Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, sbíráme body v Tesku. Před dvěma měsíci nám to vynulovali a začli jsme zase znovu. Ale žádné poukázky nám do této doby nepřišly:-( Chtěla bych se zeptat, jestli je na to nějaké zúčtovací období, nebo jak dlouho jim to trvá ty poukázky poslat?
Díky za odpověď ![]()
maminabublina píše:
Ahoj holky, sbíráme body v Tesku. Před dvěma měsíci nám to vynulovali a začli jsme zase znovu. Ale žádné poukázky nám do této doby nepřišly:-( Chtěla bych se zeptat, jestli je na to nějaké zúčtovací období, nebo jak dlouho jim to trvá ty poukázky poslat?Díky za odpověď
Ahoj Tesco body sbirame..slevove kuponky nam prisli myslim 2×,ale nic moc co by se nam hodilo na nich nebylo..ja je vyuzila jen na slevu na barvu na vlasy…ale takova sleva jako na dreveny vlacek apod mi byla k nicemu.. ![]()
veverunka11 píše:
tesco clubcard stojí za ho.no
ja stejne radeji chodim na Lidl
,mame i Billa club kartu..ale na Billu uz moc nechodime..
No, my tam včera volali kvůli změně adresy a prý to příjde do konce měsíce na tu starou, že už to nestihnou změnit, takže už se to asi pomalu odesílá. No nevím, jestli je to na hovno, my třeba v tescu utrácíme dost a když jsme měli třeba 3 tísíce bodů poslali nám i poukazku na 3 stovky a plno dalších slev. Je to podle toho, kolik tam člověk utratí ![]()
no měla jsem spíše napsat pro mě naprd,jelikož do tesca musím dojíždět 30km,takže nakupuju spíše v Lidlu a malých prodejničkách
veverunka11 píše:
no měla jsem spíše napsat pro mě naprd,jelikož do tesca musím dojíždět 30km,takže nakupuju spíše v Lidlu a malých prodejničkách
ja mam Lidl nejradeji
mam ho 5min. od baraku..Tesco asi tak 10-15 minut..
Tarfinka píše:
No, my tam včera volali kvůli změně adresy a prý to příjde do konce měsíce na tu starou, že už to nestihnou změnit, takže už se to asi pomalu odesílá. No nevím, jestli je to na hovno, my třeba v tescu utrácíme dost a když jsme měli třeba 3 tísíce bodů poslali nám i poukazku na 3 stovky a plno dalších slev. Je to podle toho, kolik tam člověk utratí
jj s tímhle souhlasím taky jsme to vypozorovala že čím víc tam utratíte tím větší jsou výhody
![]()
my to měli předminulé vyučtování stejně taky jsme se stěhovali naštěstí jen o barák vedle a poštačká nás moc dobře znala tak nám to hodila i na naší novou adresu…ono by to bylo stejně někomu cizuímu k ničemu pač to bez té karty stejně nejde uplatnit
My máme zas všude jen tesca jak velké, tak i ty expres, takže snad jinam nechodíme
, ale do Lídlu si taky rádi občas zajedem. Některé věci jsou tam fakt super ![]()
Zakladatelko nám jednou taky takhle dlouho trvalo než přišly poukázky…Proč to netuším, už jsem podezírala souseda, že dopis stopil ![]()
tesco clubcard pro mě není na ho.no, stejnak tam chodím denně nakupovat, tak proč jim nevrazit kartičku a jednou za čas si tam neutratit poukázku v hodnotě 200,– (např.).
sbíráme od začátku, děláme tam velké nákupy a přišla nám jednou sleva 60 Kč na nákup
![]()
prosím, lidl má také svoji slevovou kartu? koukala jsem na jejich stránky a nic nenašla..
radkazemanova píše:
prosím, lidl má také svoji slevovou kartu? koukala jsem na jejich stránky a nic nenašla..
ja myslim, ze nema.. ![]()