Poradna duly
Jana Čurdová
oxygen: tak to je paráda, že vám to takhle pěkně jde
hlavně že mimi roste a nějaké to kilo navíc? Jsou horší věci na světě, hlavně když nebudou zdravotní problémy a když už máš sedm kilo dole, tak to bude určitě v pohodě
Já jsem shodila 3kila a jsem na 65, jsem ve 14tt, tak jsem zvědavá kolik naberu, moje mamina vážila 47 když otěhotněla a přibrala se mnou 25
chudák, říkala, že i nohu měla o dvě čísla větší, no dala jsem ji zabrat
my teď máme termín 23.7, dva dny po mých narozeninách
tak jsem zvědavá jestli mě taky ten mrňousek takhle potrápí.
Ahojte, my máme zatím hezké datum porodu 1.8.2011 ![]()
dpetulinka: ty máš ale pěkné datum narození, jako já
21.7. ![]()
Ahoj holky,
nás to čeká 19.srpna. tak doufám, že to mi „letňulky“ v pohodě dáme a nezblázníme se teplem
![]()
Ahoj holky, tak jak jste dopadli s letňáčkama? Ani jsme se nenadály a je jim rok a půl co? My jsme se narodili 22.7. i když termín byl až v září, ale všechno v pohodě.
Tak to já oplácaná jsem, a to pořádně.
90a půl kilo na počátku těhotenství a doktorka mi doporučila už nepřibírat. Jsem zvědavá, jak to zvládnu, až bříško poroste, ale zatím není problém. Zatím mi ven bříško neleze a naopak jsem shodila skoro 7 kilo. Prej to bude asi tím, že jím častěji a menší porce a navíc spoustu ovoce a zeleniny, takže i když dohromady to dá víc, než dříve, tak se s tím tělo lépe vypořádá.. takže jak jsem se bála rapidního nárustu váhy, tak to nebude snad tak strašný