Test panorama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7417
22.7.19 21:26

@xsedka
Ano, dvakrát mi vyšla nízká fetálni frakce. Před třetím odběrem jsem na týden vyřadila léky na ředění krve a výsledky byly v poradku. Cekame zdravého chlapecka, teď 34tt. Jinak prvotrimestralni screening nám vyšel 1:840. Na Panoramu jsme sli fakt jen z důvodu věku, 43 let :?
Jinak to s trizomii 13 a 18 mi přijde blbost. Držím moc palce, at je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.7.19 21:32

@yellowmonkey diky moc. Dnes mi brali krev, příští týden budou výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.8.19 21:21

@xsedka už máte výsledky? Poprové mi test také nevyšel nijak, podruhé jsem byla na odběru 23.7. Řekli mi, že výsledky budou 29.7., ale zatím nic :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.8.19 08:28

@canasta Ja to samé…pořád čekám. Jsem na dovči, doktor slíbil, že mi je pošle emailem a pořád nic… snad to nebudou špatné zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
2.8.19 12:04

@xsedka volala jsem na gyndu a rekli mi, ze vysledky budou v pondeli :roll: tak hlavne at to dobre dopadne, kdyz nas tak napinaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.8.19 12:18
@canasta píše:
@xsedka volala jsem na gyndu a rekli mi, ze vysledky budou v pondeli :roll: tak hlavne at to dobre dopadne, kdyz nas tak napinaji

Diky moc za zpravu. Počkám do pondělí…pěkně nás napinaji… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7417
2.8.19 21:24

@xsedka
Holky jde to sledovat na jejich stránkách - podle jména a datumu odběru. Tam vidíte, jestli už je hotovo a pak prudit svého Dr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.8.19 22:31

@yellowmonkey diky moc!!! To jsem. vubec nevěděla…Tak v pondělí budi prudit. Tohle tam už mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7417
3.8.19 00:30

@xsedka
Tak super, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.8.19 10:53

O této možnosti vím, ale když jsem to zkoušela, tak mi to vždy napsalo „Záznam o vyšetření nebyl nalezen, překontrolujte zadané údaje.“ Tak jsem si říkala, že to asi nefunguje. @xsedka Vám to vyplivne nějaký výsledek hotovo nebo tak?
Když jsem volala v pátek na tu gyndu, tak jsem říkala sestře, že mi na té stránce nic nevyjede a ona říkala, ať jsem bez obav, že to zpracovávají ať vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.8.19 05:55

@canasta jj, mě to vyplivne -" Vysledek je již znám". Na gyndu zavolam zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.8.19 08:27

Tak drzim pesti! Dejte vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.8.19 09:42

@canasta
Zatím se nemohu dovolat…ale na tom internetu to bohužel také nefunguje. Divala jsem se pred tím spatne. Mam tam ze „mé údaje nebyly identifikovány“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.8.19 09:47

@xsedka Jo tak to mám stejně na té stránce mě to také nenajde. Já čekám..v pátek mi řekli, že dnes zavolají, tak hypnotizuju telefon :-D Takhle vynervena jsem dlouho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.8.19 09:53

@canasta
Hele, já se kvůli tomu vzbudila.ve 4 a az do 6 jsem na to myslela… a to jsem na dovolene…dnes budu totálně nepoužitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí