Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny těhulky.....a nejvíc maminku Helamu… držíme moc palečky at filípek brzo začne přibírat a budete si ho moci odvést domů a pořádně pochovat......je to určitě velký bojovník a všechno brzo zvládne.....
tobě posíláme hodně síly a velkou psychickou podporu…šestinedělí asi pro tebe bez prcka bude náročné.....ale vy to zvládnete
doufám že najdete nějáké řešení jak být s Filípkme co nejvíce…doma už máš velké chlapy tak to určitě zvládnou …FILÍPEK JE KRÁSNEJ.....
![]()
DASKO…tak kravičková soupravička mě taky naprosto nadchla…
kupovala jsem ji asi před 14 dny (pokud teda myslíš taky tu z HM)… ![]()
Sluníčko…mě se zase v těch pytlích malá špatně nosila…takže jsem je moc nepoužívala,vadilo mi že to mimi nejde chytit pod prdkou mezi nožkama…
![]()
Jinak se holky opatrujte......já zase juknu,jak Filípek roste a jak se daří pupíkům…
tenhle týden toho máme hodně.....dneska manža dodělal podlahu v ložnici tak od zítra se stěhuje nábytek a gruntuje celý byt a pak se konečně budu moc vrhnout na mimi přípravu a věcičky…
![]()
Holky,notáák,nebudte zlý
.
Já vím,že holky z jiných diskuzí k nám taky chodí,ale to není problém jim poslat SZ s heslem,navíc jsem četla,že si taky chtějí někde diskuzi uzamknout.
Mě jde o veřejnost všeobecně.Jedna známá se dopídila (není to asi zase tak složité) až sem a už o mě ví víc věcí,než bych chtěla a není mi to opravdu příjemné.Možná si řeknete,že jsem s tím měla počítat,ale mě to nenapadlo,zvlášt,když není těhotná,děti neplánuje a stejně čte emimino.
Když nebudete souhlasit,tak bych jedině poprosila admina o vymazání mých příspěvků a psala bych si s váma pod anonymem.
JARU.....připojím se k většině …takže bude záležet na ostatních,je fakt že taky nepíšu vše co bych chtěla.....
![]()
HELI.....to je super bomba.....že už jsi si Filípka mohla pochovat a že neubírá na váze…
určitě to bude ted častěji......a s tou odsávačkou se to taky super......
![]()
bud na sebe opatrná a nepřepínej se…spíš se šetři holka naše,…
![]()
papá
Jaruna píše:
Holky,notáák,nebudte zlý.
Já vím,že holky z jiných diskuzí k nám taky chodí,ale to není problém jim poslat SZ s heslem,navíc jsem četla,že si taky chtějí někde diskuzi uzamknout.
Mě jde o veřejnost všeobecně.Jedna známá se dopídila (není to asi zase tak složité) až sem a už o mě ví víc věcí,než bych chtěla a není mi to opravdu příjemné.Možná si řeknete,že jsem s tím měla počítat,ale mě to nenapadlo,zvlášt,když není těhotná,děti neplánuje a stejně čte emimino.Když nebudete souhlasit,tak bych jedině poprosila admina o vymazání mých příspěvků a psala bych si s váma pod anonymem.
Jaru to si muzes pomazat sama kdyz das editaci svych zprav a vymazes a ulozis. No ja zase mam to same s fotkama taky tam jsou faotky co bych nechtela aby nekdo videl ze ja jsem ja ze jo,.. ale co nadelam ![]()
Sluníčko,jak to mám vymazat?Kde?Na co mám kliknout?A fotky si taky můžu smazat?
Jaruna píše:
Sluníčko,jak to mám vymazat?Kde?Na co mám kliknout?A fotky si taky můžu smazat?
no u kazdy zpravy svoji mas v pravo nahore u ni tlacitko citovat nebo upravit kdyz vymazes text a das ulozit tak se to zmeni a nebo je tam i krizek na smazani prispevku uplne. u fotek to bohuzel nejde ![]()
Jaruna píše:
Aha,ale to musím dělat každou zprávu jednu po druhé,že?
bohuzel… ale zase muzes vymazat jen nejaky o ktery ti jde… a dle me envim jestli admin muze smazat vsechny tvoje najednou… i kdyz vse je mozne.
Helamo, to je neuveritelny…:) ja u toho dycky pustim slzicku…:) Hlavne, aby to slo tak dal..!!! Moc na Vas myslim!
Mě to nejde.Když to vymažu,tak dole mám akorát odeslat nebo náhled.Když kliknu na odeslat,tak se mi ukáže:MUSÍTE ZADAT TEXT PŘÍSPĚVKU.
JARU…nemaž se vždyt nebudeme pak vědět kdo píše.....raději zámek,vždyt sem stejně chodíme jen my......
taky mi není příjemný že si každej může přečíst co právě prožívám.....to co ty už jsem taky jednou zažila,na jiné stránce…švagrová si mě dohledala díky jménům atd......tak jsem tam musela přestat chodit…štvalo mě že ví co by vědět nemusela.....
![]()
Sluníčko,už jsem s adminem mluvila přes SZ a vymaže mi všechno.
Ale ještě mě napadlo uzamknout právě naší diskuzi,abych si s váma mohla psát normálně.
Ediku,já jsem se to samozřejmě nedozvěděla přímo od té známé,ale ještě přes pár jiných lidí.Takže jsem byla nasraná jako prase a to vlastně o mě mluvila s jinýma lidma co si tady píšu
.
Jaruna píše:
Sluníčko,už jsem s adminem mluvila přes SZ a vymaže mi všechno.
Ale ještě mě napadlo uzamknout právě naší diskuzi,abych si s váma mohla psát normálně.
Jaru mně je to uplně fukejř jestli to bude otevřený nebo ne-e. Ale byla by to škoda to smazat pak nebudu vědět na co kdo reagoval … no ten křížek tam je jen po prvnim uložení a pak zmizí ![]()
Jo,jo Sluníčko,ted jsem si toho všimla.Pak ten křížek zmizí.
Uvidím co na to uzamčení řeknou holky.