Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holčiny.
Tak já musím zase říct, že se mi spalo krásně. Ty kyčle daly pokoj, asi jsem je fakt měla jen přesezený. A vstávala jsem jen v půl páté na čůrání což je výkon
v 11 mám být v poradně, vystaví mi už mateřskou… kua a prostě je to tu
už bych si asi měla fakt začít řikat, že jsem máma nebo že budu.. spíš se zeptám Vás co máte už děti… kdy jste si to jaksi uvědomily, že budete mámy?? Mně to pořád nějak nedochází, že tu bude tvoreček o kterýho se budu muset postarat… a že mi jednou bude řikat mami.
Vero,já mám ty poslíčky od minulého týdne a je to každý den.
Sluníčko,tak já nevím,ale u první holky jsem si to uvědomila až po porodu a to za 2 dny.Neměla jsem s ní lehký porod,takže po pravdě jsem jí nechtěla ani vidět,jen jsem chtěla spát.Pak to přešlo.
Sluníčko,tak já jsem si to uvědomila až když jsem si Ondráška přivezla domů.Když jsme dorazili z porodnice,došlo mi že několik let už nebudeme nikdy sami,ale na to si zvykneš
.
Jaru tak to je fakt otrava a máš ještě nějaké jiné příznaky?
díky holky.. já jsem z toho celá v šoku zatím… jak se to blíží, tak víc a víc
když jsem včera viděla ten porod na tý kazetě.. pak ty vystrašený oči těch maminek a tatínků co na to koukali.. tak jsem si řikala, že by to někomu asi fakt ukazovat neměli a stresovat je. Ještě, že ta ženská nějak neřvala a byla ticho to by bylo ještě horší. Tak pohled to zrovna není nejhezčí, ale mě to až tak nevadilo na to koukat bylo to zajímavý. a když mrně vylezlo a začalo brečet, tak se mi chtělo taky. No už abysme to měli za sebou a hlavně byli oba v pořádku. To přeju nám všem holčiny.
Jaruna píše:
Vero,já mám ty poslíčky od minulého týdne a je to každý den.Sluníčko,tak já nevím,ale u první holky jsem si to uvědomila až po porodu a to za 2 dny.Neměla jsem s ní lehký porod,takže po pravdě jsem jí nechtěla ani vidět,jen jsem chtěla spát.Pak to přešlo.
Jaru a to jako tvrdne břicho? Nebo ještě něco se děje?
Veru,nemám.Dr. jsem to v pondělí řekla,tak mě samozřejmě vyšetřil a řekl,že jsem zavřená,čípek normální,že se nic neděje,tak že to právě jsou ty poslíčci.Kdybych začala krvácet,mám jít okamžitě do nemocnice,což mi nemusel říkat,to vím sama.
Je to bolest jako na silnější ms,ale já jsem takhle porodila Ádu,myslela jsem,že mám střevní potíže,to trvalo 4 hodiny a pak byla během 50 minut na světě.
Takže u nás je veselo,Marek se toho bojí jak čert kříže,aby se náhodou něco nestalo,když on bude doma
.
A to ještě ví,že já jsem se narodila doma,porodil mě otec,takže tímhle ho ještě straším
.
Sluníčko,tvrdne mi břicho.Jakoby křeč-porodní stah.
Nevím jak to mají jiné holky,na mě to působí takhle
.
Jaru ten musí být nervózní
a ty si zněj ještě utahuješ.Takže ty jseš další adept na brzkej porod.
Holky ještě stím chvíli počkejte,ať my ostatní vám nemusíme závidět
.
Vero,jo,když já mám legraci z toho,jak on je vystrašený a neví co se v tu chvíli děje…když přijde ta bolest.Mě ta legrace ale taky přejde,až to bude doopravdy.Včera jsem mu řikala,at si schová 1200kč k porodu.
Tak se začal vykrucovat,že mi tam přece nepomůže když tam bude,že se mu udělá určitě špatně,že se nabude koukat na to,jak mě to bolí,atd.
On je takový plašan…když jsem byla před 6ti lety na operaci se zubama,tak brečel jak malý kluk,když mě viděl po operaci.
Jaruna píše:
Vero,jo,když já mám legraci z toho,jak on je vystrašený a neví co se v tu chvíli děje…když přijde ta bolest.Mě ta legrace ale taky přejde,až to bude doopravdy.Včera jsem mu řikala,at si schová 1200kč k porodu.
Tak se začal vykrucovat,že mi tam přece nepomůže když tam bude,že se mu udělá určitě špatně,že se nabude koukat na to,jak mě to bolí,atd.
On je takový plašan…když jsem byla před 6ti lety na operaci se zubama,tak brečel jak malý kluk,když mě viděl po operaci.
Jaru ja si zase včera myslela po kurzu, že Jirku to odradí a on se fakt těší. Tak jsem na něj zvědavá ![]()
Jaru ty chlapy jsou někdy roztomilí
.A tobě změnili termín,že podle metříku máš termín někdy na konec září.
No ja teda koukam, to tady budete vsechny porozeny za chvili… ![]()
Slunicko , mam upln estejny pocity jako ty, akorat pro me je to jest ehodne vzdaleny… strasne se to vlece…
Teruška píše:
No ja teda koukam, to tady budete vsechny porozeny za chvili…Slunicko , mam upln estejny pocity jako ty, akorat pro me je to jest ehodne vzdaleny… strasne se to vlece…
Teri mně se to přehouplo díky dovoleným a že jsem nebyla doma a byla v těch JČ tak ty dva měsíce utekly jako voda. Jinak by se mi to asi taky vleklo. Včera bylo trošlu teplo a mně natekly nohy a bylo mi hrůza.. ještě že to léto nebylo tak teplý za to fakt díky.