Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ano můžeš, kdy máš dostat ms? Nebo jaké máš zpoždění? Já na testu měla tak slabého ducha že šel vidět jen vteřinově z nějakého úhlu, tak jsem šla pro digitální a tam bylo jasno. ![]()
@Pampoui ahoj ms mam dostat až za 6 dni.. a už jsem nemohla vydržet ale v odrazu se mi zdálo ze tam vidím ale teď už zase nic
Priznaky těhotenství vyvolává těhotenský hormon, takže pokud jsou příznaky, je i pozitivní test. Tudíž buď máš virozu, nebo jsis to vsugerovala. Testuje se po vynechání menstruace.
@Anonym1302 píše:
@Pampoui ahoj ms mam dostat až za 6 dni.. a už jsem nemohla vydržet ale v odrazu se mi zdálo ze tam vidím ale teď už zase nic
Já měla to samé, pokaždé dělám test před ms, jak oschne jde to vidět špatneji. Kup digitální co ukazuje i týdny a uvidíš.
Ale může to být i to co píše @mackA159 ![]()
@Anonym1302 ne, kdyby si byla těhotná tak dlouho aby si měla priznaky, test by ti to ukázal
@Anonym1302 píše:
Zkus spise psychiatra
@Anonymní píše:
Dobrý den.. dělala jsem si test po 12 dnech oplodnění ale vyšel negativní..
Ale už asi 3 dny mám pocit na zvracení bolí mě hlava picha mě v Podbrisku a je mi pořad špatně.. mužů být těhotná i když mi test vyšel negativní?
Ne..
Těhotná být klidně můžeš, ale příznaky s tim teď nemaji nic společnýho, ty máš vsugerovaný… já je měla každý měsíc od chvíle, kdy jsme si řekli, že skončíme s antikoncepcí včetně opožděný ms a to jsem ji do tý doby měla jak hodinky - hlava dělá opravdu hodně ![]()
S testováním počkej až na vynechanou ms
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda můžu být těhotná když mám asi už týden takové divné tlaky v podbřišku a semtam je mi špatně
zvracela jsem ráno jen jednou.
menstruace má přijít až za 14 dni
Dobrý den včera jsem měla na tt toto
ale dnes ráno na druhém testu byla jen jedna čárka, nemám zkušenosti tak co by to mohlo znamenat? Obrázky jsou že včerejška, dnešní tt jsem ne fotila když tam byla jedna čárka
Dobrý den.. dělala jsem si test po 12 dnech oplodnění ale vyšel negativní..
Ale už asi 3 dny mám pocit na zvracení bolí mě hlava picha mě v Podbrisku a je mi pořad špatně.. mužů být těhotná i když mi test vyšel negativní?