Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak dlouhý míváš cyklus, a který den cyklu teď jsi? Neznamená přítomnost dominantního folikulu, že se ovulace teprve chystá?! A jelikož dominantní folikul roste 2mm za den a praská kolem 20mm a víc, tak bych řekla, že testy ti ukazují správně a ovulace se dá očekávat v nejbližší době.
Dneska jsem 18 DC, Ovulaci mívám málokdy a nepravidelný cyklus, ale kolem 26-30 dnů, jak kdy Přikládám fotku z testů. dva poslední jsou z dneška. Pozitivně to nevypadá
Pozitivně opravdu nevypadají
i skoro pozitivní jak píšeš v úvodním příspěvku si predstavuji jinak. Jak dlouho se snažíte? Jak víš, že ovulace je málokdy? To potvrdil doktor nebo pomocí testů? Nad měřením BT jsi neuvažovala, abys věděla jak to s tou ovulací máš?
2,5 roku. Prostě jsme to nehlídali… ale poslední rok už to zkoušíme naplno. Chodím každý měsíc k dr, proto vím o tom,že často nemívám ovulaci. Nasadil mi tento měsíc clostik. Uvažovala jsem, ale pracuji na směny a nevím,jak bych to dělala ![]()
Asi moc neporadím
zkus testy Wondfo, mají v sobě víc barviva a lépe tak ukazují ovulaci, ale ze začátku se můžou zdát matoucí. A to jsi teď tento cyklus brala clostill a byla jsi na kontrole až 16DC?
ano, byla jsem až tak pozdě, měnila jsem doktora, potože ten bývalý říkal,že to není nutné…
Dobrý den, Od 12. DC si dělám ovulační testy. Teprve teď sílí, už je skoro pozitivní, Ale dr mi řekl, že ovulace už tento měsíc byla cca 2 dny zpátky, Že už mám 6 Folíků na další cyklus, dominantí má 15 mm. Jakto, že ovulační testy dál sílí? Myslela jsem, že LH je nejvyšší při ovulaci. Mám až dnes bolesti a příznaky jako při ovulaci. DÍky