Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
28.8.08 11:58

Teruško,já mám druhý termín určený podle prvních pohybů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
28.8.08 12:03

Koukam, ze se to stanovuje u kazdeho jinak, ja zatim zadny druhy termin nemam, ani podle pohybu, ackoliv zacaly uz v 17 tt a ani podle druheho UTZ kde mi vyslo ze jsme o 4 dny starsi (alůe pokud je to pry mene nez tyden, nechava se puvodni termin) Tak jsem zvedava na ten treti UTZ, ten se u nas ale dela az do 32 tt, takze mam jeste dost casu.
Jeste se chci zeptat od kdy vas vysetruji vnitrne?? Me este ani jednou…je to normalni.. nek s emi zda ze na me u toho myho GynDra pekne pecou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.08 12:34

Tak jsem z kontoly zpět. Jsme naprosto v pořádku CS 1-2 a výška fundu 31tt se mi nějak zastavil. Ozvy dobrý. Ukončil mi neschopenku k 31.08. takže taky pohodka a vypsal mateřskou od 01.09. :-) další kontrola 11.09. a předtím opět na cukr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.8.08 13:00

Ahoj holky, teda vy jste toho zase napsaly :)
Včera jsem se byla zapsat do porodnice a nakoupit zbatek věcí, takže mám asi všechno :)
Jak se těší zbytek vaší rodiny na miminko? U nás teda hlavně u našich je to na bodu mrazu a jsem z toho docela hotová… fakt mě to mrzí, ale přeci se nebudu vnucovat.
Jdu vložit konečně fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.8.08 13:22

Dasko,nechceš mi přijet taky vyžehlit? :D ,když Ti to dneska tak jde?Mám tu hromadu,že už přes ní nevidím 8O

Jaru,když Ti zjišťovali,jestli máš v pohodě čípek i když máš bolesti podbřišku,dělali Ti kontrolu tou vnitří sondou?Já teď přišla z KO,v podbřišku mě bolí pořád i když jsem v klidu,je to bolest jako když Ti tam někdo řeže.Doktor mi dělal normální prohlídku a čípek prý mám v zadu a vypadá zavřený,ale zítra jdu do nemocnice na sondu,pro jistotu,jestli mi nehrozí předčasný porod a to by bylo sakra brzo :cry: Už mě zase posílal si lehnout do porodnice na pozorování,tak jsem to odmítla a slíbila,že budu v klídku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.8.08 13:26

Jiro: drz se!!!
Terusko: me u toho tretiho utz posunula termin, merila a vazila mimise a rikala, ze ten termin musi o par dnu posunout, tak uvidis, jak to bude u Tebe:-) Jinak, kdyz jsem byla u sve doktorky a chodila po mesici na kontroly, tak me vzdycky vysetrila vnitrne, vzdycky zkoukla jestli je vse v poradku. Pak kdyz jsem zacala chodit na kontroly po 14 dnech a ted i po tydnu do porodnice, tak tam me vysetruji vnitrne jen obcas a to jen prohmatem.
Saxi: ty uz mas vsechno?? Teda vy jste vzornaci, ja uz mam taky temer vse, ale jeste musime objednat kocar a mozna jeste nejaka drobnost mi chybi. Jaktoze se vasi netesi??? U nas se tesi vsichni, protoze, jak z nasi strany, tak z pokladove je to prvni vnouce v rodine, takze se nemuzou dockat.
Sluni: to je skvely, ze kontrola dopadla dobre
Teda ja jsem jeliman, posledni dve hodiny jsem misto uklidu hledala ty papiry do porodnice - dala jsem si je samozrejme na misto, abych je mela po ruce, ale az jsem prevratila cely byt vzhuru nohama, tak jsem je teprve nasla. No doufam, ze az porodim tak me s miminkem opusti i skleroza :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
28.8.08 13:31

Olinko, tak pekne nozky nahoru a odpocivat.....at nemusis do porodnice…

Veverusko: ja sem taky skleroooza :) nemam rodnej list a netusim kam jsem ho dala..:)

Saxi: Neboooj, az se prcek narodi, vsichni se pocuraji blahem a esli ne.. tobe to uz bude jedno, pac budes mit teho uzlicka v naruci a nic jinyho dulezity nebude.. Tak se ted nestresuj a vyprdni se na ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.8.08 13:39

Helamo: ted jsem koukala do galerie a videla posledni fotecku Fildy, teda ten je nadhernej, nemohla jsem od nej odtrhnout oci.
Olinko, nereze Te jakoby v mocaku?? Ja to mela jeden den, nastesti stacilo vypit brusinkovej dzus a bylo to dobry. Jinak drzim pesticky, at ta zitrejsi kontrola dopadne dobre a hezky odpocivej.
Saxi, naprosto souhlasim s Teruskou, uvidis po porodu a navic budes mit ten svuj poklad v naruci a nic nebude dulezitejsi. Teda, kdyz jsem videla tu tvoji vybavicku, tak jsem sla malem do kolen, tak to ten nas mimisek vypada, jak chudej pribuznej:-))
Jani: pekny dupacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
28.8.08 13:42

teda vy jedete!!chvulku tady nejsem a zasenstíhám a ani nevím na co jsem chtěla reagovat.
Veveruško já nevim co s tím srazem řeknu vám zítra musím se domluvit s kájou,jsem rádamže se ti máj libil mě se tam strašně líbil stropnický bože to je samec!!! :lol: :lol: :lol:
Jíro to je ale divný,že máš pořád takhle bolesti jáměla poslíčky včera i s bolestma,ale nebylo to pravidelný,tak jsem neplašila a asi za pul hodky to přešlo.Oli vyžehlit ti teda jít nechci já to totiž nesnáším je to hnus chci si najít paní na žehlení,protože si nedokážu představit,že budu žehlit pro pět lidí z toho se poseru raději někomu zaplatím jednou za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.8.08 13:48

Dasko: Stropnickej je fakt samec, Brabec nemohl vybrat lip, ma fakt nadhernou tvar a krasnej hlas. Koukala jsem na nej s otevrenou pusou, az poklad nevydrzel a zmackl me nad kolenem, coz nesnasim, vyjekla jsem a malem ho za to prerazila. Pak se mi snazil nabulikovat, ze neni schopnej ani mluvit a ze to nekdo namluvil za nej, ale to neni pravda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
28.8.08 13:49

Veveruška, Teruška:
no ono je to z naší strany už pátý, tak se to tak už asi nebere. Teda pro mýho tátu je to první, ale zase je to chlap :( Já jsem se s mámou už měsíc neviděla a to bydlíme 10 minut od sebe. Jsem jim psala, že bych se stavila, ale oni napsali, že nejsou doma. Kdyby aspoň písli dnes to nejde, přijď zítra nebo tak něco, ale to ne… mrzí mě to. Jsem nejmladší z dětí a už jsou asi otrkaný.
Aspoň od manžela se těší a to hodně :D

Veveruška: ona ta výbavička není zas tak velká, mimo toho nahoře na skříni není nic novýho. Kupovala jsem přes MB a něco je ještě po manželovi a něco od sestry. Jen jsem to chtěla mít co nejdřív, abych pak měla klid. Navíc jsme pořád na baráčku a tak jsem hotová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
28.8.08 13:53

Saxi :( to od nich neni hezky… ale vyderzaj pijanjer..:) to tvoje prekvapeni ti to vsechno vynahradi… a uzivej si tchanovcu… jestli se tesi :)

Ja mam vybavicku, jenom hadriky a uz pomalu nakupuju i ostatni, ale este mi toho tuuuuze moc chybi…:) Ale uz mam kocarek (Firkon za 7 tis trojkombinaci), tak jsme na sebe pysny jak jsme usetrili..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
28.8.08 13:53

:lol: :lol: :lol: teda veveruško já na tom byla stejně,jak on na ni koukal,že no byl nádherný :lol: ale dost děti už odjeli a já jedu do ikee,pak do letnan tak se mějte se moc hezky papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
28.8.08 13:57

Koukám,že máš na žehlení stejnej názor jako já:D Nic naplat,večer na to budu muset skočit :x
Veveruško,močák to není,to je jiná bolest a hlavně se mi to táhne až do kříže,já si spíš myslím,že to bude ještě všechno tím nedoléčeným zánětem,kurýruju se terve 4. den,zase i prohmatem si myslím,že by zjistil,kdyby byl čípek otevřenej,ne? 8O
Jinak já mám už termíny 4 :D Podle poslední MS 16.10.,podle prvního UTZ 3.11.,podle 3D UTZ 27.10. a podle pohybů 7.11.,tak si můžu vybrat :lol:
Saxi,neboj,po porodu budou určitě rádi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.8.08 13:59

Saxi: vim, ze se to lehce rekne, ale zkus na ne nemyslet a tes se jen na maly. Je to smutny, jak se k Tobe chovaji. To je dobre, ze jsi podedila veci po manzelovi a sestre a nemusela toho tolik kupovat. Ja toho teda taky nejak extra nakupovat nemusela, protoze jsem toho dost dostala od sve maminky a tchyne, vsak se o vikendu pochlubim, az to budu prat a zehlit, tak kdyztak neco vyfotim.
Terusko: tak to je super, nechces dat kocarek do fotogalerie, jsem moc zvedava:-)
Dasko: pekne si to uzij, jsem zvedava jestli prijedes jen s dozickama:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí