TESCO Clubcard

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.2.12 18:39

TESCO Clubcard

Ahoj holky, sbíráme body v Tesku. Před dvěma měsíci nám to vynulovali a začli jsme zase znovu. Ale žádné poukázky nám do této doby nepřišly:-( Chtěla bych se zeptat, jestli je na to nějaké zúčtovací období, nebo jak dlouho jim to trvá ty poukázky poslat?

Díky za odpověď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
8.2.12 18:42

no co já vím tak to posílají jednou za 3 měsíce… :think:

• Citovat
  • Upravit
8265
8.2.12 18:48
maminabublina píše:
Ahoj holky, sbíráme body v Tesku. Před dvěma měsíci nám to vynulovali a začli jsme zase znovu. Ale žádné poukázky nám do této doby nepřišly:-( Chtěla bych se zeptat, jestli je na to nějaké zúčtovací období, nebo jak dlouho jim to trvá ty poukázky poslat?Díky za odpověď :lol:

Ahoj Tesco body sbirame..slevove kuponky nam prisli myslim 2×,ale nic moc co by se nam hodilo na nich nebylo..ja je vyuzila jen na slevu na barvu na vlasy…ale takova sleva jako na dreveny vlacek apod mi byla k nicemu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
8.2.12 18:53

tesco clubcard stojí za ho.no

• Citovat
  • Upravit
8265
8.2.12 18:56
veverunka11 píše:
tesco clubcard stojí za ho.no

ja stejne radeji chodim na Lidl ;) ,mame i Billa club kartu..ale na Billu uz moc nechodime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
8.2.12 18:56

No, my tam včera volali kvůli změně adresy a prý to příjde do konce měsíce na tu starou, že už to nestihnou změnit, takže už se to asi pomalu odesílá. No nevím, jestli je to na hovno, my třeba v tescu utrácíme dost a když jsme měli třeba 3 tísíce bodů poslali nám i poukazku na 3 stovky a plno dalších slev. Je to podle toho, kolik tam člověk utratí :palec:

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
8.2.12 19:15

no měla jsem spíše napsat pro mě naprd,jelikož do tesca musím dojíždět 30km,takže nakupuju spíše v Lidlu a malých prodejničkách

• Citovat
  • Upravit
8265
8.2.12 19:17
veverunka11 píše:
no měla jsem spíše napsat pro mě naprd,jelikož do tesca musím dojíždět 30km,takže nakupuju spíše v Lidlu a malých prodejničkách

ja mam Lidl nejradeji :palec: mam ho 5min. od baraku..Tesco asi tak 10-15 minut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.2.12 19:20
Tarfinka píše:
No, my tam včera volali kvůli změně adresy a prý to příjde do konce měsíce na tu starou, že už to nestihnou změnit, takže už se to asi pomalu odesílá. No nevím, jestli je to na hovno, my třeba v tescu utrácíme dost a když jsme měli třeba 3 tísíce bodů poslali nám i poukazku na 3 stovky a plno dalších slev. Je to podle toho, kolik tam člověk utratí :palec:

jj s tímhle souhlasím taky jsme to vypozorovala že čím víc tam utratíte tím větší jsou výhody :lol: :lol: :lol:

my to měli předminulé vyučtování stejně taky jsme se stěhovali naštěstí jen o barák vedle a poštačká nás moc dobře znala tak nám to hodila i na naší novou adresu…ono by to bylo stejně někomu cizuímu k ničemu pač to bez té karty stejně nejde uplatnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
8.2.12 19:20

My máme zas všude jen tesca jak velké, tak i ty expres, takže snad jinam nechodíme :) , ale do Lídlu si taky rádi občas zajedem. Některé věci jsou tam fakt super :palec:

• Citovat
  • Upravit
6555
8.2.12 19:24

Zakladatelko nám jednou taky takhle dlouho trvalo než přišly poukázky…Proč to netuším, už jsem podezírala souseda, že dopis stopil :oops:
tesco clubcard pro mě není na ho.no, stejnak tam chodím denně nakupovat, tak proč jim nevrazit kartičku a jednou za čas si tam neutratit poukázku v hodnotě 200,– (např.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
8.2.12 20:02
:)

Příspěvek upraven 23.04.13 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.2.12 20:05

sbíráme od začátku, děláme tam velké nákupy a přišla nám jednou sleva 60 Kč na nákup :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
8.2.12 20:08

prosím, lidl má také svoji slevovou kartu? koukala jsem na jejich stránky a nic nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 20:10
radkazemanova píše:
prosím, lidl má také svoji slevovou kartu? koukala jsem na jejich stránky a nic nenašla..

ja myslim, ze nema.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák