Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
24.8.08 20:39

JARU…chápu,já se to taky dozvěděla přes jiné lidi.....bylo mi divné kde bere ty info a tak a pak mi známá řekla že v práci z nudy švagra furt sedí u nějáké diskuze a čte si tam..... :evil: :evil: :evil: tak jsem si projela data a jména došlo mi pod jakým nickem je přihlášená......když jsem si uvědomila co všechno sem tam napsala.....a ona se dohmátla :evil: :evil: nemáme zrovna milé vztahy… :x :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 20:40
Jaruna píše:
Ediku,já jsem se to samozřejmě nedozvěděla přímo od té známé,ale ještě přes pár jiných lidí.Takže jsem byla nasraná jako prase a to vlastně o mě mluvila s jinýma lidma co si tady píšu :evil: .

Lidi jsou svině :( strkaj nos do věcí do kterých jim je prd.. a ještě jim to dělá potěšení, když ti zrovna není super a máš bolístky. Klidně to zavři pro klid duše já tu taky občas napíšu něco co zrovna nechci aby někdo četl z práce a tak.. takže to bude jedině dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 20:41

krom toho kdyz ja mam tak proflaknutej nick vsude takze me kazdej pozna ze jo. A měnit ho nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.8.08 20:42

Ahoj holky tak jsem ted dožehlila. Jinak se mi zdá, že mi bříško roste každou chvíli už jsem pěkně nemotorná.
Helamo mooooooooooc krásnej Filípek. Všechno rychle uteče a budeš ho mít už doma.
Jaruno: já jsem pro uzamknout naší diskuzi. Je to lepší aspon bychom se mohli bavit o všem a otevřeně. Tak zkus zjistit kdo je všechno pro a proti.
Zítra už začínám 35týden už se to pekelně blíží, ale už to chci mít za sebou.
Daško já v noci taky vůbec nespím je to hrůza u prvního těhu jsem to neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
24.8.08 20:43

Loučím se.....hlavně mi holky nějak pak napište jak se za vámi v případě zámku dostanu...... 8O 8O 8O většinou sem zabrousím jen o víkendu......tak abych nečuměla jak puk...... 8O 8O 8O 8O

opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
24.8.08 20:46

HELAMO.....mrkla jsem ještě na fota Filípka…je sladkej :wink: :wink: a přijde mi že je ti děsně podobnej...... :wink: :wink: :wink: pohlad ho za nás až budeš zase moc..... :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
24.8.08 20:49

Zdravím všechny těhulinky a nejvíc PRVNÍ maminku. No, Helamo, holka, se i udělalo mdlo. Hlavně, že jste oba v pořádku. Se z toho nemůžu nějak vzpamatovat. Hrozně moc gratuluju :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

My se dneska vrátily s Týnkou domů. A doma vypleněnej obývák:-) Drahouš vymaloval, vyhodil tu hnusnou sedačku, stěnu a stůl, co jasme tu měli a jeli jsme oupit nový. KOupili jsme, ale termín dodání mají až 6 týdnů 8O. Pořídili jsme ještě nový lustr, velkou lampu a běhounek.- A jsme vyřízená tak, jako už dlouho ne.

Všechno dočtu zítra, jen jsme tak prolítla letem světem. aTeď se jdu najíst, celý den jsem o hladu a mrněti se to zřejmě nelíbí..

Tak krásný večer a dobrou noc a HElamo, ješte jednou OBR GRATULACE!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
24.8.08 20:54

Ahoj říjne :lol: :lol: , tak jsem zase tu, jste rádi, co?? Sem chodím jen občas, snad se fakt nezlobíte :wink:

Malej mi tu zatím řádí a nechce spát, tak jsem to nijak nedočítala, ale snad jsem pochopila dobře, že Helama s Filípkem jsou ok. Bože já si to neumím představit, že už mám takového bobíška v bříšku

Taky jsem postřehla, že chcete asi uzamknout diskusi. My těhule z nově snažících se taky, ti šmíráci jsou otřesný, takže to vypadá na dvě nově zamknuté diskuse :roll: :wink: , ale chápu vás, u nás máme důvody nejspíš stejné :?

