Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,ja s tim taky chtela pockat na Valentyna. Je to tak krasne symbolicke. Ale do utery daleko a testnu nejspis uz zitra. Jsem hrozna. Ale pokud tam budou // tak tatinkovi to rekneme romanticky 14.2. ![]()
Bony píše:
musím se přiznat, že už jsem nevydržela, jsem dneska 32DC a včera mě bolelo břicho a mám takovej těhu výtok. Tak jsem ráno testla a jsou tam![]()
Gratuluji ![]()
pinkeee85 píše:
Holky,ja s tim taky chtela pockat na Valentyna. Je to tak krasne symbolicke. Ale do utery daleko a testnu nejspis uz zitra. Jsem hrozna. Ale pokud tam budou // tak tatinkovi to rekneme romanticky 14.2.
Taky to tak nejspíš vidím
Dej zprávu, jak jsi dopadla ![]()
Bony- krasny //gratuluji.
My to s holkama taky zvladnem a vycarujeme krasny //
ja jsem dnes 10den s duphastonem. A zatim bez ms a spineni. Jj, dnes jsem mela taky hodne divoky sen - fuj. Az me to probudilo. No, neni divu, kdo by chtel videt zadek sveho byvaleho? ![]()
Jdu nakoupit papkani na vikend, to mi spravi chut ![]()
Takze holcinky, rada pro dnesni den „budme vesele“ ![]()
klarucha píše:pinkeee85 píše:Taky to tak nejspíš vidím
Holky,ja s tim taky chtela pockat na Valentyna. Je to tak krasne symbolicke. Ale do utery daleko a testnu nejspis uz zitra. Jsem hrozna. Ale pokud tam budou // tak tatinkovi to rekneme romanticky 14.2.Dej zprávu, jak jsi dopadla
Jojo, dam vedet urcite. Je fajn ze jsem konecne nasla misto kde sdilet dojmy se svymi spolusnazitelkama
pinkeee85 píše:klarucha píše:Jojo, dam vedet urcite. Je fajn ze jsem konecne nasla misto kde sdilet dojmy se svymi spolusnazitelkamapinkeee85 píše:Taky to tak nejspíš vidím
Holky,ja s tim taky chtela pockat na Valentyna. Je to tak krasne symbolicke. Ale do utery daleko a testnu nejspis uz zitra. Jsem hrozna. Ale pokud tam budou // tak tatinkovi to rekneme romanticky 14.2.Dej zprávu, jak jsi dopadla
pinkeee85 píše:klarucha píše:Jojo, dam vedet urcite. Je fajn ze jsem konecne nasla misto kde sdilet dojmy se svymi spolusnazitelkamapinkeee85 píše:Taky to tak nejspíš vidím
ahojky,
tak hlasím pokles BT, tak asi nic … uvidíme, klesla i přes utrouš … v pondělí dám vědět
bony - gratulece, je to táááám ![]()
Holky díky za gratulace, mě se BT zatím pořád drží nahoře, tak je to OK. Mám ohromnou radost, po takový dlouhý době snažení
![]()
Držím Vám všem palečky ať můýem spolu v říjnu rodit ![]()
Holky tak jsem testovala. Negativni. Ale jsem zmatena,nebo paranoidni …
pinkeee85 píše:
a testovala jsi ráno? já jsem 17 dní DPO a duch je pořád slabej. Taky záleží na testu. Včera jsem měla Mamatest a tam byla čárka silnější než dneska na nějakým obyč. ![]()
Bony píše:pinkeee85 píše:a testovala jsi ráno? já jsem 17 dní DPO a duch je pořád slabej. Taky záleží na testu. Včera jsem měla Mamatest a tam byla čárka silnější než dneska na nějakým obyč.
Bony ja jsem mela mamatest 10. Nebyl tam vubec duch. Ale neco jsem tam objevila. Sakrys ted to pisu pres tel,za chvili budu na pc,tak vam hned popisu co ja detektivka objevila.
pinkeee85 píše:Bony píše:Bony ja jsem mela mamatest 10. Nebyl tam vubec duch. Ale neco jsem tam objevila. Sakrys ted to pisu pres tel,za chvili budu na pc,tak vam hned popisu co ja detektivka objevila.pinkeee85 píše:a testovala jsi ráno? já jsem 17 dní DPO a duch je pořád slabej. Taky záleží na testu. Včera jsem měla Mamatest a tam byla čárka silnější než dneska na nějakým obyč.
tak to jsem zvědavá teda ![]()
No tak jsem konečně doma u pc, tak se pokusím Ti to popsat. Víš jak máš testovací proužek? Samozřejmě , že víš
Tak jak je ten spodek , který ponoříš, tak se mi tam udělala čárka v tom spoji jak je to přilepené. Růžová. To asi nic neznamená, co? Jsem myslela, že se třeba zapomněla popolézt až tam kde se má udělat ![]()
Pinkee, tak to fakt neplatí, to není ono ![]()
Ale nezoufej, ještě se ta správná čárka může objevit ![]()
Bony píše:
Pinkee, tak to fakt neplatí, to není onoAle nezoufej, ještě se ta správná čárka může objevit
Snad … Jak tady kolikrát holky píšou v různých diskuzích o vsugerovávání příznaků, tak já jsem zářný důkaz toho , že je to pravda. Dokážu si vsugerovat snad úplně všechno ![]()