Poradna duly
Jana Čurdová
Veveruska píše:
Slunicko: bezva stranky, myslim, ze kamos bude nadsen. Libi se mi mnohem vic nez ty puvodni. Jsi fakt sikulka
díky fakt. Ještě bych se taky měla pustit do renovace těch svých
On si přál tam dát tu toyotu dováží hlavně japonský auta. A zrovna se stěhuje v Praze někam nevim kam, ale je fajn, už jsem mu pár věcí za ty roky udělala. Ale jsem ráda, že těch lidí není moc a že to je fakt jen koníček. Uživit se dneska v týhle sféře to musíš umět jiný věci než já .. já jsem se zarazila v určitý technice a novou se učit nechci.. ani není důvod a do hlavy mi to neleze.. takže v jednoduchosti je síla… krom toho konkurence je fakt velká a mít pořád kšefty a nápady … takhle je to good.
Jo a Jaru si mě pobavila
s těma dvěma kilama za 14 dní… já včera u doktorky stoupla na váhu a přibrala jsem za týden půl kila a ona… nějak moc né za týden?? a já koukla na hodinky a řikám no obvykle sem chodím nalačno, ale je půl dvanáctý a mám v sobě snídani, svačinu a litr čaje… tak koukala jak puk… heh a to jsem fakt přibrala za těhu 4,5 kilo… tak ti nevim co tím jako chtěla říct… a pak když jsem byla v kabince tak tam přišla paní co asi právě otěhotněla a měla tak 185 cm fakt vysoká a měla 91,5 kilo .. a ona se jí ptala na jaký váze začínala a ona 90kg před 14 dny .. a ona na ní a to jste za 14 dní přibrala 1,5 kg??a ona ne to jsem zvládla za týden … tak ztichla… tak ti nevím … proč ty maminky tak stresuje… myslím si, že takový přírůstky jsou normální … kdybych já třeba přibrala jak mi vyprávěla Heduš v posledních 2 měsících 40 kilo… až se mi to nechce věřit .. ale věřit jí budu .. prý sestřenka měla nějakou poruchu nebo co… tak to beru .. ale 1-2 kila??
Anonymni píše:
Další šmíráci, co nechtějí být šmírování
budeš se divit, ale já nemám čas ani šmírovat vedle v diskuzích .. čtu jen tu naší a to se musím fakt hodně nudit, abych zašla jinam.. ale to se fakt stane jednou za 14 dní… zpravidla nevím stejně o co jde a číst xxx stránek se mi nechce, takže jsem zakotvila jen u nás. Max když hledám nějaký info.. jako minule .. jaký vložky, plenky a tak.. tak hledám, ale jinak nešmíruju není čas.
Já nevím, ale s tím uzamykáním mi to přijde už docela přehnané. Když už člověk píše na internetu a vkládá sem fotky, tak se musí počítat s tím, že to není úplně anonymní. Chápu, že není příjemné, když se určité věci dozví i lidé, u kterých si to nepřejeme, ale to se stává i v běžném životě ne? Nevím jak vy, ale já také chodím do jiných diskuzí, abych si přečetla co mě zajímá, ale diskuse celkově nešmíruju… mám problém dočítat tu naší
Snad jsem tím nikoho nenaštvala, ale přijde mi to už trochu přitažené za vlasy…
Díky, Saxi.. moje řeč. Sama bych to nenapsala lépe. Se vším naprosto souhlasím.
Jaru.. no comment. Ty si myslíš, že se Tě budu bát??? ![]()
Další odvážný ANONYMNÍ borec!
Sluníčko,na mě je teda sestra na gyn. hodná.Když jsem si stoupla na váhu,tak jsem se sama zhrozila a ona řekla,že to je akorát.Ale ona je všeobecně moc hodná a myslím si,že tu váhu u žádné těhotné neřeší.
Saxano,já jsem to taky psala,že jsem s tím měla počítat,ale prostě mi to nějak nedošlo.A některé věci se o mě lidé samozřejmě dozvědí i v běžném životě,ale ne právě ty intimnější a takové téma tady probíráme a myslím si,že probírat budeme i dál.Jinak bych o uzamčení nežádala.
princeznoL:po netu se těžko někoho budeš bát,to jsi mě teda rozesmála.
Ja se tady verejne priznavam ze smiruju…:D Je to strasne poucny…:) Ale chapu , ze to nekomu muze vadit… Takze ja jsem pro a kdyz nekdo „znamy“ treba i holcina z jine diskuse rekne o heslo, nevidim duvod proc ho nedat.. me by mrzelo, kdyby se zamkly treba srpnovky…:) jsou to moje guru…:D
Uzamčení je dobrý nápad,poněvadž jsem právě zjistila,že moje sestra mě tady šmíruje a vše tlumočí ve své verzi mamce ![]()
hehe jsem vložila jeden obrázek do galerky
co mě fakt pobavil se kukněte ![]()
Jaruna: jasně, probíráme tady intimní témata, ale pořád je to internet a nikdy nemůžeš vědět, co můžeš čekat. Dyť nás pořádně neznáš. Třeba jsem přestrojenej chlap
Je na každém, kolik toho ze svého intimního života zdělí a já tady neříkám nic, co bych neřekla ani normálně… Prostě na internetu anonymní nezůstaneš…
Jaruno.. no žes mi tak hrdě vyhrožovala, že mi ukážeš, jak to umíš přehánět. To jsi mě chtěla zastrašit, ne?
Nebo sama nevíš, co píšeš? ![]()
Sluníčko,to je pěkný..
,zkusím něco takového sehnat pro malýho
.
Saxano:Mě je uplně jedno,jestli jsi přestrojený chlap,ale důležitější je,že si rozumíme a máme si o čem psát.A co můžu čekat od netu jsem se nedavno dozvěděla,tak proto jsem pro uzamčení diskuze.Pak už to bude víc anonymní.
Mňam meloun ![]()
No tak holky nechte se
někdo má dobré zkušenosti někdo špatné ![]()
Já si jdu udělat palačinky s jahodovou marmeládou nechcete některá
pak půjdu vzbudit drahouše a půjdeme nakupovat,poněvadž u nás prší
a já ven pešky NEJDU!!!!!!!!!!!!!!
Další šmíráci, co nechtějí být šmírování