Jo a dotaz. Co taška do porodky?? Jsem jenom já šílená a sbalená nebo už i vy?? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.8.08 21:20

Helamo to je skvělá zpráva,už jsis ho pochovala,to musel být úžasnej pocit :srdce: .
Jaru já také souhlasím s uzamčením diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
24.8.08 21:22

Ahojky kočenky,když jste u toho zamykání diskuze,tak jsem pro,stejně nám sem nikdo nic moc nenapíše lidi sem asi jen koukají co se děje a píšeme jenom my,takže klído pído :lol: Helamo to je tak krásný ty jsi ho už pomačkala :dance: jaký to byl pocit určitě překrásný!!já se tak strašně těším!
Edíku jj je to ta soupravička z HM je užásná,jenom si říkám,jestli jsem raději neměla koupit 56vel.já totiž koupila 62vel.a to ji chci do porodnice holky co myslíte nemám ji zajet vyměnit?
Jarko se žraním jsem na tom stejně jím,spím a pořád dokola dneska jsem vlezla na váhu a ups mám nahoře 14,5kgkde se vzalo tu vzalo prasátko se vyklubalo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
24.8.08 21:29

Ježíš ten je nádherný muj manžel si musí myslet,že jsem demetní,když mě vidí ,jak se tady rozplývám :lol: :lol: :lol: helamo,ten se vám povedl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
24.8.08 21:45

Helo,teda to je chlapík :wink: ,já snad umřu,až se mi ten můj narodí.Na jednu stranu ti závidím,že ho už máš u sebe,musí to být krásný :huban: ,na druhou stranu tam mohl ještě chvíli zůstat,ale když jsem četla s kolika gramy se narodilo spoustu jiných dětí a dnes už jsou to školáci,tak se určitě není čeho bát.Už jsi ho slyšela plakat?Zkoušela jsi ho přiložit k prsu?Jak dostává mlíko,jen tou hadičkou?
Promin za otázky,jestli ti připadnou hloupé,ale mě to zajímá.

Tak holky,díky za schválení uzamčení diskuze,ještě počkám až se objeví zbytek děvčat a pak poprosím admina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.8.08 21:45

Ahoj budouci maminky,

Omlovam se ze Vam sem lezu ,ale treba by jste nekdo mel zajem..

Prodavam korbicku na kocarek Jane Slalom Pro 2007 a autosedacku Jane Rebel Pro 2007 0-13kg..

Pokud nekdo mate zajem poslete mi SZ..jinak vice tady:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
24.8.08 21:50

DASKO..... já taky koupila 62…ta 56 mi přišla malinkatá,ale ted taky lituju že jsem nevzala menší když v 56 nic nemám.....jenže cedulky už jsem otrhala tak mám smůlu......musím mrknout po něčem jiném… :D :D :D volal manža že zítra jedeme pro autosedačku…tak se těším… :wink: :wink: :wink:

já sice moc nežeru…přijde mi že se mi do žaludku nic moc už nevejdce…ale mám nahoře 16kg…takže klídek holky jedeme v tom všichni..... :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
25.8.08 07:07

Edíku,tak myslíš že to mám vyměnit?Já kvuli tomu nemohla ani spát :lol: holky já se v noci,tak strašně lekla podívala jsem se na káju a on měl skloněnu hlavu,takže to vypadalo jako by měl vlasy přes obliček strašně jsem se ho bála a začala jsem šmátrat co to je :lol: :lol: jedu ted s malým na oční na kontrolu a nechám mu napsat recept na brýle mají tam ted velké slevy,takže zaplatím jen za sklíčka a obruby vyjdou asi jen na stovku,no to je super,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí