Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
30.8.08 19:32

Pájo,nic se neděje… :wink: .
Ale u mě se toho děje!Já ten počítač,nebo mojí hlavu :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.8.08 19:34

Klídek, hlavu si neroztřískej to by pak byla dvojnásobná vražda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.8.08 19:35

Určitě na to některá z vás příjde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.08 19:35

jinak smaženici bych si taky dala a řííízečky no mňááám .. já houby ráda sbírám i jim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.8.08 19:40

Jaru tak se to nějak udělám,až dám Ondru spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.08 19:40
Jaruna píše:
Pájo,já vím kde jí najít,ale nevím jak tam mám přidat ty členy…jsem na tohle fakt tupá.

skupinu jsem našla, ale Jaru nás musí přiřadit do skupiny :) ani heslo si myslim nepotrebujeme. Jen byt ve skupine. Dle mně ale Jaru chtěla aby se stávající zaheslovala a né že se vytvoří nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.8.08 19:41

Vero,poslala jsem ti to na mail,už mám z toho nervy v kýblu.
Doufám,že se ti to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.8.08 19:43

Sluníčko,asi tak nějak :lol: ,ale stěžovat si radši nebudu :wink: .

Takhle je to dá se říct to samé,pokud nebude někdo ve skupině,nepustí ho to k nám.Takhle to mají i holky z Nově snažících se.Už si do nové diskuze píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
30.8.08 19:44

Jaru už mi to došlo,takže tam mám zadat všechny z seznámku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.8.08 19:45

Ahoj holky,
už jsem si říkala co je s tou Jírou,já se z KO vrátila jí si tam nechali,chudinku,třeba jí zítra pustěj,ale hlavně,že je pořád celá :wink:
Já měla dneska docela gruntovací den a teď mě z toho akorát bolí pupek,ještě bych potřebovala žehlit,ale asi vyhodím kopyta :twisted:
Magnésko beru taky,6 tablet denně,ale nemám pocit,že by mi pomáhalo,vy už jste spíš holky zralý na maliník,podle metříků :P
Dasko,jsi dobrá,že jsi v tý Ikee odolala,jsem na sebe zvědavá v pátek :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.08 19:45
Jaruna píše:
Sluníčko,asi tak nějak :lol: ,ale stěžovat si radši nebudu :wink: .Takhle je to dá se říct to samé,pokud nebude někdo ve skupině,nepustí ho to k nám.Takhle to mají i holky z Nově snažících se.Už si do nové diskuze píšou.

no právě .. když budou dvě stejný to je blbý ne? Krom toho šlo přeci hlavně o to aby někdo nečetl to co už je psáno taky že jo… to mi nějak hlava nebere .. a postrádá to programovej smysl :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.8.08 19:46

Vy jste holky šikovný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.8.08 19:47

Vero,už jsem na to asi přišla.Počkej,dám ti vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.08 19:48

ty jo já neberu nic kromě toho centra a to jen občas když si vzpomenu… nevím zda mě tvrdne břicho, ale spíš se tam malej víc převaluje když něco dělám, tak ztvrdne pak se pohne a je to zase dobrý… tak vám nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
30.8.08 19:58

Holky,tak už můžete jít do naší uzavřené diskuze.Je to DISKUZNÍ FORUM…a uplně dole jsou SKUPINY…pod tím zase uplně dole ŘÍJEN/LISTOPAD.
Doufám,že se mi to podařilo a jsme tam všechny.Když jsem na některou z vás zapoměla,omlouvám se a napište mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí