Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1082
24.8.08 16:30

těhotenství říjen listopad

Holky ahoj
Helamo tebe zdravím zvlášt srdečně a posílám mnoho síli :D . Ale je zvláštní že doktorku nenapadlo te hlídat častějč. Ale malej je krásnej a strašně statečnej a je to bojovník. A určitě už nejakou bolest nepodcením. Budem opatrné. Každopádně se drž vím že to musel být šok ho tam vidět.
Sluníčko máš pravdu že nejvíc se vyděláva na neštěstí druhých další příklad Dan musí odjet do lázní aby mu dali dohromady tu nohu a pomohli s léčbou protože už tam má deformity a sníženou hybnost a stejne musíš zaplatit poplatky. My to ještě horko těžko dohromady dáme ale co samoživitelky atd?
A jak se holky máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
24.8.08 16:44

Ahoooooj helčo a holky!!Zdravím vás ježíš já mám radost,že už je helča zase mezi náma a bude podávat podrobné info o malém broučkovi.Jak ti helčo a co ten náš mrnousek nádherný,kdy si ho budeš moct pochovat?Holky já dneska celý den někde lítala byla jsem na obědě u kájové mamky a pak si chtěla koupit nějaký kalhoty,ale žádný jsem nesehnala,tak jsem aspon malinkému koupila kravičkovou soupravičku do porodnice a mám z ní strašnou radost a co zbytek,kde se touláte a jak je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
24.8.08 17:30

Daško někde se tu potuluju a čekám až mi mamka doveze od sestry věci po prckovy abych se nenudila a měla co žehlit :D . Oni totiž nechtěj riskovat že porodim dřív a budou muset žehlit oni :x ale já to beru jako podraz :lol: protože vědí že já a žehlička jsme věční nepřátelé. Ale kravičková souprava to zní dobře :wink: . A jak je tobě????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 17:35

Re: těhotenství říjen listopad

jira105 píše:
Daško někde se tu potuluju a čekám až mi mamka doveze od sestry věci po prckovy abych se nenudila a měla co žehlit :D . Oni totiž nechtěj riskovat že porodim dřív a budou muset žehlit oni :x ale já to beru jako podraz :lol: protože vědí že já a žehlička jsme věční nepřátelé. Ale kravičková souprava to zní dobře :wink: . A jak je tobě????

jestli se nudíš, přijeď vyžehlit sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
24.8.08 17:49

Sluni už jedu jak blesk :-) jen startuji své koště v kolik mám u tebe být? A dostanu kávu? Kolik toho máš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 17:54

jira105 píše:
Sluni už jedu jak blesk :-) jen startuji své koště v kolik mám u tebe být? A dostanu kávu? Kolik toho máš :D

moc ne :-) jen dvě pračky a jsou to věci na nás :) pro malýho jsem ještě neprala to mě čeká v týdnu až mi Jirka oškrábe ten balkon aby se tam dalo chodit :) heh prej ten fa:,–(in dolu nejde mi sdělila tetka jedině ošmirglovat a doufat.. tak to jsem fakt nadšená :-))

a jezdit nemusíš já nechám Jirku večer ať to jen složí tím svým uměním a bude to ok :) ale věci na malýho vyžehlim :-) tak se klidně můžeš stavit :)) he saxana psala jak žehlila nebesa :)) prej to je pušušňání :)))

jo a jaký máš názor na spaní malýho v pytli?? mě to přijde divný… jako že já ráda vezmu berana a celýho si ho omotám kolem nohou jako hada :-) tak mi přijde, že to mrně pak je tak bez ničeho :) nebo se přes něj dává ještě deka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
24.8.08 17:56

Tak jdu páchat bud atentát na sestru nebo sebevraždu prej je toho na žehleni strašně mooooc :cry: pomoooooooooccccc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 17:58

jira105 píše:
Tak jdu páchat bud atentát na sestru nebo sebevraždu prej je toho na žehleni strašně mooooc :cry: pomoooooooooccccc.

žehlení na dospělý nebo mrně?? já fakt na dospělý nežehlim co nemusím a nění zmačkaný tak fakt jen dobře napnu na šňůru a pak se to musi dobre sundat složit a pak uložit. Z toho jsem už vyrosla :) a světe div se taky to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
24.8.08 18:01

Sluní ze skušenosti pytel nééé teda na mé dětičky ten jak nemohl skopat deku tak 10 až 15 za noc tak nebyl spokojen ale kamarádka používala lehčí frízovej a přikrejvala tak nevím u toho berana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
24.8.08 18:01

Na nás to dělám taky tak ale na prcka takže si to vychutnám .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 18:06

jira105 píše:
Sluní ze skušenosti pytel nééé teda na mé dětičky ten jak nemohl skopat deku tak 10 až 15 za noc tak nebyl spokojen ale kamarádka používala lehčí frízovej a přikrejvala tak nevím u toho berana

já právě jeden dostala ale takovej lehounkej bavlněnej .. já bych v něm teda nespala já jsem nesvá i ve spacáku .. musím mít ruce ven. a nohy?? takový stísněný… my i na dovolený do JČ do karavanu taháme berany :) i jsme si je vzali na návštěvu ke kámošce a k Jirkovi k babičce do HK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
24.8.08 19:03

Ahoj holky......

