Test slabá čárka nebo negativní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.7.23 12:56

@ugluk no já si právě dneska zkoušela mamatest kduby náhodou byl třeba Pepino vadný a je tam též druhá slabá čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10924
29.7.23 13:16

@Pavlinkajeninka mama testy ale carky ted delaj normalne, tim testem se nerid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69116
29.7.23 13:28

Jestli je ta druhá slabá čárka na stejné úrovni, jako ty ostatní slabé čárky, které sem cpeš už víc jak týden a vidíš je jenom ty - tak sem ani foto nedávej, rovnou ti tu napíšeme, že je to negativní. Na mamatestu tuplem. Ozvi se ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
29.7.23 13:32
@ugluk píše:
Jestli je ta druhá slabá čárka na stejné úrovni, jako ty ostatní slabé čárky, které sem cpeš už víc jak týden a vidíš je jenom ty - tak sem ani foto nedávej, rovnou ti tu napíšeme, že je to negativní. Na mamatestu tuplem. Ozvi se ve středu.

Nevím, zda je to nějaká úchylka, nebo nemoc, dělat si X různých značek testů, budiž, udělám jeden a vidím, zda je nějaká změna. Je to pořád to samé a zase hledáme úhly, aby bylo aspoň něco vidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.23 15:36

Podle soukromich zpráv myslím že je to začínající těhotenství carecku tam opravdu má akorát je opravdu ten začátek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10924
29.7.23 16:43

@Stelinkanovotna0 dela si mama test, na nem ma carku i chlap. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.23 16:53

@DandátkoP nevím proč ale máma test mi neukázal nikdy těhotenství pokud opravdu nebylo :hug: ale stou zmeškanou menstruaci dává věštci smysl spíš to těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.7.23 17:03

Jestli je to Pepino test, tak ten umí udělat kolikrát pěkného falešného ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.23 17:15

@Stelinkanovotna0 ano zkoušela jsem mamatest hned z rané moči je tam slabá tlustá čárka jako je první akorad není tak výrazná ale je narůžovělá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.23 17:18

@panenka87 no právě to jsem viděla že tu píšou hodně holek tak mi to nedalo a zkusila jsem mamatest a tam je taky slabá čárka ale je tlustá jako ta první a narůžovělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.7.23 18:03

@Pavlinkajeninka tak si kup digitální, tam nemusíš lovit duchy a ukáže ti jasný výsledek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.23 18:25

@panenka87 určitě koupím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.7.23 18:53
@Pavlinkajeninka píše:
@panenka87 určitě koupím :palec:

Tak jsem zvědavá, dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.23 12:29

Byla jsem si jista, ze je negativni, ale ted nevim, jestli jsem se moc zakoukala anebo tam duch vazne je. Vidite ho nekdo??😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
4.8.23 17:05
@Kateřinečka21 píše:
Byla jsem si jista, ze je negativni, ale ted nevim, jestli jsem se moc zakoukala anebo tam duch vazne je. Vidite ho nekdo??😀

Nevidím nic, jen neostrou fotku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital