Test clearblue mi ukazuje divně týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.21 13:06

@JancaS84 díky buď a nebo mě vážně uklidňuje 😀 zkus byt milejší a nevrážej mi to takhle bolestivě 😊 jasně ze mají pravdu, nejsem idiot božíčku no ale to je jedno ke vidět ze vy to asi nemůžete pochopit 😊

• Citovat
  • Upravit
mackA159
19.8.21 13:06

Jsi těhotná. Zbytečně testujes padesátkrat, už se na vybodni, nestresuj se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.21 13:07

@mackA159 já už žádný nemám 😩 😂 takže už nemám čím testovat, jen se bojím to je cele a takhle se cítím víc v klidu a ne nepište mi že test nic neznamená, mě to uklidňuje 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
19986
19.8.21 14:17

Je to bud a nebo. Pozitivní test neznamená úspěšné těhotenství. A test se posunul, vic bych neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 14:21

@lachtanice86 🙄 🙄 další nepochopila otázku

• Citovat
  • Upravit
19986
19.8.21 14:25
@Anonymní píše:
@lachtanice86 🙄 🙄 další nepochopila otázku

Ty si nepochopila odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 14:27

@lachtanice86 nezlob se ale na nejsem těhotná poprvé takže vím ze test nezaručuje prosperující těhotenství takže nechápu proč mi to vůbec píšeš 😊

• Citovat
  • Upravit
19986
19.8.21 14:29
@Anonymní píše:
@lachtanice86 nezlob se ale na nejsem těhotná poprvé takže vím ze test nezaručuje prosperující těhotenství takže nechápu proč mi to vůbec píšeš 😊

Protože je to pravda. A od někoho kdo tehotny byl a nevyšlo to, bych takovou otázku nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 14:31

@lachtanice86 aha, to je tvůj problém že si takovou otázku nečekala a pokud ti vadi nemusíš na to přeci odpovídat 😊 a nestresuj me :wink: zdar

• Citovat
  • Upravit
698
19.8.21 14:33
@Anonymní píše:
Hezky den, mám otázku protože sem zmatená 😀 poslední ms sem měla 17.7. Na testu krásné dvě čárky, 10.8. sem zkusila celarblue kdy ukázal 1-2 (dělala sem odpoledne) dnes tedy 19.8. sem udělala znovu protože sem chtěla vědět jestli se hýbou týdny a mám 3+ (Dělala sem z ranní moci) to ale přeci nesedí, měl mi ukazat 2-3, jasně ze sem rada ze je pozitivni to každopádně ale je možné že to takhle rychle preskočilo kvůli koncentraci moči? Podle poslední ms bych dnes měla byt 4+5tt pak ale clearblue přeci nesedí ne?

Co ti na tom nesedí, už je to 9 dnů od toho, co ti test ukázal 1-2, kdyby jsi ho dělala před 3 dny, ukázal by 2-3, teď tedy 3+, spíše by bylo špatné kdyby ty 3+ neukázal. Takže za mě tedy ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 14:35

@Daisyy1995 Ahaa 😁 tak to potom Jo 😂

• Citovat
  • Upravit
19986
19.8.21 14:39
@Anonymní píše:
@lachtanice86 aha, to je tvůj problém že si takovou otázku nečekala a pokud ti vadi nemusíš na to přeci odpovídat 😊 a nestresuj me :wink: zdar

Stresujes se sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 15:18

@lachtanice86 @lachtanice86 já se sama nestresuju, zajímalo mě jak funguje digi test ale pokud mě znáš lip než já sama tak fajn 😀 pa 😘

• Citovat
  • Upravit
434
19.8.21 17:12

Kritizujes zde maminky, že jsou na tebe zle a upřímné, ale sama je tu urážíš a jsi nepříjemná. Mas špatnou zkušenost, to bohužel i maminky tady, a proto je brát věci hlavně realisticky. Strach je přirozená věc, ale čím více testu budeš dělat, budeš i tak nervózní, než přijde prohlídka.

Přeju ti to, držím všechny palce, ale stres není dobrý, to sama víš. Vyjde ti to, určitě ano, ale hlavně musíš doufat, víc bohužel dělat nejde. Jsi silná žena, dítko v tobě taky, a musíte spolu bojovat:) Zde jsi na internetu, a bohužel ne všechny reakce jsou vždy takové, jaké očekáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 17:51

@Noelia_Z chovam se k lidem tak jako oni ke mě, ja sem se zde neptala jestli je moje tehu prosperující ale na to jak funguje digitální clearblue 😊 to ze mi někdo napíše, ze to neznamená ze dítě donosim neboli ze je prosperující vím ja sama taky 😊 ale nemyslím si že by bylo něco špatného na mé otázce a dva lidé tu mou otázku pochopili a také mi na ni odpověděli tak jak je možné, ze někdo ji nepochopil a napíše mi na to, ze moje tehu prosperující byt nemusi, myslím si že takové myšlenky bych si pripoustet vůbec neměla ale někteří lidé si neodpustí mi tuto myšlenku zase hodit do hlavy😊 pokud zde maj lidi také špatnou zkušenost nemůžou mě odsuzovat za něco co dělám, já také nikoho neodsuzuji 😊 já jsem tu ani nenapsala kolik testu sem dělala tak nechápu, proč se tu do mě lidé poušti ze si dělám více testu a navíc je to čistě moje věc a já mám svou hlavu takže, ikdyby mi někdo řekl udělej si jeden neposlechnu protože sem paličák 😊 ne stres není dobrý, to vím a tak stejně by to měli vědět Ty co mu tu pisou něco takového. Ani netuší jak je pro me těžké věřit ze to bude dobré, snazim se opravdu se snazim ale pokud prodělali ztrátu musí vědět, ze to není lehké.. není to tak dávno co sem o obě miminka přišla poslední bylo v květnu a vážně mi chybí.. je srpen a já sem stále v prvním trimestru kdy vím, ze se muže něco pokazit a když mi někdo napíše něco takového ikdyz pravdivého jak já se pak na to mám dívat jinak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex