Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Ahoj holky, tak nakonec z toho nic nebylo. Asi falešně pozitivní
S dovolením bych chtěla obnovit téma.
Před pár dny jsem sem psala, zda bych mohla otěhotnět těsně před MS, když si s přítelem dáváme pozor a před MS to nějak ujelo
(mimčo chceme, jen se ještě úplně nesnažíme, ale když takhle náhodně přijde,bude to fajn) čtvrtý den po téhle „nehodě“jsem dostala MS. „Nehoda“ se stala 30.6. Teď večer jsem si jen tak ze srandy řekla, že zkusím test. Jenže se mi stalo to samé, co původní zakladatelce, že jsem test položila omylem do vody na umyvadlo,šla vyhodit kelímek a tak za tři minuty jsem se vrátila a na testu slabý duch. Jenže krom vody je ještě jedno ALE…při vyhazování krabičky jsem si všimla, že je test rok prošlý
Doma samozřejmě žádný další test nemám a do rána, kdy si hned chci jít pro nový je daleko ![]()
Tudíž bych chtěla poprosit o vaše názory. Děkuji a omlouvám se za sloh, ale jinak to nešlo ![]()
@Brigancia já když si dělala prošlý test tak prostě pokud už nefungoval neukázal kontrolní čárku…
No asi ti neporadíme víc než ten další test
Ale podle mě těhotná asi nebudeš. Já sice otěhotněla taky až před ms, respektive už v době, kdy jsem měla MS mít, ale ta už pak nedorazila (takže prostě hoooodně zpožděná ovulace)…jestli tobě ta MS přišla, tak nejspíš těhotná nejsi..nebo jsi byla a odešlo to s MS. Navíc když ten test máš prošlý.....Udělej zítra a napiš ![]()
@Brigancia píše:
S dovolením bych chtěla obnovit téma.
Před pár dny jsem sem psala, zda bych mohla otěhotnět těsně před MS, když si s přítelem dáváme pozor a před MS to nějak ujelo(mimčo chceme, jen se ještě úplně nesnažíme, ale když takhle náhodně přijde,bude to fajn) čtvrtý den po téhle „nehodě“jsem dostala MS. „Nehoda“ se stala 30.6. Teď večer jsem si jen tak ze srandy řekla, že zkusím test. Jenže se mi stalo to samé, co původní zakladatelce, že jsem test položila omylem do vody na umyvadlo,šla vyhodit kelímek a tak za tři minuty jsem se vrátila a na testu slabý duch. Jenže krom vody je ještě jedno ALE…při vyhazování krabičky jsem si všimla, že je test rok prošlý
Doma samozřejmě žádný další test nemám a do rána, kdy si hned chci jít pro nový je daleko
Tudíž bych chtěla poprosit o vaše názory. Děkuji a omlouvám se za sloh, ale jinak to nešlo
Co je na návodu? Odečítat do kolika minut? Jak dlouho test namáčet v tekutině? Není tam napsáno, že nemá být vystaven vlhkému prostředí? Ráno si udělej test podle návodu, my tady věštit z koule nebudeme ![]()
@Sněženka25
Jako přišla, ale trvala jen necelé tři dny, jindy trvá pět dní. Já si taky myslím, že nejsem. Spíš jen jsem lehce v šoku(že by to otěhotnění bylo tak snadný, jen z jednoho ujetí )tak jsem potřebovala napsat zkušenějším
No zítra ráno jdu na nákupy, jen to zase nebude testování z ranní moči no
ale tak sobota ráno to když tak jistí. Každopádně děkuju ![]()
@Eule Kontrolní čárka byla. Jsem blbka, měla jsem koukat, kam ho pokládám ![]()
@Brigancia No nechci tě strašit…ale mně když takto přišla slabší a kratší ms a i po ní byl lehce pozitivní test, tak se pak jednalo o mimoděložní
Ale samozřejmě to tak u tebe být vůbec nemusí!
@Russet to je rada od odborníka, tak to ignoruj a nekomentuj, když jsi protivná..asi to neudělala záměrně, ne?Nevím co z toho máš! @Brigancia udělala bych další test ráno
nemám zkušenost. Mě vždy vyšly hned dálnice ![]()
@Anonymní píše:
@Russet to je rada od odborníka, tak to ignoruj a nekomentuj, když jsi protivná..asi to neudělala záměrně, ne?Nevím co z toho máš! @Brigancia udělala bych další test ránonemám zkušenost. Mě vždy vyšly hned dálnice
Proč? Schválně? Číst příbalový leták je špatně? Nejlepší je anonymní hrdinství
Až budu protivná, bude to vypadat úplně jinak.
@Russet své další těhotenství ještě neříkám známým,proto anonym ( díky za pochopení ). Ale jde mi o to,že paní jde pro radu a takový to proč to dala do mokra???!!! To je jak výslech učitelky, kdy se má cítit jako nemožná trubka. Zkus se vžít do situace a až se budeš nejistá někdy na něco někoho ptát, třeba taky odpoví…nevěštíme tu z koule
. Jinak nic proti! A paní přeji test dopadne podle přání ![]()
@Anonymní píše:
@Russet své další těhotenství ještě neříkám známým,proto anonym ( díky za pochopení ). Ale jde mi o to,že paní jde pro radu a takový to proč to dala do mokra???!!! To je jak výslech učitelky, kdy se má cítit jako nemožná trubka. Zkus se vžít do situace a až se budeš nejistá někdy na něco někoho ptát, třeba taky odpoví…nevěštíme tu z koule. Jinak nic proti! A paní přeji test dopadne podle přání
To věštění z koule se tady vyskytuje v odpovědích skoro pokaždé, když další z řady sem dá informace o svých stycích, bilestech „podbříšku“ a vytocích a ptá se, jestli může být těhotná. Opravdu by mě nenapadlo máčet těhotenský test do vody a něco z něj odvozovat. A ještě se ptát na netu ![]()
@Russet
no jo,já tomu rozumím, sama bych se taky nezeptala, ale když už to někomu nedá spát, třeba má někdo podobnou zkušenost a zabije to čas na čekání..svěťřený problém/poloviční. Tak hlavně, aby to dopadlo dobře..ať už byl nebo nebyl ve vodě.. ![]()
Holky, nedohadujte se. To jsem nechtěla způsobit
Byla jsem jen nepozorná, ten duch mě překvapil a tak jsem zkoušela hledat, jestli se něco podobného někomu stalo. A ano, svěřený problém, poloviční problém. Stát se mi to kdykoliv během dne, tak to rozhodně neřeším na netu a jdu si koupit nový test. Ale jak jsem psala, testovala jsem večer, všude v okolí už zavřeno a do rána daleko, tak jsem to tady zkusila, toť k vysvětlení, proč se s takovými věcmi svěřuju na net, i když je to blbost.
Každopádně dnes jsem byla pro nový a byl negativní
Tak jestli opravdu ta voda? No tak snad příště a slibuji, že si už dám pozor, kam test pokládám
Všem vám děkuji za reakci ![]()