Poradna duly
Jana Čurdová
Pájo,nic se neděje…
.
Ale u mě se toho děje!Já ten počítač,nebo mojí hlavu
.
Klídek, hlavu si neroztřískej to by pak byla dvojnásobná vražda ![]()
jinak smaženici bych si taky dala a řííízečky no mňááám .. já houby ráda sbírám i jim ![]()
Jaruna píše:
Pájo,já vím kde jí najít,ale nevím jak tam mám přidat ty členy…jsem na tohle fakt tupá.
skupinu jsem našla, ale Jaru nás musí přiřadit do skupiny
ani heslo si myslim nepotrebujeme. Jen byt ve skupine. Dle mně ale Jaru chtěla aby se stávající zaheslovala a né že se vytvoří nová.
Vero,poslala jsem ti to na mail,už mám z toho nervy v kýblu.
Doufám,že se ti to podaří.
Sluníčko,asi tak nějak
,ale stěžovat si radši nebudu
.
Takhle je to dá se říct to samé,pokud nebude někdo ve skupině,nepustí ho to k nám.Takhle to mají i holky z Nově snažících se.Už si do nové diskuze píšou.
Ahoj holky,
už jsem si říkala co je s tou Jírou,já se z KO vrátila jí si tam nechali,chudinku,třeba jí zítra pustěj,ale hlavně,že je pořád celá ![]()
Já měla dneska docela gruntovací den a teď mě z toho akorát bolí pupek,ještě bych potřebovala žehlit,ale asi vyhodím kopyta ![]()
Magnésko beru taky,6 tablet denně,ale nemám pocit,že by mi pomáhalo,vy už jste spíš holky zralý na maliník,podle metříků ![]()
Dasko,jsi dobrá,že jsi v tý Ikee odolala,jsem na sebe zvědavá v pátek
![]()
Jaruna píše:
Sluníčko,asi tak nějak,ale stěžovat si radši nebudu
.Takhle je to dá se říct to samé,pokud nebude někdo ve skupině,nepustí ho to k nám.Takhle to mají i holky z Nově snažících se.Už si do nové diskuze píšou.
no právě .. když budou dvě stejný to je blbý ne? Krom toho šlo přeci hlavně o to aby někdo nečetl to co už je psáno taky že jo… to mi nějak hlava nebere .. a postrádá to programovej smysl ![]()
ty jo já neberu nic kromě toho centra a to jen občas když si vzpomenu… nevím zda mě tvrdne břicho, ale spíš se tam malej víc převaluje když něco dělám, tak ztvrdne pak se pohne a je to zase dobrý… tak vám nevim.
Holky,tak už můžete jít do naší uzavřené diskuze.Je to DISKUZNÍ FORUM…a uplně dole jsou SKUPINY…pod tím zase uplně dole ŘÍJEN/LISTOPAD.
Doufám,že se mi to podařilo a jsme tam všechny.Když jsem na některou z vás zapoměla,omlouvám se a napište mi SZ.