VÍTÁM DOMA HELU A VĚŘÍM,ŽE FILÍPEK BUDE CO NEJDŘÍVE DOMA A VŠE DOŽENE :srdce: .

U mě nic moc nového,zítra jdu k dr.,ted jsem poslední dobou nějak víc unavená,pořád bych jen spala a ŽRALA!!!!
Takhle jsem nejedla za celé těhotenství.Patlám všechno dohromady,sladký,slaný,kyselý,hořký.....jsem jak svině z chlíva.

Helo,podávej nám info o Filípkovi.

Holky,chci se vás zeptat,jestli by jste byly pro to uzamknout naší diskuzi.
Mě by to hodně vyhovovalo,je dost věcí o čem bych chtěla kolikrát napsat,ale nenapíšu,protože člověk nikdy neví kdo si to přečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
24.8.08 19:40

Ahoj kuldy, řešíte žehlení? Já se připojuji ke Sluníčku - nežehlím, dobře to natáhnu a pověsím a pak to pečlivě složím do komínků a ono se to narovná :wink:
Na Fildu samozřejmě vyžehlím - kvůli bacilům.
Dáško, sháníš ještě jedny těhukalhoty? Pupík pořád roste? :) Zkus c&a, třeba si tam vybereš. A vyfoť nám prosím do galerky kravičkovou soupravu. :)
Holky dneska se stalo několik zázraků:

1. rozchodila jsem mechanickou odstříkávačku od aventu a je super, funguje to, mám mlíka pro půl porodnice. :D
  2. Filda ztratil jenom 10g, což je velkej úspěch
  3. Sestra mi dnes vyndala Fildu z inkubátoru a dala mi ho pochovat!!!!!. Ten je malinkej, křehkej a voňavej. Jak ucítil pod svojí tváří moje prso, hned se zklidnil a lehnul si na něj jak na polštářek a poslouchal můj tep a moje žvatlání. To jsem si to užívala! :)
    Takže myslím, že je to s námi opravdu na dobré cestě. Až se někdy uvidíme, Filda vám všem poděkuje osobně, protože vím, že jste na něj myslely a držely mu palce.
    Přidala jsem další dvě fotky do galerky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
24.8.08 19:42

Jaru, děkuju moc za přivítání. Na zamčení názor nemám, nevadí mi otevřená diskuze, ale jelikož jsi matka zakladatelka, tak máš rozhodovací právo.
Schválně jaké na to budou ohlasy od ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.08 19:52
Helama píše:
Ahoj kuldy, řešíte žehlení? Já se připojuji ke Sluníčku - nežehlím, dobře to natáhnu a pověsím a pak to pečlivě složím do komínků a ono se to narovná :wink:
Na Fildu samozřejmě vyžehlím - kvůli bacilům.
Dáško, sháníš ještě jedny těhukalhoty? Pupík pořád roste? :) Zkus c&a, třeba si tam vybereš. A vyfoť nám prosím do galerky kravičkovou soupravu. :)
Holky dneska se stalo několik zázraků:
  1. rozchodila jsem mechanickou odstříkávačku od aventu a je super, funguje to, mám mlíka pro půl porodnice. :D
  2. Filda ztratil jenom 10g, což je velkej úspěch
  3. Sestra mi dnes vyndala Fildu z inkubátoru a dala mi ho pochovat!!!!!. Ten je malinkej, křehkej a voňavej. Jak ucítil pod svojí tváří moje prso, hned se zklidnil a lehnul si na něj jak na polštářek a poslouchal můj tep a moje žvatlání. To jsem si to užívala! :)
    Takže myslím, že je to s námi opravdu na dobré cestě. Až se někdy uvidíme, Filda vám všem poděkuje osobně, protože vím, že jste na něj myslely a držely mu palce.
    Přidala jsem další dvě fotky do galerky.

parádní zprávy :P :P :P
takže si myslíš, že ruční bude stačit?? já právě nevím ale třeba jo jen to chce ten dobrej gryf :) Mně nějak pobolívá podbřišek jako bych měla zaražený prdy :/ a malej se pořad teď převaluje, tak nevím jestli náhodou neni na něčem navalenej.

jinak Jaru s tou diskuzí já ti nevím a co vytvořit pro tyhle případy nějakou odnož zavřenou? občas sem někdo nakoukne kdo třeba s něčím poradí… tak by to byla třeba škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí