Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2010
25.8.08 16:36

Holky, vy mě dokážete pobavit.. Oli, 60kg jsem měla možná někdy v pubertě, ale pochybuju o tom.. Myslím, že mých 113cm v pase svědčí o všem. Ale co..

Dáško, no, kuřecí řízek naklepeš, osolíš, opeúpříš, potřeš máslem a na to dáš, orestované žampiony se šunkou a plátek sýra. Spíchneš, obalíš v hl. mouce a pomalu smažíš.

Pavlínko, malování nezávidim, Viktor maloval minulý týden a měl toho plný kecky. ale fakt se mu to povedlo. Tak ať vám to udělají pěkně!!

Jo a Oli, co ten dr? Je všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.8.08 16:46

Tak jsem zpět z KO,doktor je nějakej poctivej,nejdřív mě chtěl dát na neschopenku,pak teda,že mě pošle na pozorování do porodnice a nakonec jsme skončili jen u čípků a magnesia.Porodnici a neschopenku jsem odmítla :lol: Sestřička se rozplývala jak mám hezkou postavu na to,že jsem ve 30tt a že až půjdu z porodnice,tak budu určitě na svých kilech.Kdybych neměla kalhoty tak jsem jí ukázala tu celulitidu až na lýtkách :D Alespoň mi udělali rychlý UTZ tak jsem letmo viděla prcka,opět měl nohu přes nohu,on toho pinďu snad neukáže :P
Jinak naše zdravotnictví opět nezklamalo,30,– u doktora,jelikož k němu nepatřím,60,– za 2 položky na receptu a 60,– doplatek za léky,co dodat :x
Takže plavčo teď hodně výhledově,chodila jsem obden a pak to takhle dopadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.08 16:47

hehe tak mě napadlo holky co kdybysme si změřily obvody břicha :)
to mě napadlo při čtení evičky :))) a rovnou hlásím, že mám 113 cm :-)

jinak jsem z tesca zpět. plínky a ubrousky nakoupený vzala jsem 2+1 4-9 kilo a jedno balení 3-5 kg to bude stačit. Chtěla jsem koupit nějaký ponožtičky protože nemám, ale neměli. Kolotoč mám už doma, ale musím koupit 4 buřtíky, protože tam nebyly, takže nafotím večer :) za chvíli jedeme s kočkama na veterinu je očkovat po roce, tak se pak ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.08 16:49

jinak celulitidu maj i hubeny :) takze to az tak nezalezi :-) a co proti ni?? asi nic bych rekla kdyz je to rodovy tak s tim clovek moc neudela. Ja jsem si na ni zvykla a jsme kamosky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.8.08 17:25

Přítele nutit nehodlám,řekla jsem mu,že bych byla ráda,kdyby šel k porodu protože se může stát cokoliv,ale rozhodnutí nechávám na něm.U nás to stojí 700kč.
Obvod pasu hlásím 107 :oops: hups,bříško se snažím poctivě mazat každý večer olejíčkem,zatím strie nemám.
Co budete zítra vařit :nevim: já už nemám nápad ani nemám na nic chuť,přítel má noční a moc toho nesní a mě nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.8.08 17:27

Jo k váze před těhu.jsem měla 65kg :oops: což je na mě o šest kilo víc než normálně a teď jsem na 77kg :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.8.08 17:48

To je pravda,nutit ho nemůžeš,ale mě by to asi mrzelo :cry: U nás to stojí 500,– člověk jindy ty peníze vyhodí ani neví za co,ale za tohle by mi to ani líto nebylo,když už jsem dala 1000,– za 3D z kterého jsme ano po hodině a půl neměli vůbec nic,tak tohle je oproti tomu pakatel a rozdíl zároveň :wink:
Obvod pupíku hlásím 90cm rovných …
Jani,já budu zítra asi dělat francouzký brambory…jinak už taky věčně nevím co …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.8.08 18:03

Olinko máš pravdu kolikrát utratíš mnohem víc a ani nevíš za co a 700 není až tak moc.Zjišťovala jsem si přes tetu je mzdová účetní ve fabrice kde dělám kolik budu mít mateřskou a bude to stejná částka jako mam neschopenku což je hezké,ale je to jenom na krátko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.8.08 18:30

Myslíš asi tu peněžitou pomoc v mateřství co se vyplácí 28týdnů,viď?Ta ještě nebývá tak hrozná,když jsi předtím pracovala,mě jí spočítali na 479,–/den,což není špatný,ale pak přijde ta krutá realita od státu :? Ale pořád si říkám,že když to zvládli všichni,tak mi taky.Navíc je to naše první mimčo,co mají říkat holky co už robátka mají :wink:
Teda,já jsem líná,potřebuju jít umýt koupelnu a povlíknou peřiny a nějak se mi nechce … a to tu radši ani nekoukám na tu hromadu na vyžehlení 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.8.08 18:57

O tom mi nemluv,já tady měla návštěvu takže jsem prala povlečení z pěti postelí plus klasiku naše oblečení.Čtyři pračky celkem ani se na to nedívám hrozná hromada.
No zvládnout to budeme muset zvládaj to i jiní mohlo by být i hůř. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.8.08 19:03

Dáško samozřejmě to byl jen ftip :lol: .
Olinko je dobře,že sis zašla k doktorovi a co Jíra,myslýte,že si tam také zašla?
Jo a přes pas mám 102cm.
Jaru a od kdy bude zamčená ta diskuse?A to heslo bych asi poslala všem co jsou v seznámku,já ho postupně redukuji,takže,tam jsou jen ty co si s náma píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
25.8.08 19:11

Holky, jeste nez se tu zamknete, diky za ten odkaz na ten hmat, omlouvam se, ze uz nevim kdo mi ho tu pisal, myslim Vera? :wink:
Pohodovy zbytek tehu a zdrava miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.8.08 19:15

Slysil,není zač a užívej si zbytek těhu a přeji krásný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
25.8.08 19:22

Ja mela pred tehu 80 :( to je teprf na cem stavet… Ted mam 8 nahore… takze metracek me nemine…:)

Ja nemam krejcovskej metr..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.8.08 19:28

Teruš,tak si vem provázek a pak ho změř na normálním metru :wink: .Tak jem to dělala v prvním těhu a to jem měla před porodem 110 cm,tak jsem zvědavá,jestli to ještě doženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí