Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
25.8.08 11:05

Helema: skoro mi ukápla slza, když jsem četla, že už jsi měla malýho v náručí, já se na to tak těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.8.08 11:14

Tak to jsou šikulkové,zase je dobrý,že tu dobu nebudeš úplně sama doma,budeš tam mít alespoň kluky.Já jsem sama doma skoro pořád a kdybych ještě celý dny nepracovala,tak už mi asi hrábne úplně,o to víc se těším na mimčo :P
Ten čajík jsem někde četla,že se má pít asi 4 týdny před porodem,tak nevím co je na tom pravdy,asi by to ještě chtělo projet info na netu,taky ho chci pak pít …
Jinak mě doktor odpo vezme,tak jsem ráda,malýmu se to asi taky nelíbí,mám úplně jiný pohyby než normálně,ale třeba si to jen připouštím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
25.8.08 11:21

těhotenství říjen listopad

Ahoj maminy
Helamo to jsou pěkné zprávičky krásně bojuje a určitě už začne přibirat.
Jaru s uzamčením souhlasím ale jak to pak probíhá když to uzamknou? Aby jsme se sem dostali?
Daško to ti nezávidím bejt takhle dlouho sama ale 90 km je opravdu dálka a nevyplatilo by se to co?
Holky potřebuju poradit od včera jsem opět začala zvracet každou hodinu vzhuru a poslíky jak divý nevíte co s tím ?
Jinak nevím čím nasitím tu svou dravou zvěř protože jsem chtěla uvařit polévku ale mužík koupil uplně vše jen né to nejduležitější a to je porék na porkovou polévku. Koukám to do lednice i mrazáku a přemyšlím o smrti při pomyšlení na maso. Dále řeším obr problém vyprala jsem ty prtavé věci na malého ale jaksi my došli kolíčky tak je nemám čím pověsit a co teprve to žehlení :cry: .
Jdu přemyšlet a musím něco vymyslet nebo mi tu umřou hlady ach jo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
25.8.08 11:25

těhotenství říjen listopad

Helamo malej je nádhernej a ta fotka kde jste spolu je krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
25.8.08 11:39

Ahoj,tak jsem mluvila s adminem,diskuzi zamkne,pak se po kliknutí na naší diskuzi zadá akorát heslo.

Přibrala jsem další 2kila,malého jsem viděla na utz,měl plný močový měchýř,takže se zanedlouho asi vyčůral :lol: .
Malý má 2200g.

Ted musím jít,jdeme se najíst do restaurace,dnes nevařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
25.8.08 11:41

Nazdár. Mě na křeče v lýtkách zabírá Ca+Mg+Zn.. A mám celý těhu pokoj. A pak ještě ledová sprcha. Taky už mě pár dní bolí třísla, když vstávám, chodím jak kachna.. Pohled pro bohy.

Helamo, prďolka brzo všechno dožene. Jé, tys ho už chovala, to muselo být kráásný.

Jíro a nebylo by lepší zajít někam k dr?? Víš co, pro klid duše.

Dáško, to ti nezávidim, ór teď, když se porod blíží.. Ale snad Tobík/Kristiánek počká. Už jste se na jménu dohodli?

Od 34 tt se už má začít pít maliníkový čaj a odvar z lněného semínka-aby miminko líp vyklouzlo ven. TAk holky, dotoho.. Sice je to vzhledově hnus, ale dá se. A co by jsme pro lepší porod neudělaly, že!

Jdu vyřit, dneska kuřecí kapsu plněnou šunkou, sýrem a čerst.žampióny a hranolky. K večeři salát s vejcem a majolkou. Jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.8.08 12:17

Ahoj holčiny,já mám doma sraba.Bojí se jít k porodu aby se neztrapnil,že zkolabuje :evil:A to mu známí říkají ať tam jde,že nic lepšího než si podržet čerstvé miminko není,že ten zážitek stojí za to.Co s ním mám udělat :?: :!
Uzamčení diskuse klidně nevadí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.8.08 12:21

Jíro já bych také raději zašla k doktorce,přece jenomje na poslíky ještě brzo,tak se seber a upaluj.
Jinak stěma kolíkama jsem také občas měla problém,tak jsem si jich koupila sto do zásoby a je to :wink: .
Jíro radši se na všechno vykašli a pěkně odpočívej,žádné žehlení.
Evísku,tak to už abych si ten čaj koupila a také by se už měla masírovat hráz a přestat brát magnézko,to naopak porod zpomaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.8.08 12:24

Jano,zkus ho vzít třeba k dule a sní se předem domluv,aby věděla jak ho navnadit,oni dokážou dobře poradit a i hodně tatínků přesvědčí jít k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.8.08 12:30

Holky,před chvilkou jsme doobědvali,knedlíky se uplně nepovedli :oops: ,ale dali se jíst :lol: a ta domácí kachnička byla skvělá.A nakonec zalehl s Ondráškem i Láďa :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.8.08 12:42

Jíro,vážne jdi,mě tady taky holky ráno ukecaly a za hodinku jdu … je mi pořád hůř,mám už to břicho jak podebraný,nechtěla jsem se vším chodit k doktorovi,ale už se to stejně nedá vydržet a hlavně si představím,že asi trpí i malej … Tak šup ať už jsi tam …
Já musím ještě koupit jeden sušák na ty hadříky.Příští měsíc nakoupím prášky a aviváž a pustím se do toho :lol: … chci jít do Persilu sensitiv …
Minulý týden když jsem byla u Rossmana tak u dětských věciček mají pověšené takové broužurky,je to o přebalování,koupání a tak a úplně vzadu jsou nějaké kuponky na slevy.Tak jen pro info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
25.8.08 12:53

Kočky tak já si na chvilku lehla a nějak jsem vytuhla holky mě strašně štípe čípek,normálně ho cítím dělá vám to některé?
Jíro k dr.bych každopádně zašla ještě není nějak extra dobré,aby se nám miminka narodila,ještě musí vydržet.Vero já dělám domácí knedlíky často a vždycky jsou moc dobrý.
Jani nenut ho,když nechce,at je raději doma já to nechala vyloženě na kájovi.
Evi bude to tobík je to hrozný nějak jsem ho neukecala :) ten tvuj oběd vypadá výborně taky bych si dala mnam,jak to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
25.8.08 12:55

oli já prala v dětské tekuté lovele a aviváž jsem koupila detký lenor nádherně to voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
25.8.08 12:59

Dáško vůbec nevím co by to pálení mohlo být.Já jsem na praní také použila tekutej lovele,bez aviváže a také to krásně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
25.8.08 13:04

vero ono to není nijak extra bolestivé jenom takové štípání jakoby na čípku nevím,jestli to není tím jak malý tlačí hlavičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí