Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1082
29.8.08 07:37

těhotenství říjen listopad

Skáknu tam a ty se zkus zeptat na ambulanci klidně kapičku zvelič obtíže a určo tě vezmou at máme jistotu obě . Držím ti palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
29.8.08 07:46

Ahojky holky,dobré ranko.....já jsem sice dnes spala celkem tvrdě,ale málo :( :( Večer se mě nějak nedařilo usnout a ráno opět záchůdek :) Tak ted zívám a zívám a sedím a čumím a asi to dnes nerozhejbu :D
Já ani nevnímám,holčiny,co jste psaly přede mnou......myslím,že jde Olinka na KO,tak at ti to dobře dopadne!!!

Princezno,diskuzi chceme uzavřít z důvudů většího soukromý.....jelikož jsou zde některé holčiny z menších měst a lezou jim na nervy lidi co slídí jejich soukromé pocity.......mě osobně při první zmínce o uzavření to bylo jedno,ale popřemýšlela jsem o tom a bude tak lépe…a většina ostatních to odhlasovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
29.8.08 08:07

těhotenství říjen listopad

Pavlí tak to je muj klasický problém vždy po takové noci přemejšlím o injekci kofeinu do žíly :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
29.8.08 08:47

Dobré ránko. Holky, už jen pár týdnů a zase se bude spát dobře (pokud mimísci dovolí) v což pevně doufám. nebo to už je nácvik na mimčo? čert ví:-)
Oli, tak držím palce, ať všechno dopadne ok.

Princezno, PAvlínka to napsala myslím za nás za všechny.. I mě sem chodí ,,šmírovat´´ jedna holčina z mého rodného kraje. A moc příjemný to teda není. Třeba věděla dřív než naši, že jsem těhotná:-(

S drahým jdeme teď pověsit záclony a pak pádím s Týničkou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.8.08 09:34

Ahoj holčiny,
tak jsem se zase moc nevyspala - nemohla jsem usnout. DOufám, že je to teda ta příprava a že pak to bude dobrý :) S tchánovcema je to asi složitý všude, asi nikde nemůžou bejt obě maminky v pohodě, to by nebylo fér :)
Jinak jsem přestala přibírat, za poslední měsíc mám nahoře jenom kilo je to normální? Máte to některá taky tak? Aby mi mimísek ještě povyrost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
29.8.08 09:54

Saxano já za poslední měsícschodila kilo ani nevím jak.V úterý jdu na kontrolu tak se uvidí jestli je všechno O.K.
Tak jak jsem se včera vyspinkala dneska se přidávám k vám.V noci jsme byla čtyřikrát na záchodě a malej se rozhodl dát si ve čtyři ráno fotbálek a vydrželo mu to do šesti,kdy přišel přítel z práce,k tomu mě chytli křeče do spodku no krásný začátek dne.
Ať vám dopadnou dobře kontroly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.8.08 09:59

Ahoj tlustošky......

Tak jsem vstala se strašným hladem,rychle jsem se umyla a utikala pro snídani.Mám v sobě dvě housky se šunkou a minonky :oops: .
Samozřejmě,že mě tlačí žaludek,ale zase jsem najezená.Pak nemám přibírat 2 kila za 14 dní :lol: .

Oli,teda jdi radši k tomu doktorovi,takové bolesti nemůžou být jen tak.
Nebo jestli to nejsou ty děložní vazy,těžko říct.

princeznoL:Pokud se diskuze zamkne,zkus napsat některé z nás SZ o heslo.Ale zase je to pouze na nich,jestli ti heslo pošlou,já osobně nikomu heslo dávat nebudu.Neber to jako urážku,ale to je právě to,proč chceme diskuzi uzamknout,aby k nám nechodil nikdo cizí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
29.8.08 10:05

Saxi: ono se ma ted uz pribirat min… Nejvic v druhem trimestru 2 kg za mesic a pak uz se to snizuje - u tebe by to melo byt 1,5 kg za mesic…

Ty jo, to by me nenapadlo, ze by me se m nekdo chodil smirovat…

8O

Jaru, ja mam v sobe kolac a rohlik se salamem.. skoro te dohanim…:D Ach jo, kolik ja potom bduu schazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.08 10:12

čau holky, tak jsem se právě probudila z komatu :-) stránky jsou hotový kukněte na www.hendy.cz dodělala jsem je k ránu… nemohla jsem spát jak tu jsem sama :(
Chtěla jsem začít prát, ale je nějak hnusně :(( tak nevím.
S tím uzamčením jsem taky pro..píšu tu někdy věci, které nejsou pro oči ani uši některých lidi co znám a nemusí každej vědět všechno … jen se to zamčení nějak loudá co …
Já si dala v noci pod nohy JIrky polštáře a vedle břicha taky jeden a Lilinka se na něm hned uvelebila, ale spala jsem jako špalík. Jinak cs mám 1-2 a poslíčci zatím žádný, jen malej řádí jak tajfun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.8.08 10:15

Holky,psala jsem druhému adminovi včera večer a ještě nic :cry: .
Holky vedle z dizkuse se taky ještě nedočkali uzamčení,dnes ráno jsem se to u nich dočetla,takže alepson nejsme sami :wink: .
Musíme ještě počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
29.8.08 10:24

Ono to moje nepřibírání bude asi taky táborem… pravidelná strava dělá strašně moc a navíc tam bylo pár jídel nepoživatelných :D A taky jsem teď v jednom kole, dopoledne domácnost, odpoledne jsme na baráčku - tam sice nic moc nedělám, ale zase se neválím doma :D
Jinak jsem udělala super nákup, koupila jsem u čongů kojící podprsenku za 50 Kč - tak jsem si vzala hnedka dvě. A ještě tam měli NORMÁLNÍ rozepínací košili za 100, tak jsem si vzala tři. Je to bavlna. Do porodnice to stačí :) A aspoň nevypadaj babičkovsky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
29.8.08 10:37

ahojky,
Jiro, Oli: drzim pesticky, at kontroly dopadnou dobre. Urcite se hned pochlubte. Prvni termin mam za ctrnact dnu a mela bych byt prvni na rade, takze holky zadny predbihani!! Jeste jednou, moc drzim pesti a myslim na vas.
Evisko: a ty ten levandulovy olej si nechas nekde namichat nebo ho budes kupovat uz namichany a kde??
Jinak ja jeste porad pribiram, ale myslim, ze nepribira mimisek, ale spis ja - no to jsou ty cokoladky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
29.8.08 10:39

Slunicko: bezva stranky, myslim, ze kamos bude nadsen. Libi se mi mnohem vic nez ty puvodni. Jsi fakt sikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
29.8.08 10:40

princeznoL:Pokud se diskuze zamkne,zkus napsat některé z nás SZ o heslo.Ale zase je to pouze na nich,jestli ti heslo pošlou,já osobně nikomu heslo dávat nebudu.Neber to jako urážku,ale to je právě to,proč chceme diskuzi uzamknout,aby k nám nechodil nikdo cizí :wink: .

Myslim, že to trochu přeháníš. Jen jsem slušně požádala o heslo, ale nikoho se o něj prosit nebudu. Když jsem pro vás cizí.. Zas tak důležitý to pro mě není. Jen jsem si naivně myslela, že si všechny těhulky pomáhají. Budu se dívat do nějaké „normální“ diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
29.8.08 10:45

princeznoL:přečetla jsi si pozorně co jsem ti napsala?Tak za 1) aby jsi to nebrala jako urážku a za 2)že nebudu já osobně nikomu dávat heslo-né že tobě ho nedám,ale nikomu!!!
To heslo ti může dát jiná holka z naší diskuze,ani jedna to nemá zakázané!
Nic proti tobě nemám,ani jsem nic proti tobě neřekla a jestli do mě budeš rýpat,tak pak ti teprve předvedu,jak to umím přehánět :evil: .

Nebo si najdi jinou „normální“ diskuzi,hlavně,že doted co jsi nás četla byla normální právě ta naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí