Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ugluk no já si právě dneska zkoušela mamatest kduby náhodou byl třeba Pepino vadný a je tam též druhá slabá čárka
@Pavlinkajeninka mama testy ale carky ted delaj normalne, tim testem se nerid
Jestli je ta druhá slabá čárka na stejné úrovni, jako ty ostatní slabé čárky, které sem cpeš už víc jak týden a vidíš je jenom ty - tak sem ani foto nedávej, rovnou ti tu napíšeme, že je to negativní. Na mamatestu tuplem. Ozvi se ve středu.
@ugluk píše:
Jestli je ta druhá slabá čárka na stejné úrovni, jako ty ostatní slabé čárky, které sem cpeš už víc jak týden a vidíš je jenom ty - tak sem ani foto nedávej, rovnou ti tu napíšeme, že je to negativní. Na mamatestu tuplem. Ozvi se ve středu.
Nevím, zda je to nějaká úchylka, nebo nemoc, dělat si X různých značek testů, budiž, udělám jeden a vidím, zda je nějaká změna. Je to pořád to samé a zase hledáme úhly, aby bylo aspoň něco vidět ![]()
Podle soukromich zpráv myslím že je to začínající těhotenství carecku tam opravdu má akorát je opravdu ten začátek ![]()
@Stelinkanovotna0 dela si mama test, na nem ma carku i chlap. ![]()
@DandátkoP nevím proč ale máma test mi neukázal nikdy těhotenství pokud opravdu nebylo
ale stou zmeškanou menstruaci dává věštci smysl spíš to těhotenství ![]()
Jestli je to Pepino test, tak ten umí udělat kolikrát pěkného falešného ducha.
@Stelinkanovotna0 ano zkoušela jsem mamatest hned z rané moči je tam slabá tlustá čárka jako je první akorad není tak výrazná ale je narůžovělá ![]()
@panenka87 no právě to jsem viděla že tu píšou hodně holek tak mi to nedalo a zkusila jsem mamatest a tam je taky slabá čárka ale je tlustá jako ta první a narůžovělá
@Pavlinkajeninka tak si kup digitální, tam nemusíš lovit duchy a ukáže ti jasný výsledek ![]()
@Pavlinkajeninka píše:
@panenka87 určitě koupím
Tak jsem zvědavá, dej vědět ![]()
Byla jsem si jista, ze je negativni, ale ted nevim, jestli jsem se moc zakoukala anebo tam duch vazne je. Vidite ho nekdo??😀
@Kateřinečka21 píše:
Byla jsem si jista, ze je negativni, ale ted nevim, jestli jsem se moc zakoukala anebo tam duch vazne je. Vidite ho nekdo??😀
Nevidím nic, jen neostrou fotku ![]()