Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@xsedka
Ano, dvakrát mi vyšla nízká fetálni frakce. Před třetím odběrem jsem na týden vyřadila léky na ředění krve a výsledky byly v poradku. Cekame zdravého chlapecka, teď 34tt. Jinak prvotrimestralni screening nám vyšel 1:840. Na Panoramu jsme sli fakt jen z důvodu věku, 43 let ![]()
Jinak to s trizomii 13 a 18 mi přijde blbost. Držím moc palce, at je vše ok.
@yellowmonkey diky moc. Dnes mi brali krev, příští týden budou výsledky…
@xsedka už máte výsledky? Poprové mi test také nevyšel nijak, podruhé jsem byla na odběru 23.7. Řekli mi, že výsledky budou 29.7., ale zatím nic :-/
@canasta Ja to samé…pořád čekám. Jsem na dovči, doktor slíbil, že mi je pošle emailem a pořád nic… snad to nebudou špatné zprávy…
@xsedka volala jsem na gyndu a rekli mi, ze vysledky budou v pondeli
tak hlavne at to dobre dopadne, kdyz nas tak napinaji
@canasta píše:
@xsedka volala jsem na gyndu a rekli mi, ze vysledky budou v pondelitak hlavne at to dobre dopadne, kdyz nas tak napinaji
Diky moc za zpravu. Počkám do pondělí…pěkně nás napinaji… ![]()
@xsedka
Holky jde to sledovat na jejich stránkách - podle jména a datumu odběru. Tam vidíte, jestli už je hotovo a pak prudit svého Dr. ![]()
@yellowmonkey diky moc!!! To jsem. vubec nevěděla…Tak v pondělí budi prudit. Tohle tam už mám.
O této možnosti vím, ale když jsem to zkoušela, tak mi to vždy napsalo „Záznam o vyšetření nebyl nalezen, překontrolujte zadané údaje.“ Tak jsem si říkala, že to asi nefunguje. @xsedka Vám to vyplivne nějaký výsledek hotovo nebo tak?
Když jsem volala v pátek na tu gyndu, tak jsem říkala sestře, že mi na té stránce nic nevyjede a ona říkala, ať jsem bez obav, že to zpracovávají ať vydržím.
@canasta jj, mě to vyplivne -" Vysledek je již znám". Na gyndu zavolam zítra.
@canasta
Zatím se nemohu dovolat…ale na tom internetu to bohužel také nefunguje. Divala jsem se pred tím spatne. Mam tam ze „mé údaje nebyly identifikovány“…
@xsedka Jo tak to mám stejně na té stránce mě to také nenajde. Já čekám..v pátek mi řekli, že dnes zavolají, tak hypnotizuju telefon
Takhle vynervena jsem dlouho nebyla.
@canasta
Hele, já se kvůli tomu vzbudila.ve 4 a az do 6 jsem na to myslela… a to jsem na dovolene…dnes budu totálně nepoužitá…