez problémů a doufám,že poslouží i na druhé dítko......nám se ty peníze do nich vražené vyplatili
jo tak tyhle má kámoška
a je také spokojená já ještě uvažuji o těhle chtěla bych už obousměrnou a je oranžová a já jsem na oranžovou uchyl
http://www.detske-chuvicky.cz/…ilips-scd489 ale pořád je dost drahá ![]()
Ahojky holky no teprve ted vás dočítám,jak tu mám tu kámošku,tak n¨moc nestíhám,nějak dělám všechno a klidový režim jde mimo mě!
Jíro no co to vyvádíš,tak ten tvuj prcek tady chtěl být jako první?No jenom at je kde je,ještě nějaký ten čas musíš se hlídat,já vím to ti říká ta pravá,ale u mě to není tak tragické,jak řekla doktorka zítra jdu do poradny,už v osm ráno,tak í hned řeknu,že jsem zaměstnanec bulovky,tak mě vezme přednostně,asponnějakou výhodu to má,že jsem dělala v tý pakárně.jinak mlezivo mi neteklo nikdy a mlíka jsem měla strašně moc vždycky,ale kluci byli nenažraní a rozkousali mi bradavky,takže kojit prostě něšlo.
Tady v porodnici nedostanu nic,vložky jsem sikoupila v lékarně ty porodnické,porodnické kalhotky jsem taky koupila v lékárně a jsem spokojená jsou prací a plíky do porodky si taky musím donést je to hrozný,co?
Holky já si koupila kojící podprdu,jen za 380 tady v prádle ze super materiálu pokusím si ji vyhledat na netu a pošlu odkaz je jich tu spoustu a za kojící podprsenku bych víc asi nedala,ale mín určitě ano
![]()
Tady ted ještě všichni spí,tak jdu trochu poklidit nahoře,aby se tu dalo zase nějak normálně žít.
Pavlínka05 píše:
http://www.detske-chuvicky.cz/…65-scx465-00Sluníčko,ze své zkušenosti bych ti doporučila tento typ chůvičky.Mám je doma,vozím na dovolené i na chatu,všude fungují perfektně a dokonce je měla vypůjčené kamarádka,která bydlí kousek od Kbelského letiště a ty její tam byli strašně rušeny a měli úspěch.Fungují třetí rok bez problémů a doufám,že poslouží i na druhé dítko......nám se ty peníze do nich vražené vyplatili
Pavlí tak nakonec jsem objednala tady tuhle … už mi i volali jestli to sedí a že bude tady max ve čtvrtek. Tak jsem zvědavá ![]()
http://electro.1store.cz/…ips_scd_489_(skm7489nc).product
ještě k tomu odkazu patří _(skm7489nc).product ale nějak se mi to nechce celý označit. Tady jí měli nejlevněji. Viděla jsem jí na netu i za 4400 tak to bych nedala, ale takhle se podělíme s taťkou, tak jo.
Ahoj holky,
hlásím se z kontoly a vše je v pořádku
Ve čtvrtek nás čeká ještě ultrazvuk, tak se moc těším…
Jdu si naložit tu cibuli a pak naložím asi někam sebe. Sestřička na nachlazení nic neříkala, tak je to snad OK.