Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, vy mě dokážete pobavit.. Oli, 60kg jsem měla možná někdy v pubertě, ale pochybuju o tom.. Myslím, že mých 113cm v pase svědčí o všem. Ale co..
Dáško, no, kuřecí řízek naklepeš, osolíš, opeúpříš, potřeš máslem a na to dáš, orestované žampiony se šunkou a plátek sýra. Spíchneš, obalíš v hl. mouce a pomalu smažíš.
Pavlínko, malování nezávidim, Viktor maloval minulý týden a měl toho plný kecky. ale fakt se mu to povedlo. Tak ať vám to udělají pěkně!!
Jo a Oli, co ten dr? Je všechno v pořádku?
Tak jsem zpět z KO,doktor je nějakej poctivej,nejdřív mě chtěl dát na neschopenku,pak teda,že mě pošle na pozorování do porodnice a nakonec jsme skončili jen u čípků a magnesia.Porodnici a neschopenku jsem odmítla
Sestřička se rozplývala jak mám hezkou postavu na to,že jsem ve 30tt a že až půjdu z porodnice,tak budu určitě na svých kilech.Kdybych neměla kalhoty tak jsem jí ukázala tu celulitidu až na lýtkách
Alespoň mi udělali rychlý UTZ tak jsem letmo viděla prcka,opět měl nohu přes nohu,on toho pinďu snad neukáže ![]()
Jinak naše zdravotnictví opět nezklamalo,30,– u doktora,jelikož k němu nepatřím,60,– za 2 položky na receptu a 60,– doplatek za léky,co dodat ![]()
Takže plavčo teď hodně výhledově,chodila jsem obden a pak to takhle dopadá…
hehe tak mě napadlo holky co kdybysme si změřily obvody břicha ![]()
to mě napadlo při čtení evičky
a rovnou hlásím, že mám 113 cm ![]()
jinak jsem z tesca zpět. plínky a ubrousky nakoupený vzala jsem 2+1 4-9 kilo a jedno balení 3-5 kg to bude stačit. Chtěla jsem koupit nějaký ponožtičky protože nemám, ale neměli. Kolotoč mám už doma, ale musím koupit 4 buřtíky, protože tam nebyly, takže nafotím večer
za chvíli jedeme s kočkama na veterinu je očkovat po roce, tak se pak ozvu.
jinak celulitidu maj i hubeny
takze to az tak nezalezi
a co proti ni?? asi nic bych rekla kdyz je to rodovy tak s tim clovek moc neudela. Ja jsem si na ni zvykla a jsme kamosky ![]()
Přítele nutit nehodlám,řekla jsem mu,že bych byla ráda,kdyby šel k porodu protože se může stát cokoliv,ale rozhodnutí nechávám na něm.U nás to stojí 700kč.
Obvod pasu hlásím 107
hups,bříško se snažím poctivě mazat každý večer olejíčkem,zatím strie nemám.
Co budete zítra vařit
já už nemám nápad ani nemám na nic chuť,přítel má noční a moc toho nesní a mě nic nenapadá.
Jo k váze před těhu.jsem měla 65kg
což je na mě o šest kilo víc než normálně a teď jsem na 77kg
![]()
To je pravda,nutit ho nemůžeš,ale mě by to asi mrzelo
U nás to stojí 500,– člověk jindy ty peníze vyhodí ani neví za co,ale za tohle by mi to ani líto nebylo,když už jsem dala 1000,– za 3D z kterého jsme ano po hodině a půl neměli vůbec nic,tak tohle je oproti tomu pakatel a rozdíl zároveň ![]()
Obvod pupíku hlásím 90cm rovných …
Jani,já budu zítra asi dělat francouzký brambory…jinak už taky věčně nevím co …
Olinko máš pravdu kolikrát utratíš mnohem víc a ani nevíš za co a 700 není až tak moc.Zjišťovala jsem si přes tetu je mzdová účetní ve fabrice kde dělám kolik budu mít mateřskou a bude to stejná částka jako mam neschopenku což je hezké,ale je to jenom na krátko ![]()
Myslíš asi tu peněžitou pomoc v mateřství co se vyplácí 28týdnů,viď?Ta ještě nebývá tak hrozná,když jsi předtím pracovala,mě jí spočítali na 479,–/den,což není špatný,ale pak přijde ta krutá realita od státu
Ale pořád si říkám,že když to zvládli všichni,tak mi taky.Navíc je to naše první mimčo,co mají říkat holky co už robátka mají ![]()
Teda,já jsem líná,potřebuju jít umýt koupelnu a povlíknou peřiny a nějak se mi nechce … a to tu radši ani nekoukám na tu hromadu na vyžehlení ![]()
O tom mi nemluv,já tady měla návštěvu takže jsem prala povlečení z pěti postelí plus klasiku naše oblečení.Čtyři pračky celkem ani se na to nedívám hrozná hromada.
No zvládnout to budeme muset zvládaj to i jiní mohlo by být i hůř. ![]()
Dáško samozřejmě to byl jen ftip
.
Olinko je dobře,že sis zašla k doktorovi a co Jíra,myslýte,že si tam také zašla?
Jo a přes pas mám 102cm.
Jaru a od kdy bude zamčená ta diskuse?A to heslo bych asi poslala všem co jsou v seznámku,já ho postupně redukuji,takže,tam jsou jen ty co si s náma píšou.
Holky, jeste nez se tu zamknete, diky za ten odkaz na ten hmat, omlouvam se, ze uz nevim kdo mi ho tu pisal, myslim Vera? ![]()
Pohodovy zbytek tehu a zdrava miminka!
Slysil,není zač a užívej si zbytek těhu a přeji krásný porod.
Ja mela pred tehu 80
to je teprf na cem stavet… Ted mam 8 nahore… takze metracek me nemine…:)
Ja nemam krejcovskej metr..... ![]()
Teruš,tak si vem provázek a pak ho změř na normálním metru
.Tak jem to dělala v prvním těhu a to jem měla před porodem 110 cm,tak jsem zvědavá,jestli to ještě doženu.