Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
22.8.08 09:21

Ahoj holky,
Filípek je krásnej, jen ať se drží :) Když si vezmu, že mám v sobě taky takového tvorečka :)
Dneska by mi měli přivést cestovní postýlku, tak se na ní těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
22.8.08 09:44

Dasko
moc ode mě Helamu i Filípka pozdravuj,držím palečky at hodně přibírá na váza! Je to nádhernej mrnousek a moc statečnej :)

Jinak já „nastupuji“ na mateřskou 26.8.,už mám papír od doktora vypsaný a na sociálce už jsem taky byla.....ted budu čekat až mě pošlou papír,že nemám nárok na PPM a s tím poletím zase na sociálku co mě od ní chodí rodičovský příspěvek na malou.....potom ještě potvrzení od ředitelky školky,že tam malá není víc jak 4hodiny denně.....no kolotoč na ho… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
22.8.08 09:50

8O :oops: :lol: smíšené pocity u nové diskuze „poporodní ztráta na váze“.......no někdy by jsem chtěla taky zažít takovou situaci.....papat mnamky a nepřibírat…ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.08 10:01
Pavlínka05 píše:
8O :oops: :lol: smíšené pocity u nové diskuze „poporodní ztráta na váze“.......no někdy by jsem chtěla taky zažít takovou situaci.....papat mnamky a nepřibírat…ach jooo

:-) :-)
Jsem se teď před chvílí tak lekla, že krvácím … jsem byla na wc… a najednou krev … ale asi mam hemeroid.. protože to nešlo odtamtud… už jsem se lekla :( to zelí mi dává zabrat :( Jinak jsem si včera koupila valašský frgál ve sparu, tak snídáme s Matyáškem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.8.08 12:19

Pavlínko,já mám mateřskou napsanou od včera a když jsem byla na sociálce,tak mi ten papír rovnou vrátili a řekli mi ať přijdu až po porodu,také nemám nárok na mateřskou.Všude se to dělá jinak,jak se v tom člověk má vyznat :? .
Sluníčko,já mám také hemeroidy,zatim né nějak bolestiví,naštěstí,při prvnim těhu jsem si nemohla ani sednout,tentokrát už vím jak o sebe víc dbát,než předtím,tak buť opatrná a klidně si stím dojdi k doktorce ať ti předepíše nějakou mastičku.
Jo a také pozdravuj Veverušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.08 12:40
vera píše:
Pavlínko,já mám mateřskou napsanou od včera a když jsem byla na sociálce,tak mi ten papír rovnou vrátili a řekli mi ať přijdu až po porodu,také nemám nárok na mateřskou.Všude se to dělá jinak,jak se v tom člověk má vyznat :? .
Sluníčko,já mám také hemeroidy,zatim né nějak bolestiví,naštěstí,při prvnim těhu jsem si nemohla ani sednout,tentokrát už vím jak o sebe víc dbát,než předtím,tak buť opatrná a klidně si stím dojdi k doktorce ať ti předepíše nějakou mastičku.
Jo a také pozdravuj Veverušku.

veru ale mně nic nebolí to je to. Já je měla kdysi bolestivý, ale začala jsem víc pít a jíst celozrný pečivo a taky jsem měla nějaký čípky a ono to zmizelo. Když jsem otěhotněla tak zmizely uplně. Tohle si spíš myslím, že mi praskla nějaká cévka.
Jinak chůvičky dorazily jsou skvělý :) vkládám fotečky. Jsem slyšet i když jsem v kuchyni a ta chůvička je v vedle v pokoji, tak slyším jak sama mluvim :-) tak je dost citlivá. I jsem byla už u našich jí otestovat a je tam slyšet perfektně i to mluvení zpět je super. Pak to vyzkoušíle s Jirkou i dál, ale na to musíme být dva to já už sama zpětně nezvládnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
22.8.08 12:41

Teda ten Filipek je rozkosnej…:) az mi malem slza ukapla, ze uz skoro takovyho broucka nosim v brisku..:) Hlavne at je v poradku…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.8.08 12:47

Sluníčko ty chůvičky vypadají dobře,a ty oblečky jsou kouzelné.Tak to je faj že tě ty hemeroidy tolik netrápí.Já doufám,že se to u mě taky moc nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.08 12:51
vera píše:
Sluníčko ty chůvičky vypadají dobře,a ty oblečky jsou kouzelné.Tak to je faj že tě ty hemeroidy tolik netrápí.Já doufám,že se to u mě taky moc nerozjede.

doktorka mi právě kdysi řekla, že je základ fakt hodně pít. A s tím já měla a mám problém, tak se snažím a ono na tom asi něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.08 12:56

Jo jinak jsem včera dokoukala 4. řadu House. Mám jí doma v ang.+titulky… Serie končí docela hustě a vcelku smutně, takže se máte na co těšit kdo to sledujete :) Tak a nemáme na co koukat :-) ale od 4.září začína v Americe 5. serie, tak to těch pár dní přežijeme :) :) Ještě sleduji chirurgy a někdy Kostičku a Zoufalky… jo a VKV jak jste na tom? koukáte někdo na něco? třeba růžovka mě vuběc nějak nechytla a míjí mě bez povšimnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.8.08 13:10

Sluníčko o tom pití mi nikdo neřekl,ja jsem stím také na štíru :( .Tak mám alespoň další typ na zlepšení.
Jinak já teď vůbec nestíhám sledovat televizi a po porodu to bude asi ještě horší.Snažím se celý den věnovat Ondrovi a on nezná žádnou televizní pohádku,jen v zimě jsem ho občas po:,–(ila ke kouzelné školce,ale jinak se snažim,aby na ní nekoukal,takže tím pádem ani já na ní nekoukám a když spí,tak jsem vědšinou na netu :) .Před prvním porodem jsem byla docela závysláčeka na televizi,ale teď kdyby se nám rozbyla tak mi to ani nechybí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.08 13:17

já tv zpravidla používám jako kulisu nemám ráda ticho. Teď teda když sedím u PC a nemám tu tv tak si pouštím hudbu. A měla jsem i zpravodajství na ct24. Tvořím jedny stránky pro známého, aby byly korunky :) jinak bych se věnovala tomu praní :)

Jinak psali z oken toto:
Dobrý den,
samozřejmě se Vám všechna poničená křídla a poškrábaná skla vymění.
Bohužel Vám nejsem schopna sdělit termín výměny,jelikož se nám naše reklamační oddělení doposud nevyjádřilo.
Jakmile budeme vědět informace,ihned se vám ozveme.......

tak jsem jim odpověděla toto:
děkuji za zprávu. Osobně si tedy myslím, že dodání celých křídel včetně skel by bylo jednodušší a hlavně praktičtější než dodat samotné rámy a tři skla a přehazovat to tu na místě, ale to je již na uvážení výrobce, jak je chce zaslat zpět a zda okna bude chtít použít dál se slevou pro někoho, komu vady vadit nebudou.

s pozdravem a přáním pěkného dne a víkendu.......

tak snad to dopadne dobře. a hlavně rychle do porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.8.08 13:30

Sluníčko,já jsem také televizi měla puštěnou jako kulisu,při vaření,při čtení,prostě pořád a teď?Jsem ráda,že je doma chvíli klid a ticho :lol: .Dítě změní celý život,ale převážně k lepšímu :wink: .
S těma oknama je to dobrý,krásně jsi jim odepsala,tak profesionálně :lol: .Sice jsou okna poničený,ale domů netáhne a neprší a ta výměna snad nebude pak tak drastická,ale do porodu by to stihnou mohli,vždyť to je ještě relativně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.08 14:26
vera píše:
Sluníčko,já jsem také televizi měla puštěnou jako kulisu,při vaření,při čtení,prostě pořád a teď?Jsem ráda,že je doma chvíli klid a ticho :lol: .Dítě změní celý život,ale převážně k lepšímu :wink: .
S těma oknama je to dobrý,krásně jsi jim odepsala,tak profesionálně :lol: .Sice jsou okna poničený,ale domů netáhne a neprší a ta výměna snad nebude pak tak drastická,ale do porodu by to stihnou mohli,vždyť to je ještě relativně daleko.

díky :-) s tou odpovědí to je profesionální deformace :) né nadarmo jsem pracovala jako vedoucí obch. odd. než jsem nastoupila na úřad. S tou změnou máš pravdu, zatím si nedokážu představit jaká změna to bude, ale vím, že obrovská. Těším se na to, ale nevím do čeho jdu :) realita je pak jiná :-) ale to my prvorodičky máme si myslím všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
22.8.08 16:54

těhotenství říjen listopad

Ahoj maminy
Filípek je krásnej a strašně malinkej ale on to dožene a určitě to bude kluk jako buk jsem si tím jistá!!!
Sluni ty tvoje okna jsou ale zapeklitá věc proč to dělat jednoduše když to jde složitě co?
Daško mooooc děkuju za zprávičky od Helamy a za fotečky malého.
Dneska jsme byli nakupovat tak jsem konečně koupila plenky pro malého a nějakou kosmetiku takže snad mám vše.
Jaru co ta tvoje hlava pořád tě trápí?
Zatím papapa j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí