Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
29.8.08 10:52

Další šmíráci, co nechtějí být šmírování :lol:

• Citovat
  • Upravit
29.8.08 10:55
Veveruska píše:
Slunicko: bezva stranky, myslim, ze kamos bude nadsen. Libi se mi mnohem vic nez ty puvodni. Jsi fakt sikulka

díky fakt. Ještě bych se taky měla pustit do renovace těch svých :) On si přál tam dát tu toyotu dováží hlavně japonský auta. A zrovna se stěhuje v Praze někam nevim kam, ale je fajn, už jsem mu pár věcí za ty roky udělala. Ale jsem ráda, že těch lidí není moc a že to je fakt jen koníček. Uživit se dneska v týhle sféře to musíš umět jiný věci než já .. já jsem se zarazila v určitý technice a novou se učit nechci.. ani není důvod a do hlavy mi to neleze.. takže v jednoduchosti je síla… krom toho konkurence je fakt velká a mít pořád kšefty a nápady … takhle je to good.

Jo a Jaru si mě pobavila :)) s těma dvěma kilama za 14 dní… já včera u doktorky stoupla na váhu a přibrala jsem za týden půl kila a ona… nějak moc né za týden?? a já koukla na hodinky a řikám no obvykle sem chodím nalačno, ale je půl dvanáctý a mám v sobě snídani, svačinu a litr čaje… tak koukala jak puk… heh a to jsem fakt přibrala za těhu 4,5 kilo… tak ti nevim co tím jako chtěla říct… a pak když jsem byla v kabince tak tam přišla paní co asi právě otěhotněla a měla tak 185 cm fakt vysoká a měla 91,5 kilo .. a ona se jí ptala na jaký váze začínala a ona 90kg před 14 dny .. a ona na ní a to jste za 14 dní přibrala 1,5 kg??a ona ne to jsem zvládla za týden … tak ztichla… tak ti nevím … proč ty maminky tak stresuje… myslím si, že takový přírůstky jsou normální … kdybych já třeba přibrala jak mi vyprávěla Heduš v posledních 2 měsících 40 kilo… až se mi to nechce věřit .. ale věřit jí budu .. prý sestřenka měla nějakou poruchu nebo co… tak to beru .. ale 1-2 kila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.08 10:58
Anonymni píše:
Další šmíráci, co nechtějí být šmírování :lol:

budeš se divit, ale já nemám čas ani šmírovat vedle v diskuzích .. čtu jen tu naší a to se musím fakt hodně nudit, abych zašla jinam.. ale to se fakt stane jednou za 14 dní… zpravidla nevím stejně o co jde a číst xxx stránek se mi nechce, takže jsem zakotvila jen u nás. Max když hledám nějaký info.. jako minule .. jaký vložky, plenky a tak.. tak hledám, ale jinak nešmíruju není čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.8.08 10:59

Já nevím, ale s tím uzamykáním mi to přijde už docela přehnané. Když už člověk píše na internetu a vkládá sem fotky, tak se musí počítat s tím, že to není úplně anonymní. Chápu, že není příjemné, když se určité věci dozví i lidé, u kterých si to nepřejeme, ale to se stává i v běžném životě ne? Nevím jak vy, ale já také chodím do jiných diskuzí, abych si přečetla co mě zajímá, ale diskuse celkově nešmíruju… mám problém dočítat tu naší :oops: Snad jsem tím nikoho nenaštvala, ale přijde mi to už trochu přitažené za vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
29.8.08 11:08

Díky, Saxi.. moje řeč. Sama bych to nenapsala lépe. Se vším naprosto souhlasím.

Jaru.. no comment. Ty si myslíš, že se Tě budu bát??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.8.08 11:11

Další odvážný ANONYMNÍ borec!

Sluníčko,na mě je teda sestra na gyn. hodná.Když jsem si stoupla na váhu,tak jsem se sama zhrozila a ona řekla,že to je akorát.Ale ona je všeobecně moc hodná a myslím si,že tu váhu u žádné těhotné neřeší.

Saxano,já jsem to taky psala,že jsem s tím měla počítat,ale prostě mi to nějak nedošlo.A některé věci se o mě lidé samozřejmě dozvědí i v běžném životě,ale ne právě ty intimnější a takové téma tady probíráme a myslím si,že probírat budeme i dál.Jinak bych o uzamčení nežádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.8.08 11:13

princeznoL:po netu se těžko někoho budeš bát,to jsi mě teda rozesmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
29.8.08 11:15

Ja se tady verejne priznavam ze smiruju…:D Je to strasne poucny…:) Ale chapu , ze to nekomu muze vadit… Takze ja jsem pro a kdyz nekdo „znamy“ treba i holcina z jine diskuse rekne o heslo, nevidim duvod proc ho nedat.. me by mrzelo, kdyby se zamkly treba srpnovky…:) jsou to moje guru…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
29.8.08 11:16

Uzamčení je dobrý nápad,poněvadž jsem právě zjistila,že moje sestra mě tady šmíruje a vše tlumočí ve své verzi mamce :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.08 11:16

hehe jsem vložila jeden obrázek do galerky :)) co mě fakt pobavil se kukněte :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.8.08 11:18

Jaruna: jasně, probíráme tady intimní témata, ale pořád je to internet a nikdy nemůžeš vědět, co můžeš čekat. Dyť nás pořádně neznáš. Třeba jsem přestrojenej chlap :D Je na každém, kolik toho ze svého intimního života zdělí a já tady neříkám nic, co bych neřekla ani normálně… Prostě na internetu anonymní nezůstaneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
29.8.08 11:26

Jaruno.. no žes mi tak hrdě vyhrožovala, že mi ukážeš, jak to umíš přehánět. To jsi mě chtěla zastrašit, ne? :lol: Nebo sama nevíš, co píšeš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.8.08 11:26

Sluníčko,to je pěkný.. :lol: ,zkusím něco takového sehnat pro malýho :lol: .

Saxano:Mě je uplně jedno,jestli jsi přestrojený chlap,ale důležitější je,že si rozumíme a máme si o čem psát.A co můžu čekat od netu jsem se nedavno dozvěděla,tak proto jsem pro uzamčení diskuze.Pak už to bude víc anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.8.08 11:28

princeznoL:jen tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
29.8.08 11:30

Mňam meloun :lol:

No tak holky nechte se :wink: někdo má dobré zkušenosti někdo špatné :!

Já si jdu udělat palačinky s jahodovou marmeládou nechcete některá :-) pak půjdu vzbudit drahouše a půjdeme nakupovat,poněvadž u nás prší :-( a já ven pešky NEJDU!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí