Test clearblue mi ukazuje divně týdny

Anonymní
19.8.21 12:41

Test clearblue mi ukazuje divně týdny

Hezky den, mám otázku protože sem zmatená 😀 poslední ms sem měla 17.7. Na testu krásné dvě čárky, 10.8. sem zkusila celarblue kdy ukázal 1-2 (dělala sem odpoledne) dnes tedy 19.8. sem udělala znovu protože sem chtěla vědět jestli se hýbou týdny a mám 3+ (Dělala sem z ranní moci) to ale přeci nesedí, měl mi ukazat 2-3, jasně ze sem rada ze je pozitivni to každopádně ale je možné že to takhle rychle preskočilo kvůli koncentraci moči? Podle poslední ms bych dnes měla byt 4+5tt pak ale clearblue přeci nesedí ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2044
19.8.21 12:43

A není to jedno, skutečné stáří se dozvíš na ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 12:44

@dlouha kdyby mi to bylo jedno pak se přeci neptam 😂 to vím taky neboj se 😊 zeptala sem se tak me zajímá jak to teda funguje

• Citovat
  • Upravit
36307
19.8.21 12:47

Lepší než aby to bylo naopak ne. Ja si udělala normální papirkovy, byla tam 2 čárka tak sem se objednala za 3 týdny na gyndu a neresila to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18758
19.8.21 12:47
@Anonymní píše:
Hezky den, mám otázku protože sem zmatená 😀 poslední ms sem měla 17.7. Na testu krásné dvě čárky, 10.8. sem zkusila celarblue kdy ukázal 1-2 (dělala sem odpoledne) dnes tedy 19.8. sem udělala znovu protože sem chtěla vědět jestli se hýbou týdny a mám 3+ (Dělala sem z ranní moci) to ale přeci nesedí, měl mi ukazat 2-3, jasně ze sem rada ze je pozitivni to každopádně ale je možné že to takhle rychle preskočilo kvůli koncentraci moči? Podle poslední ms bych dnes měla byt 4+5tt pak ale clearblue přeci nesedí ne?

HCG roste, jsi tehotna. 4+5tt je skoro ukonceny paty, takze tech 3+ bych brala jako ok. mohla byt vic koncentrovana.test to mohl vyhodnotit jako 5+0 coz jsou pro tebe dva dny, ovulace mohla byt o den dva driv. Navic toho 10/8 jsi mohla byt tesne pred hranici 2-3 a za 9 dnu jsi preskocila na ten 3+. Za me bud rada, ze je tam cokoliv jineho nez 1-2, to by bylo spatne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 12:49

@JancaS84 Jo ale já mám za sebou dva potraty, takže já to mám asi trochu jinak než vy, bohužel mi pro uklidnění jeden test nestačil když moje první miminko je vymodlene 😊 a mě na gyndu objednali až na konec 8tt a ještě mi řekli ze to ze mám pozitivni test neznamená ze sem těhotná, tak po dvou potratech tohle člověk moc slyšet nechce 🙈

• Citovat
  • Upravit
35420
19.8.21 12:50

Holt máš v moči trošku víc hcg, než je hladina pro 2-3.
Ve 12 týdnu ti délku těhotenství lékař řekne nepřibližněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 12:52

@hospodki moc dekuji za vysvětlení, nebyla sem si jistá a právě je pravda ze ovu nevím na 100% ale zajímalo mě jak to tedy vlastně funguje 😊 je fakt ze je psaná přesnost na 93% takže lišit se to může. To jsem to každopádně 🙏🏻 Vždyť je to po dvou ztrátách moje vymodlené ♥️️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.21 12:53

@Fiducia Jo, pokud se takhle daleko dostaneme tak ano 😊 jen mě to zajímalo na tom není nic špatného 😊

• Citovat
  • Upravit
35420
19.8.21 13:00
@Anonymní píše:
@Fiducia Jo, pokud se takhle daleko dostaneme tak ano 😊 jen mě to zajímalo na tom není nic špatného 😊

Nikdo neříká, že je na dotazu něco špatného :nevim: Jen, že to prostě digitální hračka. Nemůžeš brát doslova, co ti napíše.
Chápu, že máš obavy, já to zažila taky. V tuto chvíli bohužel není jiná možnost, než čekat. Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18758
19.8.21 13:01
@Anonymní píše:
@hospodki moc dekuji za vysvětlení, nebyla sem si jistá a právě je pravda ze ovu nevím na 100% ale zajímalo mě jak to tedy vlastně funguje 😊 je fakt ze je psaná přesnost na 93% takže lišit se to může. To jsem to každopádně 🙏🏻 Vždyť je to po dvou ztrátách moje vymodlené ♥️️

Ja to chapu, loni jsem si vybrala trojlistek biochemka, sp 8tt i zp s revizi 12tt (kontrola 8tt byla ukazkova). hlavne at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 13:02

@Fiducia Jo to dělám 😂 čekám a drobečkovi věřím ♥️️

• Citovat
  • Upravit
35420
19.8.21 13:03
@Anonymní píše:
@Fiducia Jo to dělám 😂 čekám a drobečkovi věřím ♥️️

Tak to děláš maximum :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
19.8.21 13:04
@Anonymní píše:
@JancaS84 Jo ale já mám za sebou dva potraty, takže já to mám asi trochu jinak než vy, bohužel mi pro uklidnění jeden test nestačil když moje první miminko je vymodlene 😊 a mě na gyndu objednali až na konec 8tt a ještě mi řekli ze to ze mám pozitivni test neznamená ze sem těhotná, tak po dvou potratech tohle člověk moc slyšet nechce 🙈

Ale oni mají pravdu. Ani 20 pozitivních testu ti neřekne jestli je těhotenství prosperující. To si zajdi radši opakovaně na krev ta už má lepší vypovidaci hodnotu. Ale začátek je buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 13:04

@hospodki no zamlkle a biochemické mám za sebou já.. nic dalšího už nechci ale vím, ze člověk si vybrat nemůže 😏 věřím mu ze to zvládneme až do konce 🍀 😊 jinak mě vaše ztráty mrzi, pro člověka je to dost ztrat najednou..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex